arkadaşlar benim daha önceden çok feci sivilce sorunum vardı. sonra 1.5 sene önce roacoa.... (ismini bilmiyom ama anladınız umarım ) denilen mucizevi ilacı aldım doktor kontrolünde ve sivilcelerimden eser kalmadı. ama şimdi azar azar çıkıyor ama iz fln bırakmadan gidiyor.
gelelim sorunuma. bende gayet ii sakal çıkıyor. ama sakalı uzun süre kesmediğimde hafif uzun sakalla beraber sivilce oluşuyor. sakal olduğunda farketmiyorum bu sivilceleri ama hafif rahatsız ediyor. sivilce çıktğını anlıyorum ama gözükmüyor sakal olduğu için. şimdi jiletle traş oldum. o rahatsız olduğum bölgede çok sivilce çıkmış. kırmızı olmuş orası resmen. uzaktan bakınca belli olmuyor ama çok yakından baktığında küçük küçük çok sayıda sivilce var.
tahminim bu sakal uzadığı için çıkıyor ama neden çıktığını anlamış değilim. geçsin die kolonya sürdüm ardından bekledim biraz bepanten nemlendirici sürdüm
umaırm yarına biraz geçer.
nie böyle oluyor bileniniz var mı? olmaması için ne yapmamı önerirsiniz??
bende 3 senedir traş oluyorum sakallı dolastığımda olusuo sivilceler ufaktan ondan en fazla 3 günde bir falan traş olmak lazım bence o iyi gelebilir,çünkü sakal gerçekten de sivil yapıoo
Kükürtlü sabun kullanmanı öneririm
kardeş roaccutane tedavisi sürecinde ne gibi yan etkiler gördün?
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
dudak kuruması burun kuruması agresiflik göz kuruması
quote:
ne görmedin die sorsan
dudak kuruluğu çok zorluk çıkartıyor bide güneşe fazla çıkmaman lazım. bepanten kullanman lazım. bel ağrısı yapıyo göz ve burun kuruluğu yapıyor. saç dökülmesi yapıyor vs.vs. ayrıca karaciğer kan değerlerine baktırman lazım ve doktor kontrolünde alman lazım
ya bu hep böyle mi gitcek sakal yakışıo bana
sakalları ilk makineyle iyice kısalt ondan sonra jiletle dal belki öyle daha iyi olabilir
sakalları ilk makineyle iyice kısalt ondan sonra jiletle dal belki öyle daha iyi olabilir
yok kardeş jiletle traş olmamla alakası yok glb. çünkü traş olmadan önce oluşuyo sakallar.
ben de roaccutane kullanmayı düşünüyorum gençliğim çürüdü lan 16 yaşındayım kızlar yüzüme bakmıyor.. 13 yaşındayken başladı tam karı-kız olaylarına gircekken sivilceler çıktı başıma ya.....
quote:
ben de roaccutane kullanmayı düşünüyorum gençliğim çürüdü lan 16 yaşındayım kızlar yüzüme bakmıyor.. 13 yaşındayken başladı tam karı-kız olaylarına gircekken sivilceler çıktı başıma ya.....
zaman kaybetmeden başka kardeş.
The answer sen bu kremi sürdüğün de yüzünde ne kadar süre tutuyorsun Bana da doktor krem verdi fakat sürmeyi bıraktım yüzümü geriyor ve bu beni sinir ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
The answer sen bu kremi sürdüğün de yüzünde ne kadar süre tutuyorsun Bana da doktor krem verdi fakat sürmeyi bıraktım yüzümü geriyor ve bu beni sinir ediyor.
kardeş bepanten den bahsediyosan hiç yüz gerimi fln olmuyor zaten nemlendirici o.
dün kötüydü mesela yüzüm gece yatmadan sürdüm sabaha kadar o yastığa fln bulaşıp gidiyo ztn. şimdi iyi yüzüm geçti ama akşam çok kötüydü.
dove un salatalık ozlu sabununu kullan gecerr.....
quote:
Orjinalden alıntı: merveeski2
dove un salatalık ozlu sabununu kullan gecerr.....
ben mossun yosun özlü likidini kullanıyorm sivilceleri geçirmesede çıkmasını engelliyo gibi ama bittiği için 1 haftadan beri dove salatalık özlü sabunu kullanıyorm ama daha fazla sivilce yaptı gibi
arkadaşım o sıcaktan isilik olmuş olmasın ? küçük kırmızı sivilce-benek karışımı şeyler ?
quote:
16 yaşındasın ama Akp'nin kapatılmasıyla ilgili her konuda çok bilmiş gibi girip yorum yazıp ortalığı karıştırıyorsun
Bacak kadar boyunla siyaset yapmaya çalışma çok komik oluyorsun
Git arkadaşlarınla oyna
Azarladı adam :D
3 yil once o ilactan kullandim tam 6 ay zaten normal sureside budur.. ilk bir haftadan sonra dudak kurumaya sonra dudak kenarlari yara olmaya basliyo (nivea nin dudak rujunu oneririm) yuzde asiri kuruluk oluyor burun kenarlari sertliyor bunlarin disinda pek bi sorun olmuyo birde ölüm riski var 1000 de 1 gibi bişidi sanırım bu yuzden ailem pek ıstemedı ama ılacı kullanmazsam bu sefer kendımı öldürecektım ve kullandım ıyıkıde kullandım sivilceyle yasamaktansa böle bi risk alırım daha iyi.. ve mutlu sona 6 ay sonra ulastım herkese onerırım yanlız oyle suratınızda 3 5 sıvılce var dıe sakın kullanmayın bu ılac devlet kontrolunde yanı oyle kafanıza gore gıdıp alamassınız doktor ne kadar verıyosa o kadar.. her ay detaylı kan tahlılı yapmak zorundasınız boyle ıste dedıgım gıbı 3 5 sıvılce ıcınde kendınızı mahvetmeyın eger yuzunuzde gercekte cok derın sıvılceler varsada su pıyasada satılan kozmetık markaların sıvılce ılaclarına bosu bosuna para vermeyın ustune ezıyet cekersınız yok yuz jelı yok yıkama jelı yok yıkama sonrası kremı cart curt ben 3 gun dayanmıstım sonra hepsını fırlattım.. roaccutane derım baska bısı demem ama yukarda dedıklerımı goz ardı etmeyın . .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: The Answér
arkadaşlar benim daha önceden çok feci sivilce sorunum vardı. sonra 1.5 sene önce roacoa.... (ismini bilmiyom ama anladınız umarım ) denilen mucizevi ilacı aldım doktor kontrolünde ve sivilcelerimden eser kalmadı. ama şimdi azar azar çıkıyor ama iz fln bırakmadan gidiyor.
gelelim sorunuma. bende gayet ii sakal çıkıyor. ama sakalı uzun süre kesmediğimde hafif uzun sakalla beraber sivilce oluşuyor. sakal olduğunda farketmiyorum bu sivilceleri ama hafif rahatsız ediyor. sivilce çıktğını anlıyorum ama gözükmüyor sakal olduğu için. şimdi jiletle traş oldum. o rahatsız olduğum bölgede çok sivilce çıkmış. kırmızı olmuş orası resmen. uzaktan bakınca belli olmuyor ama çok yakından baktığında küçük küçük çok sayıda sivilce var.
tahminim bu sakal uzadığı için çıkıyor ama neden çıktığını anlamış değilim. geçsin die kolonya sürdüm ardından bekledim biraz bepanten nemlendirici sürdüm
umaırm yarına biraz geçer.
nie böyle oluyor bileniniz var mı? olmaması için ne yapmamı önerirsiniz??
pislikten sakal uzun olunca yuzun temizlenemior gozenekler pislik doluyor ve sivilce olusuor sakal uztma yada uzatincada dibine kdr tewmizle
bendede 4-5 gün traş olmayınca çıkıo sicilceler 2 günde 1 olcam artık