Şimdi Ara

Saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bu saç konusunu merak ediyorum günümüzde neden budar saç dökülme yaşayan erkek var dışarıda bakıyorum ön saç cizgisi dümdüz olanları nadir görüyorum çoğu kişinin şakaklar açık 30 dan sonra zaten önler gitmiş oluo genetikle alakalı bi konu ama çoğu kişinin saçlar bu sekilde 15-16 yaşında bile dökülme yaşayanlar var sizce neden bu kadar dökülme sorunu var ?

• 2 sebebi var
    Genetik
    Çevresel sorunlar(stres, sıkıntı, kaygı, endişe vs psikolojik etmenler ve şampuanlar)
  • Ha beslenmeden kaynaklı sebepler de var
    Şu vitamin eksiklikleri
    B5, B12 vitamini
    D vitamini
    E vitamini
    vs
  • Bende de aynı sorun var.

Genetik olduğunu düşünüyorum. Babamın, amcaların ve dayıların hepsi kel.

8 senedir kendi saçımı kendim kestiğim için, sürekli bastıra bastıra 3 e vuruyordum. Belki de benim tepeler bu yüzden açıldı.

Ama şu da var, 4 senelik üniyi 8 senede bitirdim, yani stresli bir hayatım oldu. Hala da stresliyim, ufacık şeyleri kendine dert edinen, sürekli empati yapmaya çalışan biri olmamla da alakası olabilir.

Yemek içmek dersek; sağlıklıyım, iğne, hastane yüzü görmedim.

Gayet güzel yerim, hatta son dönemlerde 90 kilodan 80 lere düştüm, ideal kiloma hayatımda ilk defa ulaştım. Bunları sağlıklı beslenerek ve sporla yaptım.

Bazen keşke bazı insanlar gibi hiç birşeyi düşünmeden yaşabilsem diyorum. İstediğim birşey varsa zamana bırakamıyorum, sürekli çabalıyorum, yeni yollar arıyorum. Hatta bazen bir arkadaşımın sıkıntısı varsa, çözemiyorsam onu çözmeye odaklanıyorum, gecenin bir yarısı oturup arkadaşa nasıl yardım ederim? diye düşünüyorum.

Sokakta doların 10 olmasını takmayan adamı gördükçe, hayatında hiç bir hedefi olmayan, ot gibi yaşayan insanları gördükçe imreniyorum bazen.

Yahu özel ders veriyorum, bazı çocuklar dersin olduğunu unutuyor, "Berkay kapıdayım oğlum, basıyorum zile açsana" diyorum, lise öğrencisi çocuk pardon hocam tuvaletteydim diyor. Çocuk uykudan yeni uyanmış ama, dersini unutmuş.

Bunları gördükçe içim acıyor.

• Turkiyede her sey normal cok normal hemde.
  • Bi bulamadılar saç dökülmesinin çaresini
  • genetik hocam genetik

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Bende de aynı sorun var.

Genetik olduğunu düşünüyorum. Babamın, amcaların ve dayıların hepsi kel.

8 senedir kendi saçımı kendim kestiğim için, sürekli bastıra bastıra 3 e vuruyordum. Belki de benim tepeler bu yüzden açıldı.

Ama şu da var, 4 senelik üniyi 8 senede bitirdim, yani stresli bir hayatım oldu. Hala da stresliyim, ufacık şeyleri kendine dert edinen, sürekli empati yapmaya çalışan biri olmamla da alakası olabilir.

Yemek içmek dersek; sağlıklıyım, iğne, hastane yüzü görmedim.

Gayet güzel yerim, hatta son dönemlerde 90 kilodan 80 lere düştüm, ideal kiloma hayatımda ilk defa ulaştım. Bunları sağlıklı beslenerek ve sporla yaptım.

Bazen keşke bazı insanlar gibi hiç birşeyi düşünmeden yaşabilsem diyorum. İstediğim birşey varsa zamana bırakamıyorum, sürekli çabalıyorum, yeni yollar arıyorum. Hatta bazen bir arkadaşımın sıkıntısı varsa, çözemiyorsam onu çözmeye odaklanıyorum, gecenin bir yarısı oturup arkadaşa nasıl yardım ederim? diye düşünüyorum.

Sokakta doların 10 olmasını takmayan adamı gördükçe, hayatında hiç bir hedefi olmayan, ot gibi yaşayan insanları gördükçe imreniyorum bazen.

Yahu özel ders veriyorum, bazı çocuklar dersin olduğunu unutuyor, "Berkay kapıdayım oğlum, basıyorum zile açsana" diyorum, lise öğrencisi çocuk pardon hocam tuvaletteydim diyor. Çocuk uykudan yeni uyanmış ama, dersini unutmuş.

Bunları gördükçe içim acıyor.

Hocam aşırı fedakar ve aşırı iyi bir insansın,

bu bir psikolojik sorunmuş malesef.

Hayat yolunda yürürken, senin bu iyi niyetini anlayıp, kullanmak isteyen bir çok kişi ile karşılacaksın.

Duygularınla hareket edersen çok üzülürsün

mantığında hareket edersen az üzülürsün.

aman dikkat et

• saç dökülmesinin çaresi olsa bile açıklamazlar bu sektörde deli para dönüyor adam ufak bi dökülme için bile binlerce para harcıo ektirmeden bahsetmiyorum bile çaresi bulunursa para kazanamazlar maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.