|
Saç dökülmesi
-
-
2 sebebi var
Genetik
Çevresel sorunlar(stres, sıkıntı, kaygı, endişe vs psikolojik etmenler ve şampuanlar) -
Ha beslenmeden kaynaklı sebepler de var
Şu vitamin eksiklikleri
B5, B12 vitamini
D vitamini
E vitamini
vs -
Bende de aynı sorun var.
Genetik olduğunu düşünüyorum. Babamın, amcaların ve dayıların hepsi kel.
8 senedir kendi saçımı kendim kestiğim için, sürekli bastıra bastıra 3 e vuruyordum. Belki de benim tepeler bu yüzden açıldı.
Ama şu da var, 4 senelik üniyi 8 senede bitirdim, yani stresli bir hayatım oldu. Hala da stresliyim, ufacık şeyleri kendine dert edinen, sürekli empati yapmaya çalışan biri olmamla da alakası olabilir.
Yemek içmek dersek; sağlıklıyım, iğne, hastane yüzü görmedim.
Gayet güzel yerim, hatta son dönemlerde 90 kilodan 80 lere düştüm, ideal kiloma hayatımda ilk defa ulaştım. Bunları sağlıklı beslenerek ve sporla yaptım.
Bazen keşke bazı insanlar gibi hiç birşeyi düşünmeden yaşabilsem diyorum. İstediğim birşey varsa zamana bırakamıyorum, sürekli çabalıyorum, yeni yollar arıyorum. Hatta bazen bir arkadaşımın sıkıntısı varsa, çözemiyorsam onu çözmeye odaklanıyorum, gecenin bir yarısı oturup arkadaşa nasıl yardım ederim? diye düşünüyorum.
Sokakta doların 10 olmasını takmayan adamı gördükçe, hayatında hiç bir hedefi olmayan, ot gibi yaşayan insanları gördükçe imreniyorum bazen.
Yahu özel ders veriyorum, bazı çocuklar dersin olduğunu unutuyor, "Berkay kapıdayım oğlum, basıyorum zile açsana" diyorum, lise öğrencisi çocuk pardon hocam tuvaletteydim diyor. Çocuk uykudan yeni uyanmış ama, dersini unutmuş.
Bunları gördükçe içim acıyor.
-
Turkiyede her sey normal cok normal hemde. -
Bi bulamadılar saç dökülmesinin çaresini -
genetik hocam genetik
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChevyLacettiBende de aynı sorun var.
Genetik olduğunu düşünüyorum. Babamın, amcaların ve dayıların hepsi kel.
8 senedir kendi saçımı kendim kestiğim için, sürekli bastıra bastıra 3 e vuruyordum. Belki de benim tepeler bu yüzden açıldı.
Ama şu da var, 4 senelik üniyi 8 senede bitirdim, yani stresli bir hayatım oldu. Hala da stresliyim, ufacık şeyleri kendine dert edinen, sürekli empati yapmaya çalışan biri olmamla da alakası olabilir.
Yemek içmek dersek; sağlıklıyım, iğne, hastane yüzü görmedim.
Gayet güzel yerim, hatta son dönemlerde 90 kilodan 80 lere düştüm, ideal kiloma hayatımda ilk defa ulaştım. Bunları sağlıklı beslenerek ve sporla yaptım.
Bazen keşke bazı insanlar gibi hiç birşeyi düşünmeden yaşabilsem diyorum. İstediğim birşey varsa zamana bırakamıyorum, sürekli çabalıyorum, yeni yollar arıyorum. Hatta bazen bir arkadaşımın sıkıntısı varsa, çözemiyorsam onu çözmeye odaklanıyorum, gecenin bir yarısı oturup arkadaşa nasıl yardım ederim? diye düşünüyorum.
Sokakta doların 10 olmasını takmayan adamı gördükçe, hayatında hiç bir hedefi olmayan, ot gibi yaşayan insanları gördükçe imreniyorum bazen.
Yahu özel ders veriyorum, bazı çocuklar dersin olduğunu unutuyor, "Berkay kapıdayım oğlum, basıyorum zile açsana" diyorum, lise öğrencisi çocuk pardon hocam tuvaletteydim diyor. Çocuk uykudan yeni uyanmış ama, dersini unutmuş.
Bunları gördükçe içim acıyor.
Hocam aşırı fedakar ve aşırı iyi bir insansın,
bu bir psikolojik sorunmuş malesef.
Hayat yolunda yürürken, senin bu iyi niyetini anlayıp, kullanmak isteyen bir çok kişi ile karşılacaksın.
Duygularınla hareket edersen çok üzülürsün
mantığında hareket edersen az üzülürsün.
aman dikkat et
-
saç dökülmesinin çaresi olsa bile açıklamazlar bu sektörde deli para dönüyor adam ufak bi dökülme için bile binlerce para harcıo ektirmeden bahsetmiyorum bile çaresi bulunursa para kazanamazlar maalesef
Benzer içerikler
- instagram"da takip isteği bekletmek
- parmağıma top geldi şişti ne yapmalıyım
- medeni hal sorgulama
- kktc vatandaşlığı avantajları
- columbia orjinal ürün sorgulama
- walmart dolandırıcılığı
- black friday ne zaman 2024
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- penis nakli
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X