Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ.. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saçlarım uzun 22 yaşındayım. son günlerde her yıkamada avuç avuç saçım dökülüyor. açılma yok şimdilik. acaba uzun olduğundan görünür olduğundan mı normal dökülmeyi abartıyorum?? ben üzüldükçe daha da dökülüyor. döküldükçe daha da üzülüyorum. saçları kazıtmak çözüm değil biliyorum. ne yapabiliriz? zeytinağlı sabun aldım bioxcin aldım, vitamin hapları aldım boy boy deneyecem bakalım ne değişiklik olacak. başka ne tür önerileriniz var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 10 Nisan 2010; 3:04:31 >

• Arkadaşam benimde saçlar uzun hemde baya uzun ama haplar maplar bi işe yaramıyor ciddi söylüyorum. hele bioxin hiç çözüm değil.aslında ço kdökülmüyor uzun oldugu için kapladıgı yer çok oluyor ondan sana çokmuş gibi geliyor.saç dkönülmelerine karşı head & soulders kullan çok iyi geliyo.ben bi kutu bitirdim rahatım şimdi.head & soulders badem yağlı var ona geçtim yumuşacık oldu. dediğim gibi olay bioxin hap map değil head and soulders

Edit:Şunların gürlüğüne bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_lorean -- 10 Nisan 2010; 3:16:51 >

• bioxcin le yağla sabunla uğraşma git doğru düzgün bi cilt uzmanına danış o sana gerekli ilaçları verir ben bioxcin benzeri ilaçları kullanmıştım ama çok büyük bi değişiklik yapmamıştı.. cilt doktorunun hazırladığı karışımı kullandığımdan beri dökülme neredeyse durdu
  • MİNOXİDİL KULANIN kesinlikle tavsiye ederim formdan bir arkadastan 25 liradan aldım menmunum ..

bioksin kerastase regapsin ve denemedigim ürün kalmamıstı en etkilisi bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wale06 -- 10 Nisan 2010; 3:23:51 >
  • saçın yağlanıyormu yağlanıyorsa çok yağlı da bırakma oda etkiliyor ben bioxcin kullanıyordum faydasını görmedim açıkcası panten kullanıyorum bence çok iyi
  • minoxil ve proscar al diğerlerine boşa para verme.bunlarında yan etkileri olabiliyor ona göre araştırıp kullan
  • minoxidil kesinlikle tavsiye ederim Formdan Ediz Selcuk adlı arkadastan almıstım menmunum Herseyi denedim en kral cözüm bu ayrıca hizmet ve müsteri menmuniyeti harika. Msn adresini vereyim Bilgi almak isterseniz kendisi ile görüsün. Formdan benim verdigimi söyleyin yardımcı olur.
    minoxidil_satis@windowslive.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    3 hafta önce açıldı
    genetik saç dökülmesi
    4 yıl önce açıldı
    Saç kaş sakal dökülmesi...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce dökülmenin nedenini öğrenmen lazım genetik olmayan dökülme mevcutsa kolay bi şekilde durdurabilirsin ama genetikse minoxidil kullanman gerekir şu an için tek çözüm bu..
  • minoxil al bir paket 50 tl bir ay yetiyo.gerçekyten saç çıkarıyo ama ömür boyu kullanmak lazım.ayrıca sacları kısaltırsan dökülmede azalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.