Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ(MİNOXİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım erkek tipi saç dökülmesi var,doktor minoxil önerdi.6 ay kullan dedi ilaç 65 lira ve bi iliaç 15-20 gün gidiyormuş hesaba vurunca 600-700 lira gidiyor.Bana biraz pahalı geldi.Bu ilacı kullananlar memnun mu veya başka bi önerisi olan var mı?

• Bende de 18 yaşında saç dökülmesi başladı, aynı teşhis kondu ve aynı ilaç verildi. Düzenli kullanımda gerçekten kayda değer şekilde fark ediyor ancak tamamen durdurmuyor dökülmeyi tabii ki. Yaklaşık iki üç yıl kullandım ama sonra bıraktım. Her ay 50 lira vermek gerçekten pahalı. Üstüne üstlük günde iki kez kullanman ve en az yarım saat kafanda kalması gerekiyor. İlk başlarda kafana sürüp yarım saat sonra kafanı yıkamak külfet olmuyor ama bir yerden sonra yıkamamaya başlıyorsun. Kafanda bu varken elini kafana götüremiyorsun zira vıcık vıcık bir halde oluyor saçların, kaşıyamıyorsun, uyurken saçını yıkamadan yatarsan yastık kılıfı da aynı şekilde ilaç oluyor vb. can sıkıcı şeyler yaşıyorsun.

Şu an 25 yaşındayım ve tepe karpuz gibi açıldı iyice. Eminim ki ilacı kullanmaya devam etseydim saçlarım daha sık olacaktı ancak diğer yandan en kaliteli klinikte saç ekimi yaptırmaya yetecek bir meblağı da peyderpey bu ilaca yatırmış olacaktım. Malûm hayat devam ediyor, ilacı kafama sürdüğüm her seferde saç yıkamak için müsait olamadığım anlar oluyordu ve en basitinden elimi saçıma götürüp de başımı kaşıyamamak canımı sıkıyordu. İlaç kuruduğunda jöle gibi saçma sapan bir hal alması ve hafiften kepek yapmasını katmıyorum bile işin içine. Ben de "kelsek kelik napak, bu genleri bana verenler utansın ben değil" deyip ilacı bıraktım.

Kelsen kelsin gardaş takma kafana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthroattoyouall -- 25 Temmuz 2017; 2:48:4 >

• deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt
    Takmamak olmuyor hocam,benim şu arka taraflar sağlam,bi sorun yok orda ama alnın sağ ve sol köşesi aşırı olmasa da açık durumda
  • Dove katı sabun moisturing. Veya doğal sabun. Saçın ihtiyacı olan şey sadece temizlenmek ama şampuanlardaki parlatıcılar hacim vericiler yumuşatıcılar şekil vericiler falan filan hepsi zararlı aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    geçen ay açıldı
    genetik saç dökülmesi
    4 yıl önce açıldı
    saç beyazlaması??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.