Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ MİNOXİL KULLANIP FAYDASINI GÖRENLER VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
104.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim saçlar uzun,kullanmakta zorluk çekermiyim, yinede bi etki gösterir mi? ön taraflar gitgide açılıyorda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

benim saçlar uzun,kullanmakta zorluk çekermiyim, yinede bi etki gösterir mi? ön taraflar gitgide açılıyorda?

Saç diplerinin beslenmesine engel oluşturabilir.. Aslında en uygun uzunluğa kestirirseniz daha yararlı olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalso

:) Saçlar iyi galiba

quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıOje

Ben sakal çıksın diye kullanıyorum 3 ayı geçen bir süre oldu. Gayet memnunum sakallarımda inanılmaz bir tüylenme var tüylenmenin yanında bayaa bi çıkmaya başladı sakallar. Ama zaten prospektüsünde 4 ila 6 ay kullanılmalı yazıyor. Kullanmayı bırakmamak lazım

saçlar iyi hocam problem yok çok şükür
  • Kullanmaya başladım arkadaşlar bu minoxili sürünce acaip seyrek gözüküyor saçlar garip bi yağlanma oluyor anlamadım gitti
  • quote:

Kullanmaya başladım arkadaşlar bu minoxili sürünce acaip seyrek gözüküyor saçlar garip bi yağlanma oluyor anlamadım gitti

Sonra o yağlanma kepek gibi bir şeye dönüşecek..Pullanma-toz gibi bir şey oluyor sürdüğün yerde.kötü gözülüyor
  • Peki desvamında işe yarıyor mu bayağı gezdim forumları %90 saç çıkarttı diyor sende nasıl oldu

quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Kullanmaya başladım arkadaşlar bu minoxili sürünce acaip seyrek gözüküyor saçlar garip bi yağlanma oluyor anlamadım gitti

Sonra o yağlanma kepek gibi bir şeye dönüşecek..Pullanma-toz gibi bir şey oluyor sürdüğün yerde.kötü gözülüyor
  • ya beyler ilaçin prespektüsünü netten okuyun bence ilaç firmalarida artik uyanmiş insani tamamiyle cozum degilde kendine baglayarak dewamli surette kullanilmasini şart kosuyorlar,birçok ilaç gibi ...mesela bu ilaçtada, ilaçin birakilmasi ile saç dökülmesinin tekrar baslayacagi belirttilmiş.? tamam 3-6 ay arasi kullandin 10 numara saçin oldu? peki 1hafta birakirsan ne olcak yine baslayacak ve 1 ayin sonunda yine tam dokulme modunda olmuş olacaksin ve yine eski sen buyur burdan yak hepsi kendine bagliyor milleti boşa para tuzaklarina düşmeyin beyler..kabullenin ve ona gore stil yapin bence ve benden tavsiye bu tefecilerin eline düşmemeye çalişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Ağustos 2010; 5:27:40 >

• Arkadaşlar, ben de almayı düşünüyorum, saçlarım uzun (10 cm filan), epey dökülme oluyor ve saçlarımı yıkadıktan sonra aynaya baktığım zaman saç diplerim feci şekilde gözüküyor, aşırı seyrek yani, hangi ürünü önerirsiniz?
    Sadece şampuan kullansam faydası olur mu yoksa illa set şeklinde mi alayım?
  • Hocam ben propecia ve bioxcin şampuan ile dökülmeyi durdurdum şimdi zayıf kökleri güçlendirmek içinde minoxil kullanmaya başladım tavsiye ederim bunlar dışındakiler fasa fiso

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Arkadaşlar, ben de almayı düşünüyorum, saçlarım uzun (10 cm filan), epey dökülme oluyor ve saçlarımı yıkadıktan sonra aynaya baktığım zaman saç diplerim feci şekilde gözüküyor, aşırı seyrek yani, hangi ürünü önerirsiniz?
  • Ayrıca minoxili saça sürüyorsun ya çok seyrrek gösteriyor saçı nedeni anlamadım ama yağlanmış gibi oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Arkadaşlar, ben de almayı düşünüyorum, saçlarım uzun (10 cm filan), epey dökülme oluyor ve saçlarımı yıkadıktan sonra aynaya baktığım zaman saç diplerim feci şekilde gözüküyor, aşırı seyrek yani, hangi ürünü önerirsiniz?
  • up
  • dostum maalesef çözümü yok bu illetin kobay hayvanı gibi dene dur
  • bak bir ilaç kullandım ben.ama bağışıuklık güçlendirme ilacı.aft tedavisi için kullanıyorum.alerjin yoksa kötü bir yan etkisi yok.hatta reçetesiz ilaç.ben aft için kullanıyorum.ağzımdaki aftlar geçmedi ama kafamdaki dökülen saçlar yeniden çıkmaya başladı.iki ilaç birden kullanıyorum biri vitamin biri bağışıklık güçlendirici

benexol b12 (b12 vitamini)+immuneks (bağışıklık güçlendirici) reçetesiz ilaç olduğu için isim veriyorum.kullanıp kullanmamak size kalmış.

tabi bende bir sorunda olabilir aft tedavisi için aldığım ilaç saç dökülen saçları çıkartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

ya beyler ilaçin prespektüsünü netten okuyun bence ilaç firmalarida artik uyanmiş insani tamamiyle cozum degilde kendine baglayarak dewamli surette kullanilmasini şart kosuyorlar,birçok ilaç gibi ...mesela bu ilaçtada, ilaçin birakilmasi ile saç dökülmesinin tekrar baslayacagi belirttilmiş.? tamam 3-6 ay arasi kullandin 10 numara saçin oldu? peki 1hafta birakirsan ne olcak yine baslayacak ve 1 ayin sonunda yine tam dokulme modunda olmuş olacaksin ve yine eski sen buyur burdan yak hepsi kendine bagliyor milleti boşa para tuzaklarina düşmeyin beyler..kabullenin ve ona gore stil yapin bence ve benden tavsiye bu tefecilerin eline düşmemeye çalişin

Bunları bilipte almak lazım yoksa sonuç hüsran olur

• Bu ürünü bir sitede gördüm. Kendi müdürleri kullanıyormuş öyle yazıyor. Fiyatıda 34 liraymış.

http://www.akitpazar.com/pinfo.asp?pid=702

SAÇ DÖKÜLMESİ MİNOXİL KULLANIP FAYDASINI GÖRENLER VAR MI?
  • Çok şampuanlar ve sabunlar denedim çözüm bulamadım.Zeytinyağlı sabunlar çeşit çeşit şampuanlar ama olmadı saçlar gidiyor.
    Saç dökülmesi hastalık gibi birşey.15 yaşındaki saçlarımı hatırlıyorum kafam orman gibiydi.Adi şampuanlarla bile yıkadığımda bile saçlarım gıcır gıcır ses çıkarırdı.Artık böyle bir durum yok sadece lavoboda dökülen saçlarımı görüyorum.Beni dikkatimi çeken olay genellikle saçı yağlı olanların saçı dökülüyor.Ben saçlarımı her gün yıkamazsam yağ yüzünden saç telleri birbirine yapışıyor ve iyice kel gözüküyorum.
    Bu sorunun bir çözümü kesin vardır ama piyasaya çıkmıyor çünkü bütün özel şampuanlar, kremler işe yaramaz olacak.Ben pahalı şampuanlar ve kremleri kullanıp dökülen saçlarına kavuşan birini henüz görmedim.
  • Teşekkürler. Sanırım saç diplerine geldiğinden emin olmak lazım, bir de minoxidili uygularken ne kadar çok masaj o kadar etkili gibi bir hissiyatım var, prospektüsü okumuştum orada 1-2 dk.masaj diyor ama işte insanın içine kurt düşüyor. Bir başka sorum da ben bazı akşamlar kullanmayı aksatıyorum, bu benim tedavimi ne kadar etkiler acaba bilen var mı?
  • quote:

Başladıktan ne kadar süre sonra etkisini görüyorsun

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

ben kullandım kullandığın sürece saçların dökülmüyor ve yeni saç çıkıyor ama kullanmyaı kestikten 4-5 gün sonra yine dökülmeye başlıyor.fiat 52TL

1 hafta içerisinde etki gösteriyor
  • http://www.rogaine.com/

Dünyanın En kaliteli Minoxili Linkini verdğim Sayfada Mevcut.Kesinlikle Losyon Şeklinde değildir yağlanma yapmaz saclarınızı kullanımda seyrek göstermez.Köpük Şeklindedir Saçlarınızı Bakımlı ve dolgun gösterir , Çok etkili parfümü var arkadaslarım markasını sorup duruyordu.Trde Minoxil pahalı Ebaydan Getirmeye çalışın bunun 4 aylığı 120 tlye felan geliyor , Losyon şeklinde olanlar ise Tanesi 15 tlye geliyor.
  • ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİ BU MİNOXİLİ KULLANMAYA BAŞLADIM BIRAKIRSAM BAŞLAMADAN ÖNCE VAROLANLARDA DÖKÜLMÜYOR DEĞİL Mİ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.