Şimdi Ara

Saç Dökülmesi Problemi Olanlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
28
Favori
48.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: secrethero89

-Proscar 1/4
    -Minoxidil gunde 1 kere
    -Biotin(medobiotin tavsiye)
    -B kompleks vitamin
    -Konazol sampuan

bunlara baslayacagim yaptigim arastirmalar sonunda

Bu tedavinin zaten daha ilerisi yok.Bunlarda işe yaramazsa hiçbir şey yaramaz.Proscar ve Minoxidil zaten bilimsel olarak tedavinin en üst seviyesi.

saclarim suanda iyi durumda ama biliyorumki 1 yil boyle giderse babam gibi kel olacagim. erkenden onlem almak istiyorum. B kompleks vitamin olarak ne onerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • minoxil kullandım 5 ay dökülme ilk etapta aşırı fazla oldu sonra durdu. ben pek birşey gözlemleyemedim bıraktım. şimdi küçük siyah kıl parçacıkları dökülüyor saçımdan boyu 1 cm gibi. bırakırsanız dökülür diye okumuştum çok yerde ama ben çıktığını göremedim bırakınca küçük saçların dökülmesi de ilginç oldu.
  • Konuyu acan arkadas banlanmıs ama,

Benim saclarda yaklasık 5 aydır dokuluyor yas 20 ve sakaklarda hıssdılır derece acıklık var ve dusda giderin etrafı sacımla doluyor babam 65 yasında hata sakaklardan acık abılerımın v.s yenı yenı 35 yasındalar anne tarafıda pek kel degl sanırım

Şakaklarım acılıyor arkalarda felan har hangıbı bır acılma soz konusu degl sadece on tarafta var
  • yok mu hic genetik dokulmeyi yenebilen?
  • Saç dökülmesi için çok fazla ürün kullandım. Çoğundan hatta hiç birinden fayda görmedim. 2 aydır kullandığım nanohair adında bi şampuan var ve gerçekten etkili 2 hafta kullandığımda dökülme tamamen kesildi. bu aralar reklamları çok yaygın. Tabi reklamları çokta kötü:) ama denemenizi tavsiye ederim. Denemek isteyenlerse İstanbul firmalarından uzak durun derim faturasız kargo gönderiyolar. Ben Ankaradan bi firmadan alıyorum gayette memnunum.www.nanohairorjinal.com almak isterseniz burayıda inceleyin derim.. tabi nerden almak istediğiniz size kalmış..
    Umarım herkes biran önce saç dökülmesinden kurtulur.

• Konu sahibi niye banlandı la 1-2 soru soracaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Minoksil kullanıyorum 3 ay olacak ama dökülme devam ediyor. Minox ile dökülme ilk 2 ay 4-5 kat arttı ama şimdi azaldı yani ilk hali gibi değil.Aslında şuan minox sürdüğüm ön kısımda dökülme devam ediyor gibi çünkü sürmediğim diğer kısmlarda %95 azaldı gibi. Ne zamn bu ilacın faydasını göreceğim merak ediyorum. 3 ay önce dökülmem tekrar başlamıştı şuan şakalar ile açıldı minox ile iyice hızlı açıldığını düşünüyorum şakakların. Artık açılma canımı sıkar hale geldi. Döktüğü saçları çıkarmazsa işim yaş saç iyice seyrekleşti.

Proscar aldım onuda kullanmaya korkuyorum çok büyk hafıza kaybı yapıyormuş fakat hafıza hiç olmadığım kadar ihtiyacım var önemli sınavlara gireceğim bu yıl ve penis konusndada ciddi sorunlar çıkarabiliyormuş. Üzüldüğüm kısım çok değil 3 yıl önceki saçım orman gibi fotolarda nasıl bu hale geldi çok üzücü.

Hocam naptın merak ettim bu saç işini

• son durum nedir beyler
  • babam kel. benim de yazın aşırı dökülmüştü. ama şu an gürleşti ve her yerden saç çıkmaya başladı. spreyler ve vitaminlerle halledebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

babam kel. benim de yazın aşırı dökülmüştü. ama şu an gürleşti ve her yerden saç çıkmaya başladı. spreyler ve vitaminlerle halledebilirsiniz
    nasıl oldu hocam tavsiyeniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

nasıl oldu hocam tavsiyeniz nedir

Alıntıları Göster
    hairforte saç spreyi ile minoxidil günde 2 defa kullanın. sonra her ay azaltın etkisini görürsünüz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.