Şimdi Ara

saç dökülmesi yaş 19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım geçen sene saç
    çizgimin gerilediğini fark ettim kel mi kalacağım yoksa olgun saç çizgisine mi sahibim babam pek sayılmaz abim kel değil anne tarafım full saçlı kel yok
    saç dökülmesi yaş 19
    saç dökülmesi yaş 19
    saç dökülmesi yaş 19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sampuanlar kımyasaldır ısraıl malı onlar zaten dokuyor
    kımyasal labratuvar urunlerı dokulmeyı onlemez para tuzagı onlar
    dogal olan susam yagı badem yagı corek otu yagı surersen dokulme duruyor.cogu kısı bunu yapar 3 yagı sur dokulme durur
    zaten sabah programlarındada bunu soyledıler.bu yagların ozellıklerı cokca vıtamın bulunması google da yazıyor
    a dan z ye cok sayıda vıtamın var koklerı beslıyor...beslenen kokler genetık dokulmeyı dahı engellıyor
    bundan baska bır cozum yok zaten.yag surmek zahmetlı olabılır ama kel kalmamak ıcın deger
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    hocam susam ve bademi sürmek yerine yesem faydası olur mu badem ve kabak çekirdeğini baya yiyorum

• Bence saçların gayet güzel ama tavsiyem hep kısa olsun.dokulme durur hem de hep bu şekilde kalır genetikte sıkıntı yoksa.ne demek istediğimi bi 5 6 sene sonra anlarsın bi de teşekkür edersin abine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pilot1903 P kullanıcısına yanıt
    genetik sıkıntı sayılır mı bilmiyorum babam tam kel sayılmaz üst ve arka taraflarında saçları var ana şakakları kel bende böyle olur muyum acaba zaten kısa kestiririm saçımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 Yaşında Seyrek Saç
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

• saçlarda seyrelme var 4 5 sene sonra ne olacagın belli olur şimdi söylemek zor ayrıca her saç dökülmesi genetikle alakalı değil tanığım birinin bütün sülalesi kel 30 yaşında kafasından saç fışkırıyır :)
  • bu sene üniversite sınavına girdim sınav senesi malum çok stresliydim belki ondan dökülüyodur umarım dökülmez saçım bu seyrekleşme daha da stres yapmama neden oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin_9992 -- 28 Eylül 2018; 11:16:21 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takılacak bir şey değil. Saç çizgin küçüklükten beri öyledir. Küçüklük fotolarına bak
  • Dovahkiin_9992 D kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla senin saç dökülme erkek tipi saç dökülmesi stres ile olsa yanlar açılmazdı bende tam bilmiyourum
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    hocam 16 yaşımda da aynı saç çizgim varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin_9992

hocam 16 yaşımda da aynı saç çizgim varmış
    Dediğim gibi saç çizgin doğuştan öyledir. Saçlarında gözle görülür bir açılma yok.
  • stresten yanlar dökülmez mi erkek tipi de olabilir dediğim gibi babamında yanları dökülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin_9992 -- 28 Eylül 2018; 14:30:30 >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    küçükken bulamadım pek çünkü saçımı hiç kısa kestirmezdim son yıllarda kısa kestiriyorum

• Hocam yanlış bilgi vermeyin saç dökülmesinin genetik etkisi vardır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.