Bildirim
saç dökülmesi yaş 19
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sampuanlar kımyasaldır ısraıl malı onlar zaten dokuyor
kımyasal labratuvar urunlerı dokulmeyı onlemez para tuzagı onlar
dogal olan susam yagı badem yagı corek otu yagı surersen dokulme duruyor.cogu kısı bunu yapar 3 yagı sur dokulme durur
zaten sabah programlarındada bunu soyledıler.bu yagların ozellıklerı cokca vıtamın bulunması google da yazıyor
a dan z ye cok sayıda vıtamın var koklerı beslıyor...beslenen kokler genetık dokulmeyı dahı engellıyor
bundan baska bır cozum yok zaten.yag surmek zahmetlı olabılır ama kel kalmamak ıcın deger -
hocam susam ve bademi sürmek yerine yesem faydası olur mu badem ve kabak çekirdeğini baya yiyorum
Bence saçların gayet güzel ama tavsiyem hep kısa olsun.dokulme durur hem de hep bu şekilde kalır genetikte sıkıntı yoksa.ne demek istediğimi bi 5 6 sene sonra anlarsın bi de teşekkür edersin abine.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
genetik sıkıntı sayılır mı bilmiyorum babam tam kel sayılmaz üst ve arka taraflarında saçları var ana şakakları kel bende böyle olur muyum acaba zaten kısa kestiririm saçımı
saçlarda seyrelme var 4 5 sene sonra ne olacagın belli olur şimdi söylemek zor ayrıca her saç dökülmesi genetikle alakalı değil tanığım birinin bütün sülalesi kel 30 yaşında kafasından saç fışkırıyır :) -
bu sene üniversite sınavına girdim sınav senesi malum çok stresliydim belki ondan dökülüyodur umarım dökülmez saçım bu seyrekleşme daha da stres yapmama neden oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin_9992 -- 28 Eylül 2018; 11:16:21 >
Kafaya takılacak bir şey değil. Saç çizgin küçüklükten beri öyledir. Küçüklük fotolarına bak -
bildiğim kadarıyla senin saç dökülme erkek tipi saç dökülmesi stres ile olsa yanlar açılmazdı bende tam bilmiyourum -
hocam 16 yaşımda da aynı saç çizgim varmış
Dediğim gibi saç çizgin doğuştan öyledir. Saçlarında gözle görülür bir açılma yok.quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin_9992
hocam 16 yaşımda da aynı saç çizgim varmış -
stresten yanlar dökülmez mi erkek tipi de olabilir dediğim gibi babamında yanları dökülmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin_9992 -- 28 Eylül 2018; 14:30:30 >
küçükken bulamadım pek çünkü saçımı hiç kısa kestirmezdim son yıllarda kısa kestiriyorum
Hocam yanlış bilgi vermeyin saç dökülmesinin genetik etkisi vardır.
Benzer içerikler
- öne eğilince göğsüm ağrıyor
- engeli kaldıran kızın amacı
- aruz ölçüsü şiir örnekleri
- delalım ne demek
- sakın cünüp uyumayın
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X