Şimdi Ara

Saç Dökülmesi Yaşarmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 eylül'de 17 yaşıma girdim saçlarımda çok fazla kepek var hangi şampuanı kullanırsam kullanayım geçmedi neyse doktora gittim oda dediki saçlarındaki kepek kaşınma yapar zaten saçların ince kaşıdıkca kırılıp eline gelir dedi ama dökülen saçlara bakınca bir ucunda beyazlık var yani kökden gelmiş babam kel baba tarafının alnı açık yani sağ sol tarafları açık ortada ileri doğru gelen saç var anne tarafıda öyle babam tamamen kel sebebi ise çok jole sürdüğü için saçlarını kaybetmiş ve saçları ben doğduktan sonra döküldü benimde saç dökülmem yanlardan oluyor yani dayımın amcamın dedemin gibi şimdi benim saçlarımın yanlarını açılacak yoksa tamamen babam gibi gidermi birde sürekli şampuan değiştirdiğim içinmi kepek oluyor acaba ? sabit bir şampuan önerebilirmisiniz kepek yapmayan ? dedem ise hacı şakir sabun kullan diyor sebebi ise kendini hacı şakir şampuan fabrikasından emekli hacı şakirlerde kimyasal madde olmadığı için saç dökülmesi yapmaz diyor dedem sabun kullanıyor o yüzden sice sampuanmı sabunmu ? şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

• Doğal sabun en iyisi. Ama hangi doğal sabunun senin cilt yapına uygun olduğunu bulman lazım. Yanlış sabun secersen daha cok kepek yapabilir. Doğru sabun için aktarlar yardimci olur. Hacı sakirinde katkısız olup olmadığını bilmiyorum. İyi araştır derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMESTAS

Doğal sabun en iyisi. Ama hangi doğal sabunun senin cilt yapına uygun olduğunu bulman lazım. Yanlış sabun secersen daha cok kepek yapabilir. Doğru sabun için aktarlar yardimci olur. Hacı sakirinde katkısız olup olmadığını bilmiyorum. İyi araştır derim.
    eyvallah yorum için dediğim gibi dedem hacışakir fabrikasından emekli doğal olduğunu iddia ediyor ve saçlarıda 70 yaşında gür saçlı
  • Saç dökülmesinin birçoksebebi var. Dökülme sebebi dış etkenkerde olabilir, vitamin eksikliği, kansızlık, horonal genetik bir çok sebebi var. yani direk sabunla sapuanla losyonla düzeltmek yerine diğer olasiliklari da düşünmek ve ve iyi bir cildiye doktorundan yardim almakta gerek

• quote:

Saç dökülmesinin birçoksebebi var. Dökülme sebebi dış etkenkerde olabilir, vitamin eksikliği, kansızlık, horonal genetik bir çok sebebi var. yani direk sabunla sapuanla losyonla düzeltmek yerine diğer olasiliklari da düşünmek ve ve iyi bir cildiye doktorundan yardim almakta gerek
    evet bizim ailede genetik kansızlık var ondanda olabilirmi ? dökülen saçlarım geri gelirmi yoksa daha gelmezmi isterseniz saçlarımın resmini atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderonder05

evet bizim ailede genetik kansızlık var ondanda olabilirmi ? dökülen saçlarım geri gelirmi yoksa daha gelmezmi isterseniz saçlarımın resmini atabilirim
    Saçlarının resmini atabilirsen yorum yapabilirim bu konuda.Bende uzun saçı seviyorum ve saçla ilgili birçok araştırma yapıyorum özellikle erkek tipi saç dökülmesi ile ilgili.
  • Saçın ana besin maddesi kan. Hatta en önemli besini kandaki çinko ve demir. Bu değerlere cok dikkat etmek lazım. Bende de annemden kalitsal kronik kansizlik var. O yüzden Saçım biraz seyrek. Ama artık gerekli bakımları yapıyorum. Dökülme ilerlemiyor şimdilik. Mesela bazen hergün bazen iki günde bir yarım çay bardağı üzüm pekmezi içerim. Bikaç hafta hiç içmem. Sonra kafama eserse yine başlarım pekmez icmeye. Iyi gelir. Önceden saçlarımı fön makinesiyle dikerdim. Şimdi saçımi zorlamayacak basit ve klasik şekilde şekil veriyorum. Çünkü saça fön çekmek ve tersine taramak saç köküne zarar verdiği için dökülmesine sebep oluyor. Ben erkeğim ama bnde kadın tipi saç dökülmesi var. Ayda bir yada 2 ayda bir sarımsak sürüyorum. Haftada bir çörek otu veya zeytin yağı sürerim. Ki saça zeytin yağı sürmek aynı zamanda peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) Sunnetidir. Sen ss at bi bakalım saçlarına. Birde ne tip dökülme var onuda yazarsan daha iyi yardimci oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Kızlarda saç dökülmesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde dökülen saçlar geri gelirmi diye sormuşsun. Erkek tipi dökülmeyle ilgili bilgim yok. Bendeki kadın tipi dökülme olduğu için hep onu araştırdım. Kadın tipi dökülme varsa geri gelir. Bazı kürler var. Gurlestiriyor saçları. Ama dedigim gibi erkek tipi dökülmeyle ilgili bişey diyemem. Birde şakaklarda ki dökülen saçlar ya çok zor çıkıyor ya da hiç çıkmıyor.

• quote:

Birde dökülen saçlar geri gelirmi diye sormuşsun. Erkek tipi dökülmeyle ilgili bilgim yok. Bendeki kadın tipi dökülme olduğu için hep onu araştırdım. Kadın tipi dökülme varsa geri gelir. Bazı kürler var. Gurlestiriyor saçları. Ama dedigim gibi erkek tipi dökülmeyle ilgili bişey diyemem. Birde şakaklarda ki dökülen saçlar ya çok zor çıkıyor ya da hiç çıkmıyor.
    http://hizliresim.com/G5Y6O2 http://hizliresim.com/YJBnG6 http://hizliresim.com/WEnBj8 buyrun resimler dökülme eskiden fazlaydı mesela elimi saçıma atınca rahat 7-8 tel geliyordu şimdi elimi saçıma atınca bazen hiç saç gelmiyor bazen 1-2 tel geliyor saçlarım çok ince ve kepekli kepekli olduğu için kaşıntı yapıyor arada

• Tepe nasıl açılma var mı?

• Hayır sadece kenarlar böyle geri kalan yerlerde saç var açılmada yok

• Saç tipin ve alinda ki açılma benimkiyle aynı. Bnm şimdi tek yaptığım arada bakim yapmak. Yediğime ictigime dikkat etmek. Yani dokulmenin daha ileri gitmesini durdurmak. Birde saç ekimiyle alın daraltmayi araştırıyorum bu aralar

• Head and Shoulders Clinical Strenght bulup(marketlerde satılmaz) saçınızı bu şampuanla 2 günde bir yıkarsanız kepek sorunu ortadan kalkacaktır.Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Head and Shoulders Clinical Strenght bulup(marketlerde satılmaz) saçınızı bu şampuanla 2 günde bir yıkarsanız kepek sorunu ortadan kalkacaktır.Geçmiş olsun.
    bizim ailede genetik kansızlık var netten araştırma yaptığımda kansızlıkta saç döküyormuş değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim birde babam hastanede çalıştığı için doktora sormuş doktor demiş eğer dökülme fazla olursa saçlarını kazıttırsın yada saçları uzun ise kısa kestirsin ki saç kökleri oksijen çeksin demiş saçlarımı kısa kestireceğim o kul tatilinde ise kazıttıracağım birde senin yaptığın bakımlar işe yarıyor ise banada söylermisin neler alıp nasıl kullanacağımı

head should kullandım kepeği geçirmiyor lanet olası şampuan şuan pantene veya clear'a bakmayı düşünüyorum

• Clinical Strenght olanını mı kullandınız? Prozinc Mor kutu kullandınız mı?Clear düşünüyorsanız mentollü olanı tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Clinical Strenght olanını mı kullandınız? Prozinc Mor kutu kullandınız mı?Clear düşünüyorsanız mentollü olanı tavsiye edebilirim.
    head should naneli kullandım kepeği bitirmedi clear mentollü deneyeceğim şimdi
  • onderonder05 kullanıcısına yanıt
    hocam saf beyaz sabunlardan mı kullanıyor dedeniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

hocam saf beyaz sabunlardan mı kullanıyor dedeniz?
    evet ondan kullanıyor saçları gür banada tavsiye etti ama ben şuan başka ürünler kullanıyorum
  • onderonder05 kullanıcısına yanıt
    geçenlerde hacışakir'in beyaz sabunundan aldım keşke almaz olsaydım.uzun zamandır bu kadar dökülmemişti saçım zaten sonrasında bıraktım. tariş'in prina sabununu aldım biraz da olsa dökülmeyi azalttı.galiba bana zeytinyağlı sabunlar yarıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

geçenlerde hacışakir'in beyaz sabunundan aldım keşke almaz olsaydım.uzun zamandır bu kadar dökülmemişti saçım zaten sonrasında bıraktım. tariş'in prina sabununu aldım biraz da olsa dökülmeyi azalttı.galiba bana zeytinyağlı sabunlar yarıyor :)
    bende saçlarımı kazıttım şuan şaçlarım uzadı 1 cm kadar çok kısalar dökülme yok denecek kadar azaldı birde bu arada saçlarıma bakıyorum yapıyorum clear man şampuan aldım kepeğe ve saç dökülmesine karşı olanlardan kepek azaldı saç dökülmesi azaldı birde doktora gittim oda saç serumu verdi şuan memnunum bakalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.