23 yaşında bir erkeğim saçım 2 yıldır dökülüyor.çok fazla dökülme olmamasına rağmen çok canımı sıkıyor.Nasıl gideririm bu sorunumu?
al benden de o kadar..ben de 23 yaşındayım saçlarım seyrek falan değil ama yavaş yavaş yanlardan açılmaya başladı.. benden sana tavsiye saçlarını her gün yıka..jöle sür veya sürme farketmez. valla saçlar nerdeyse belime kadardı bi şey olmadı 1.5 senedir saçlar kısa ama açılmaya başladı..naapalım kader.
yaa bu arada kaptırmışım kendimi TOPIC'in yeri çok komik olmuş farkında değilim..değiştirirler herhalde.[oo]
aynı dert bende de var forumda saç dökülmesi in herald :)) saçların uzunsa öncelikle saçlarını kısa kestirmeni daha sonrada mümkün olduğu kadar jöle vs kullanmazsan ii olur ayrıca ısırgan otlu şampuan kullanabilirsin. geçmiş olsun.. vizite ücretini kredi kartı ile yapabilirsin :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kersoz2003</i> <br />23 yaşında bir erkeğim saçım 2 yıldır dökülüyor.çok fazla dökülme olmamasına rağmen çok canımı sıkıyor.Nasıl gideririm bu sorunumu? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
1- Monitör veya monitöre benzeyen(TV gibi) her türlü elektronik alete bir daha hayatının sonuna kadar asla 5 metreden fazla yaklaşmıycaksın. <b>+</b> 2- Her sabah başını eğerek soğuk suyla tamamen naturel (ki bulabilirsen- çok zor) sabunla veya şampuanla sert masaj yaparak yıkayacaksın. ( Dikkat et üşütme, üşütürsen sinüzit olursun )
İyi şanslar,
[frndsp]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i> <br />yaa bu arada kaptırmışım kendimi TOPIC'in yeri çok komik olmuş farkında değilim..değiştirirler herhalde.[oo] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
niye canım, sonuçta teknik bi konu
ULAN HAKKATTEN BU KADAR TEKNİK BİR PROBLEM OLUR [bandt]
hocam saçlarını kısa kestireceksin yaz kış jöle vb. kullanmayacaksın saçım dökülüyo diye üzülmeyeceksin bir de şampuan çok önemli komik gelebilir ama DALİN ya da JONSON BABY şampuan kullan bunları bebekler için yaptıklarından asit oranı çok az neredeyse yok
Bence daha fazlası dokulmeden saclarının kıymetını bıl ve bolbol uzun uzun sac ile fotograf cektır:)
ben ce SEBA MED marka şampuan kullanırsan problemini çözmene yardımcı olur:)
format at belki düzelir.... :)
tamam tamam özür dilerim banlamayın,[ban] hayıııııırr.....
"Reloaded" doğru söylüyosun.Format atmayı kafayı kazımak diye düşünürsek problem yok[evlol]
bu tavsiyeler tarafıma cildiye mütehasısı tarafından verilmiştir 1.şaçlarını her gun degil gun aşırı yıkamalısın. 2.sebamed'in bebekler için urettiği şampuannı kullanmalısın 3.jole sursen bile surdugun gun saçlarını yıkamalısın diplerinde jole kalmamalı 4.ayrıca otacı marka sampuanda kullanabilirsin yanlız içine çam terebentini karıştıracaksın 5.birde dogal bir tavsiye sinameki otunu kaynatıp saçını onunla durula.
umarım bi işe yarar bende baya yaradı dokulenlerin yerine yenileri çıktı
Dostum banada olmustu bi ara.. neyse sana tavsiyem kendine format at nasilmi ????????????????????
ilk fdisk cek sonra.. Format Brain
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın:) Saç dökülmesinin tek çözümü; annesi bakire olan bir bebeğin idrarı [evlol]
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım bu genç yaşımda bu kadar saç dökülmesi görmedim. Peki ben ne olacam...
Biz problemine çözüm olmayan insanlardanmıyız. :]
format saça mı başa mı atılmalı? scannerla tarasak olmaz mı?[afro][afro][afro][sss]
Propecia diye bir ilaç var! Amerikan ilaç endüstrisinin tek onayladığı ilaç dökülmeyi durduruyor, hatta biraz çıkmasını sağlıyor ancak henüz köklü çözüm bulunamadığı için 40-45 yaşına kadar devamlı almak gerekiyor! İlaç alınmaya başlandığından itibaren 3 ay içinde etkisini gösteriyor.. İlacı bırakınca etkisini kaybediyor. Günde tek, küçük bir hap. Ayda bir kutu bitiyor, 60m.Tl ve genelde eczanelerde bulmak mümkün. Sadece erkekler alabiliyor bu ilacı!
Bunun bir çaresi var o da testosteron üretimini engellemek. Yani kadın olmak. Çünkü saç dökülmesinin en önemli sebeplerinden biri erkeklik hormonlarıdır.
Geçenlerde bir belgeselde gösterdi kadın erkek olmak için ameliyat olacaktı ve birkaç ay öncesinden erkeklik hormonu almaya başlıyor. Vücutta kıllanma, aşırı kaslanma ve saç dökülmesi başlıyor. Yani muhtemel kesin çözüm kadın olmaktan geçiyor [:X].
O zaman yapacak tek şey olanı olabildiğince kotumak. Onun için de kullanıyorsan jöle kullanımını kesmeli onun yerine besleyici yağlı bakım ürünleri kullanmalısın.
Sonuç olarak bu sorunun varlığıdüşündüğün kadar da kötü değil [ngt]