Şimdi Ara

Saç dökülmesini nasıl önlerim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün şampuan almak için eczane'ye gittim, değişik ürünler gösterdi eczacı hanım saolsun, hele bir tanesi çok ilginçti; ürünün ismi "placenta", tanıdık gelmiştir çoğunuza, evet doğmamış bebeğin ana rahminde içinde bulunduğu kese diyeyim anlarsınız. Bu durum isim benzerliği gibi geliyor değil mi, aslında değilmiş, şampuanda harbiden placenta var, bu placenta doku canlandırıcı bir şeymiş diye açıkladı eczacı hanım, ne kadar ilginç değil mi, düşününce asıl daha ilginç bişey daha geldi aklıma ,acaba bu placentayı kadından nasıl alıyorlar ya da ediniyorlar? Bir fikri olan? :)
  • [wand]
  • valla benim saçlara sürdüğüm jöleyi görseniz şaşırırsınız heralde ... zaten saçlarım uzun griye atıyorum hergün bayabir dökülme oluyor benme saçlar hafiften açıldı.yaşımda daha 19 asıl allah bana kolaylık versin.:) yanlız benim saç dökülmesi olayımın nedeni jöle ama şöyle birşeyde var gn içerinde fark etmeden ztn saçımız dökülüyor .jöle bunlarıda tuttuğu için yıkadığımızda bir anda dökülen saçları gördüğümüzden şaşırıyorda ola biliriz ...
  • leo ben kullandim Placenta dedigin ürünü. Tabi firmalar war placentayI cIkaran,losyonu ile beraber satıyorlar şampuanı.senin dedigin mavi birşey we üzerinde NOVOCRIN yaziyormuydu bi bak? bende sana ona göre bilgi wereyim.
  • Merhaba,
    Tamamen doğal ürünleri kullanın bence. Şifalı Bitkiler, doğal otlar, bunların özleri ve karışımları.

Ayrıntılı bilgiyi dayımdan alabilirsiniz :P 0.216.4417134

www.sifalibitki.com
    sifalibitki.com - Bu web sitesi satılıktır! - sif alibi tki Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.sifalibitki.com

Saygılar.
  • dazlak ol
    en iyi yöntem :)
  • bende bol miktarda war hem sac hem sirtta hem bacakta hem kolda :D isteyenin kafasina monte edelim! kivircik mivircik idare edin muehaueh
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kersoz2003</i>
    <br />23 yaşında bir erkeğim saçım 2 yıldır dökülüyor.çok fazla dökülme olmamasına rağmen çok canımı sıkıyor.Nasıl gideririm bu sorunumu?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    34 yaşında kel bir erkeğim. [:P]

durduramazsın, belki yavaşlatma şansın olabilir. kabul etmek gerekir ki bu kellik büyük oranla genlerimize dayanıyor. benim babam kel, dayılarım kel, halam bile kel. benim de olmam nerdeyse garantiydi, oldum.

ne yazıkki kelliğe bakış açısı toplumun belirlediği yöne kayıyor. "yazıık saçları dökülmüş, kel olmuş". oysa kendimize şöyle bir baksak kel olmanın dışında daha ne eksiklerin gediklerin olduğunu farkederiz. saç ektirmenin, kaş aldırmanın ayyuka çıktığı bu toplum cidden garip geliyor bana. yarın boy da uzatılabilse milletim sıraya girer, yazık.

herkesin doğallığı ile barışması dileğiyle sözlerime son verirken, kelliğin avantaj olmadığı gibi dezavantaj da olmadığını belirtirim.

• saç dökülmesi ırsidir.babanda falan varsa bişi yapamazsın.en fazla yavaşlatırsın oda benim bildiğim kadarıyla ısırgan otu kaynatıp içilince etkili oluyor
  • arkadaşlar bendede dökülme var ve şimdiye kadar piyasada ki ürünlerin yüzde 80 ini kullandım içlerinde gerçekten işe yarayan sadece bir kaçtanesi

bunlardan en etkilisi 101a diye bir sülüsyon bunun c-d serileride var şu an türkiyede sanıyorum bulunmuyor önceden bu ilacı bir ithalatçı firma getiriyordu fakat şu anda getirmiyor. ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu ilaç üzerine tanımam .ve şu an hala bu ilacı aramaktayım googlede 101a hair diye aratırsanız bir çok bilgiye ulaşırsınız.formulu geliştiren çinli doktorun bu konuda hayli madalyası var.

sizden ricam bu ilacı türkiyede bulabilirseniz lütfen haber verin her kez faydalansın

diğer ilaçlara gelince

propecia: dökülmeyi durdurmadı ve libido düşüklüğü yapıyor
    dercos : hala kullanmaktayım ama faydasız
    rogaine: dercos tan birazcık daha iyi ama hayır
    tresan: sakın almayın

• arkadaşlar size gerçekten işe yarayan bir ilaç söyledim lütfen bunu dikkate alın ve bir şekilde bu ilacı bulmaya bakın saç n dökülmesi hırside olsa bu sülüsyonun nekadar işe yaradığını sizde göreceksiniz

kullanmaya başladıktan 5 gün sonra dökülme yüzde doksan oranında azaldı bunun anlamı şu :MUCİZE

tekrar ediyorum 101A sülüsyon bulun ve burada bizlerede haber verin ben 10 kutu birden alıcam eğer dışarıdan felan getirttme imkanı olan varsa diye söylüyorum ...

lütfen gelişmeleri burada yazalımm saygılar
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3443381/mpage_1/key_//tm.htm#3452903

incele bakalım belki faydası olur daha önce de konuşulmuştu...
  • Bende'de bir ara saçlarda dökülmeler başladı. Loreal Elseve kuru saçlar için şampuan ve kuru saçlar için olan kremini kullan (reklamlar :) ) şaka bir yana gerçekten faydasını görürsünüz bu iki kombinasyon müthiş saçları dökülen arkadaşlarımada önerdim sonuç müthiş. Ayrıca ben hergün saçları jöleliyen birisiyim saçımı bu şampuanla yıkadığımda hiç bir dökülme yok... Tabi dökülme ırsi bir şeyse etkili olmayabilir.
  • hepsini kestir kurtul
  • Yaw bizim sulalede hic Kel yok ama cogunun dayilarimin falan Saclari bayaa bi az..

Benimde 4 sene once İzmir 'e 15 gunlugune tatile gittigimde orada basladi sac dokulmem.
    Sac orantılı bir sekilde dokuluyo cok garip..

yani tepeden baktiginda sac yok gibi. bende biraz sacimi uzun tutup, aciklari kapatiyorum..
    Henuz cok kotu gozukmuyor ama sanırım birkac sene omru var bununda..

4 senedir jole falan kullanmiyorum cok mecbursam. Elidor Sac bakım kremi var ya onu kullaniyorum.

izmir donusu doktora gittigimde soyle bir elini kafama degdirip bakti ve kestantarol muydu neydi icinde o maddeden bulunan bir sampuan verdi. ilk onceleri bayaa azaldi sac dokulmesi ama hala dokuluyoo..
    tabi ben 2. kutu sampuandan sonra kullanmadim. [(150 ml) ufacık kutu]
  • ya bende 19 yasındayım hergun baya bi saç dokuluo hatta yer yer seyrelmeler de basladı bi şampuan varemıs ben bulamdım sahsen bi arkadasımın tavsiyesi schwarzkoph bonacure hair and hair scalp dşe kesin cözm dedi ama denemdim benım tavsiyem bu olabiliri benimde böle bi sorunum var ama sunu unutmamamk gerekir maden olan yerde ot bitmezmiş :D
  • arkadaşlar bendede vardı dökülme şimdiye kadar kullanmadığım ilaç kalmadı dercos rogain propecia ama yok fayda şimdi yurt dışından bir ilaç geliyor inanın bundan daha iyisini görmedim bizzat tecrübe ederek.

ilaç çinde üretiliyor fabao 101a

ben kullanuyorum ve çok memnun
    isteyen olursa denemesini kesinlikle travsiye ederim elimde 2 tane var saygılar herkese
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.