Şimdi Ara

Saç dökülmesine çözüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu durum cok ciddi pskolojimi ozguvenimi her seyimi bozuyor resmen. 19 yasinda basladi bu durum askerden geldikden sonra daha da hizlandi suan sonuc boyle ve boyle giderse heralde 1 sene kafa ustu tamamen acilir. Prp yaptirdim hic bir ise yaramadi. Farmasi sampuan kullandim oda fayda etmedi. Sarimsakdi carti curtu ne varsa denedim yok. Doktora gitmedim gitsem bir sey degisecegini sanmiyorum cunku devlet hastanesinde ne yapabilirler ki en fazla genetik derler yollarlar sanirim. Bu sorundan gercekten kurtulan var mi lutfen yardimci olun.

Sulale kompile kel bu arada
    Saç dökülmesine çözüm ?
    Saç dökülmesine çözüm ?
    Saç dökülmesine çözüm ?
    Saç dökülmesine çözüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temelyus -- 23 Şubat 2020; 22:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edit pardon sarmısak denedim demişsin. tek çare enseden alıp öne transfer gibi gözüküyor hocam..

bu iş ırsidir.ama şunlarla şansını deneyebilirsin.

Saç dökülmesine çözüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 23 Şubat 2020; 22:50:27 >

• sacimindoktoru.com

Bu alanda gerçek içerik orada var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bol bol saçın var. benim gibiler ne yapsın.
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    1 seneye oda kalkicak benim amacim kalanlari kurtarmak

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Ekim tabi sart da dokulme hala devam ediyor. Dokulme durmadan yaptirmak faydali degil.

• ø kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gardaşım yaş kaç?

Benimde dökülüyor senin gibi ve elimden hiç birşey gelmiyor zaten çirkinim kel olursam eşeğe dönerim iyice

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    24 haci sorma bi sacimiz var oda gidiyor

• Hocam genetikte varsa yapacak bi şey yok çevremdeki keller hep öyle söylüyor. Olabildiğince geciktirmek için uğraşacaksınız.
    YouTube videolarındaki önerilere zerre güvenemiyorum. Sponsor olma ihtimali geliyor hep aklıma

• Minoxil kullanırsanız var olan saçlarınızı bir süre daha idare ettirebilirsiniz ama ilacı kullanmayı bırakınca aynı tas aynı hamam oluyor. Ektirmek dışında kesin çözüm yok

Not: Dökülmen strese bağlıysa zamanla düzelebilir ama genetikse ne yaparsan yap dökülecek

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Nick mesaj uyumu diyecem de ne alaka dersen nickindeki Karavana Samin Küfürbaz haydo dublajinda sonda söylediği "Eşşek gibi oldum" cümlesi:D Bu arada sac çıkaran spreyi deneyebilirsiniz.

• Vurdum. Böylelikle saçın dökülmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.