Şimdi Ara

Saç Ekimi Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuyu açmamdaki sebep forumdaki konular çok eski. Ben bu yıl 2013 yılında saç ekimi yaptıran arkadaşlardan bilgilerini, iyi yada kötü tarafları hakkında yorumlarını rica ediyorum. Bu hafta esteworld e randevu aldım ön görüşme için. Bu firma nasıldır burada saç ekimi yaptıran varsa firma hakkında ve saçları ile ilgili son durumlar hakkında bilgilendirebilir mi? Ayrıca anadolu yakasında bu işi iyi yapan yer var ise yorumlarınızı alabilirim. Yaklaçın 3500-5000 arası saç ekimi yapılması gerekiyor gibi bu durumda fiyat sizce ne olur?

Saygılarımla.

• herkese merhaba arkadaşlar. ben 2010'da istanbuş'da bahadır sercan ayar'a ekim yaptırdım ( ozaman hairtransist idi, şimdi estemedicaya geçti galiba).

Hiç memnun değilim, sıklaşma olmadı, saç yapım ekime çok uygundu sadece tepede aralar boştu ve rastgele ekip tutsa bile oralar dolardı.

Ama sonuç kocaman bir sıfır. Tek sevindiğim şey eski halimi korudum :) Daha kötü bir görüntü de olabilirdi olmadığına seviniyorum...

Bunları neden anlattım? Ektirmeyi düşünen arkadaşlar olur da burayı bulurlarsa hemen vazgeçsinler. Kötü tecrübe paylaşımı önemlidir :)

Sizlerden de bir isteğim var. Şimdi ikinci kez ektirmeyi düşünüyorum ve Hakan Doğanay'ın çok iyi olduğunu duydum araştırmalarımda.

Kendisiyle de Antalyada görüştüm ve çok olumlu izlenimler aldım. Hakan beye ekim yaptıran arkadaşlar fotoğraflarını ve düşüncelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Herkese saçlı günler diliyorum...

• Cevap icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Saç ekim tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.