Şimdi Ara

sakal gelişimi hakkında resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size sağ ve sol yanağımın resimlerini göstericem yaşım tam 18 sizce sakallarım daha gelişir mi yanaklara doğru boş olan yerler dolar mı(sarı tüyleri görebiliyorum banyonun sarı ışığında yakından bakınca) yoksa bu tarz mı çıkar hep geçen sene bu aylar hiç yoktu neredeyse nolduysa geçen yaz bittikden sonra olmaya başladı traş oldum felan filan şimdi bu halde 9 günlük sakaldır en son geçen çarşamba traş oldum sinek kaydı :) babam ve dayılarım güizadan beter babama sorduğumda ise askerden sonra çıktı bende demişti sizin yorumlarınız nedir lütfen sakalı napacan gibi yorumlar atmayın buyrun resimler ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 24 Haziran 2011; 22:30:19 >

•  sakal gelişimi hakkında resimli

• quote:

Orijinalden alıntı: bballa23

eywallah kardeşim yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 24 Haziran 2011; 22:29:52 >
  •  sakal gelişimi hakkında resimli

• Paintle çizdin sandım bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Paintle çizdin sandım bir an

niyeki ?
  • tip olmadıktan sonra sakal gelişse ne olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çıkınca da niye çıkıyo diye dertlenirsin her şeyi zamanına bırak liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: patrain

çıkınca da niye çıkıyo diye dertlenirsin her şeyi zamanına bırak liseli

herkes ayri bi kafaymış bu forumda alaycı bi şekilde yorum atıyorsunuz eyw lise bu yıl bitti şükür liseli değilim yani kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanks55

quote:

Orijinalden alıntı: colibra_34

tip olmadıktan sonra sakal gelişse ne olacak?

umarım yeterli cevap olur sana

dağılın beyler harbi fena kapakkk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patrain

çıkınca da niye çıkıyo diye dertlenirsin her şeyi zamanına bırak liseli

herkes ayri bi kafaymış bu forumda alaycı bi şekilde yorum atıyorsunuz eyw lise bu yıl bitti şükür liseli değilim yani kardeşim

biz burda senin iyiliğine bişey söylüyoruz sert yapıyorsun hemen
    bende senin kardeşin değilim tamam mı ?
  • quote:

quote:

Evet şükretmeye başlamıştır heralde.

• quote:

quote:

niyeki ?

Görüntü öyle gözüktü bir an neyse soruna gelicek olursak jilet ile uzadıkça kesersen 1 yıla iyi bir şekilde çıkar arada bir berbere gidip ustura vurdurursan daha iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

niyeki ?

Görüntü öyle gözüktü bir an neyse soruna gelicek olursak jilet ile uzadıkça kesersen 1 yıla iyi bir şekilde çıkar arada bir berbere gidip ustura vurdurursan daha iyi olur

1 tek sen adam akıllı cevap verdin valla eyw sağolasın
  • ilerki yaşlarda biraz daha artacaktır özellikle cene altı bölgesinde , ancak guiza gibi sakal bekleme öyle sakal cıkmaz sende , dudak altında sakal cıkmaz sende
    yani kısacası sakalların cıkar ama , abaza gibi bir sakal bekleme
  • quote:

quote:

• dalga geçmek için söylemiyorum da böyle kalacak olsa zaten bunlara sakal denmez
    benim ufak birader de sen yaşlarda ve hemen hemen aynı durumda sakallarınız. zamanla gelişecek evet, bende 17 yaşında recep ivedik gibi sakal çıkmış olmasına rağmen 21-22 ye kadar gelişmeye devam etti. kafana takma, yüzünde her yer dolmayabilir (özellikle çene ve alt dudak arası) ama bu şekilde kalmayacağıda neredeyse garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

ilerki yaşlarda biraz daha artacaktır özellikle cene altı bölgesinde , ancak guiza gibi sakal bekleme öyle sakal cıkmaz sende , dudak altında sakal cıkmaz sende
    yani kısacası sakalların cıkar ama , abaza gibi bir sakal bekleme

cevap için çok sağol guiza gibi bir sakal istemem zaten kardeşim :) onu babam için kullandım sakalları o tarz yanı kabalığı değilde yanakları felan dolu benimde yanaklarıma doğru yayılırmı sorum o tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

dalga geçmek için söylemiyorum da böyle kalacak olsa zaten bunlara sakal denmez
    benim ufak birader de sen yaşlarda ve hemen hemen aynı durumda sakallarınız. zamanla gelişecek evet, bende 17 yaşında recep ivedik gibi sakal çıkmış olmasına rağmen 21-22 ye kadar gelişmeye devam etti. kafana takma, yüzünde her yer dolmayabilir (özellikle çene ve alt dudak arası) ama bu şekilde kalmayacağıda neredeyse garanti.

cevap için sağolasın :) bu sadece 9 günlük 3 haftalık olanda var istersen onuda upload ederim uzamasına uzuyoda yayılmasını ıstıyorum çene dediğin yerler çok boş görünüyor ama yakından bakınca yüzlerce gelişmemiş sarı tüyler görüyorum onlar gelişmez mi ? babamında en son oraları çıkmış yanakla çenenin birleştiği yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 24 Haziran 2011; 23:04:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.