Şimdi Ara

sakal gelişimi hakkında resimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burnunun altında ki dudağının üstünde ki benine gurban olurum daha dur 22-23 e kadar yolu var sakalin şimdilik olanlarla idare et.
  •  sakal gelişimi hakkında resimli

siyahla işaretli yerler sorun yaratmaz çıkar, zor noktalar kırmızı olanlar:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 24 Haziran 2011; 23:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Burnunun altında ki dudağının üstünde ki benine gurban olurum daha dur 22-23 e kadar yolu var sakalin şimdilik olanlarla idare et.

eyw sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanks55

quote:

Orijinalden alıntı: colibra_34

tip olmadıktan sonra sakal gelişse ne olacak?

sakal gelişimi hakkında resimli

umarım yeterli cevap olur sana

İnsan 3 şekilde doğar.... Sen nihat doğan tipindesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

siyahla işaretli yerler sorun yaratmaz çıkar, zor noktalar kırmızı olanlar:D

onlarda şuan bu alemde bir kaçı kıl olmuş dudak altında obur yerdede tuylenmeler var gibi ? :D

• simage ile koysana fotoğrafları. Netbookta fotoğrafların tamamını göremiyorum düzgün bir şekilde, o yüzden yorum yapamayacağım.
  • çenenin tam üstünün orta kısmı (hani cücük denilen yer, geniş ailede cevahirde falanda var) çıkar zaten, sende de kıl şekline dönmeye başlayanlar oralar farkındaysan. ama benim işaretlediğim onların yan tarafları. sarı sarı tüy olarak olsa bile en son gelişecek yer orası sen bağa güven
    babamda falan çok diyorsun ama açık konuşmak gerekirse çok düzenli ve gür çıkacakmış gibi durmuyor sakalların. yinede canını sıkma yat kalk dua et sen yinede şimdiden bukadar olduğuna ne adamlar var 25-26 yaşına gelip sakalın s si olmayan her gün jilet vuran sakal çıksın diye lafın kısası bukadar çıktıysa gerisi mutlaka gelir daha çok zamanın var, kafana takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

çenenin tam üstünün orta kısmı (hani cücük denilen yer, geniş ailede cevahirde falanda var) çıkar zaten, sende de kıl şekline dönmeye başlayanlar oralar farkındaysan. ama benim işaretlediğim onların yan tarafları. sarı sarı tüy olarak olsa bile en son gelişecek yer orası sen bağa güven
    babamda falan çok diyorsun ama açık konuşmak gerekirse çok düzenli ve gür çıkacakmış gibi durmuyor sakalların. yinede canını sıkma yat kalk dua et sen yinede şimdiden bukadar olduğuna ne adamlar var 25-26 yaşına gelip sakalın s si olmayan her gün jilet vuran sakal çıksın diye lafın kısası bukadar çıktıysa gerisi mutlaka gelir daha çok zamanın var, kafana takma.

aha buda babamın sakalları uyuyodu çektim ona sordum askerden önce benımde senın gıbıydı askere gıttım geldım bıraz zaman gecdı cıktı dedı

• babanda benim gibi elmacık kemiğine kadar çıkartmış sakalları neredeyse
    adam haklı, biraz sabredersen çıkacaklar aceleye gerek yok
  • quote:

Burnunun altında ki dudağının üstünde ki benine gurban olurum daha dur 22-23 e kadar yolu var sakalin şimdilik olanlarla idare et.

Senin KAzaktan ver ızıcık kardeşim
  • Mesajım bulunsun yarına söz ekleyeceğim.
  • takip mesajı
  • bence hiç kesmeseydin daha iyiydi s
  • la orhan sen değil misin bu
  • quote:

quote:

eyw sağolasın

Çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

quote:

eyw sağolasın

Çıktı mı?

Galiba çıktı 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis kaç yaşlarında çıkmaya başladı ve ne zamana kadar gelişti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.