Şimdi Ara

Saç Ekimi İçin Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.istanbulda saç ekimi için yer arıyorum. bakırköy estetica ile konuştum.2500 greft için 3000 lira dediler sizden burada saç ekimi yaptıran varmıdır ? işlemin leventte olucağını söylediler. operasyonu dr.Emin Gül yapacakmış fakat onun hakkında da hiçbir bilgi bulamadım..ayrıca garanti belgesi verdiklerinden bahsettiler düşünceleriniz nelerdir ? varsa bildiğiniz daha güzel bir yer tafsiye edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner-90

arkadaşlar merhaba.istanbulda saç ekimi için yer arıyorum. bakırköy estetica ile konuştum.2500 greft için 3000 lira dediler sizden burada saç ekimi yaptıran varmıdır ? işlemin leventte olucağını söylediler. operasyonu dr.Emin Gül yapacakmış fakat onun hakkında da hiçbir bilgi bulamadım..ayrıca garanti belgesi verdiklerinden bahsettiler düşünceleriniz nelerdir ? varsa bildiğiniz daha güzel bir yer tafsiye edermisiniz ?

Dostum, yazın ben de ektirmeyi düşünüyorum o yüzden senden gelecekte ve operasyondan sonrada bizi bilgilendirmeni rica ediyorum. Garanti belgesi muhabettini bilmiyorum ama bazı arkadaşlar yine bazı doktorlar için ekiyor ama çıkmıyor filan diyorlardı, o yüzden önceki hastalarını filan iyi araştır. Tecrübeli ve kaliteli bir yerde yap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.