arkadaşlar merhaba.istanbulda saç ekimi için yer arıyorum. bakırköy estetica ile konuştum.2500 greft için 3000 lira dediler sizden burada saç ekimi yaptıran varmıdır ? işlemin leventte olucağını söylediler. operasyonu dr.Emin Gül yapacakmış fakat onun hakkında da hiçbir bilgi bulamadım..ayrıca garanti belgesi verdiklerinden bahsettiler düşünceleriniz nelerdir ? varsa bildiğiniz daha güzel bir yer tafsiye edermisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Taner-90
arkadaşlar merhaba.istanbulda saç ekimi için yer arıyorum. bakırköy estetica ile konuştum.2500 greft için 3000 lira dediler sizden burada saç ekimi yaptıran varmıdır ? işlemin leventte olucağını söylediler. operasyonu dr.Emin Gül yapacakmış fakat onun hakkında da hiçbir bilgi bulamadım..ayrıca garanti belgesi verdiklerinden bahsettiler düşünceleriniz nelerdir ? varsa bildiğiniz daha güzel bir yer tafsiye edermisiniz ?
Dostum, yazın ben de ektirmeyi düşünüyorum o yüzden senden gelecekte ve operasyondan sonrada bizi bilgilendirmeni rica ediyorum. Garanti belgesi muhabettini bilmiyorum ama bazı arkadaşlar yine bazı doktorlar için ekiyor ama çıkmıyor filan diyorlardı, o yüzden önceki hastalarını filan iyi araştır. Tecrübeli ve kaliteli bir yerde yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme