Şimdi Ara

Hafızdede saçkıran formülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafız dede saçkıran'ın insanların kafasına sürdüğü karışımı veriyorum. Arkadaşlar gidip tonla para vermenize kesinlikle gerek yok. Öncelikle kafa derinizin yara olması için ince bir zımpara yapıyor, sonrasında buraya çok acı hissetmeyin diye anestezik bir sıvı püskürtüyor. Sonrasında kafanıza içinde ceviz yaprağı incir yaprağını kaynattığı asıl ham maddesinin sirke ruhu olduğu bir karışımını sürüyor. Yani asıl madde sirke ruhu dediğimiz asetik asit olan maddedir. Sirke ruhunu alıp koklarsanız aynı olduğunu anlarsınız. Bu arada bu urunu uygulamak isteyen kişiler kesinlikle ürüne elini sürmesin ve gözünüze falan kaçırmasın. 1 hafta yıkanmadan bekliyorsunuz. Sonrasında lavanta ve içine 1 paket bepanthen (5adet) enjeksiyonluk çözelti koyuyorsunuz. Ve bunu yara olan yerlere sürüyorsunuz. Herşey bu kadar. Dileyen uygular dileyen uygulamaz bu sizin tercihiniz ben mesuliyet kabul etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya da saç ekim merkezine gidebilirsiniz.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

hayir saç kıran tedavi edilmeden hiçbir kurum saç ekmez. sonucta saç kıran cildin altında olan bir autoimmune hastalık bir tür mantar hastalıgı ve bulaşici. ben 2 defa geçirdim bu hastalıktan. birincisi 13-14 yasındaydım birsürü şey denedim düzeldi kovid sonrasi yine cıktı suan kafamın arkasında 2 yerde boşluk var madeni para büyüklügünde yine sarımsak filan denedim ama düzelmedi. son çare sirke ruhu kullanacagım. arkadaşın söyledigi yere bende sordum da bir kaç ay önce 5500 tl istemişti sirke ruhu 100 tl bile değil. eğer arkadaşın söyledigi dogruysa oraya bosuna para vermeyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.