Hafızdede saçkıran formülü
Hafız dede saçkıran'ın insanların kafasına sürdüğü karışımı veriyorum. Arkadaşlar gidip tonla para vermenize kesinlikle gerek yok. Öncelikle kafa derinizin yara olması için ince bir zımpara yapıyor, sonrasında buraya çok acı hissetmeyin diye anestezik bir sıvı püskürtüyor. Sonrasında kafanıza içinde ceviz yaprağı incir yaprağını kaynattığı asıl ham maddesinin sirke ruhu olduğu bir karışımını sürüyor. Yani asıl madde sirke ruhu dediğimiz asetik asit olan maddedir. Sirke ruhunu alıp koklarsanız aynı olduğunu anlarsınız. Bu arada bu urunu uygulamak isteyen kişiler kesinlikle ürüne elini sürmesin ve gözünüze falan kaçırmasın. 1 hafta yıkanmadan bekliyorsunuz. Sonrasında lavanta ve içine 1 paket bepanthen (5adet) enjeksiyonluk çözelti koyuyorsunuz. Ve bunu yara olan yerlere sürüyorsunuz. Herşey bu kadar. Dileyen uygular dileyen uygulamaz bu sizin tercihiniz ben mesuliyet kabul etmiyorum.
Arkadaşlar elimde Toyota Corolla 2002-2007 Klima Paneli (izgarası) mevcut. İstanbul içi elden teslim edebilirim.
Whatsapptan ulaşabilirsiniz.
05510440876
Whey Proteın Tozu
Dolandırıcı Firmalar Listesi
|
BİM Power Bank Golf 5000
Cevap: MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA
|
Inverter sıfır kaynak makınası
|
Ynverter Kaynak Makinasy
|
İnverter Kaynak Makinası
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.282 (Bu ay: 248)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası