Şimdi Ara

BİM Power Bank Golf 5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün BİM'den Golf 5000 mAh Powerbank aldım. Kutu içeriğini paylaşıyorum.

Henüz deneme şansım olmadı. Şuanda şarjda duruyor. Denedikten sonra sizlerle paylaşımda bulunacağım.

BİM Power Bank Golf 5000

BİM Power Bank Golf 5000

• Selamun aleykum
    Beyler bende bu urunden aldim.
    Input 0.8 A
    Output 1 A
    Ama benim sarj aletim 1.6 A yani benim sarj aletimle bu urunu sarj edersem. Sıkıntı olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • le taşınabilir şarj aleti
  • Aynısından bende aldım.şarjda şu an.acaba telefonu şarj etme süresi nasıl?

BİM Power Bank Golf 5000
  • Arkadaşlar bende aldım bu üründen. daha ürünü detaylı deneme şansım olmadı.
    İlk izlenimlerim şu şekilde belirtebilirim.
    Samsung kullanıcısı olarak 10 dakikalık sarj süresinde telefonun bataryası %9 olarak arttı. Şu anda aleti telefonumun sarj aletine bağladım ve sarj ediyorum.
    Kırmızı bir led yandı sanırım charging - sarj oluyor gibi bir şey yazıyor ledin üzerinde . Ancak dolduğunu ve boşaldıktan sonra boşaldığını nasıl anlayacağım henüz çözemedim.

Bu kırmızı ledin diğer tarafında bir led daha var sanırım o ne işe yarıyor henüz göremedim, sanırım boşaldığını yada dolduğunu gösterecek herhalde.
    Kullanan arkadaşlar bu led lerle ilgili yorum atarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac34 -- 20 Kasım 2015; 20:40:13 >
  • Kac saatdir sarjda led yanmadı dolmadı hala

• Ürün kaliteli mi?
    Fiyati ne kadar ve icinde hangi marka pil kullanilmis.bilgilendirirseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Kac saatdir sarjda led yanmadı dolmadı hala

sarj olurken kırmızı led yanıyor, dolduktan sonra (sanırım) kırmızı led sönüp diğer taraftaki mavi led yanıyor.

1,5 saat fln sürdü benimkinde ilk dolma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

Ürün kaliteli mi?
    Fiyati ne kadar ve icinde hangi marka pil kullanilmis.bilgilendirirseniz sevinirim

şu an için kaliteli olup olmadığını söylemek için erken bence..

bugün denemek amaçlı telefona bağladım, normal 220V prize bağlamış gibi aynı sürede sarj etti.
    Örneğin telefonumu bilgisayardan sarj ettiğiminde normal sarj aletine göre süre 2-2,5 katına çıkıyordu.

Ürün 21,5TL idi. 5000mAh..

içindeki pilin markasını hiç merak etmedim açıkçası, o yüzden ona cvp veremeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac34

quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

Ürün kaliteli mi?

şu an için kaliteli olup olmadığını söylemek için erken bence..

bugün denemek amaçlı telefona bağladım, normal 220V prize bağlamış gibi aynı sürede sarj etti.
    Örneğin telefonumu bilgisayardan sarj ettiğiminde normal sarj aletine göre süre 2-2,5 katına çıkıyordu.

Ürün 21,5TL idi. 5000mAh..

içindeki pilin markasını hiç merak etmedim açıkçası, o yüzden ona cvp veremeyeceğim

Bilgilendirme icin tesekkurler

• Buyrun teknik ozellikleri
     BİM Power Bank Golf 5000

• Selamlar arkadaşlar,

Ürünü inceledim fakat şimdi yazma şansım oldu.

*İlk olarak şarj süresi 2 saatten biraz fazla sürdü.
    *Kırmızı ışıktan sonra mavi led yandığında powerbank dolmuş oluyor.
    *Denemek amaçlı telefonumun şarjı %2 iken taktım. %100 yaptı.
    *ikinciye tekrar telefonumun şarjı bitmeye yakındı, bu sefer %85 oranına kadar şarj etti ve bitti.

Benim görüşüme göre gayet yeterli bir cihaz. Şarj etme süresi de oldukça iyi. Çok fazla hızlı şarj etmemesi gerekli zaten. 5V 1A'dan yüksek olsaydı telefonun donanımında arıza yaratabilirdi. Oyüzden orjinal şarj aletiyle aynı sürede şarj etti diyebilirim.

Alan arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ben F/P olarak çok iyi buldum.
  • Ben sabah 10 da taktım sarja akşam 5 de mavi yandı ama ben bilgisayar yerine sarj aparatını prize takıp usbiyle ordan dolduruyorum fark etmemesi lazım anlamadım

• Arkadaşlar bende bu üründen aldım. Bugün kullanma şansım oldu. Kendisini fulledikten sonra telefona taktım ama sarj etmiyor. Başka telefon denedim gene öyle ama kendisi sarj oldu. Sorunu ne bunun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.