|
SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (84. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun fiyat nedir?
-
dün İstanbul da Serkan Aydın'a ekim yaptırdım. süreçden memnun kaldım. sonrasında da destek veriyolar bire bir ilgileniyorlar.. TR de önde gelen ekim merkezlerinden birileridir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 25 Aralık 2024; 23:17:5 > -
Mart ayında yaptırdım 30k ya ön çizgi çok güzel oldu doğal ama doktor tanıdıktı 3.000 kök ekmiş tekrar gel diyor bende dedim yaptıgın ayıp falan cok dolu dolu olmadı malesef ama eskiye nazaran müthiş tabiki o yüzden kimseye önerip hakka girmek istemem 2. Ekım düsünuyorum orası guzel ekerse paylasırım.
ekecekler kök sayısının teyidini mutlaka alsın. Memlekette kim kimi koparırsa vallahi
-
Az kök ekimi mi yapmış onu mu eleştiriyorsunuz, hususi eksik mi yaptı? Ön bçlgenin bedore after fotosu var mı acaba? -
Uzun zamandır düşünüyordum ama şimdi biraz daha ciddi düşünmeye başladım. Yaş 36 oldu.
Burada merak ettiğim şey mevcut saçların dökülmesi devam mı edecek? Böyle olursa ileride tekrar mı ekim gerekecek yani?
-
O değilde neden ben bu başlığı otomobil genel bölümünde görüyorum?
-
Ankara için nereleri tavsiye edersiniz? Özellikle tecrübe eden arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X