Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Asbar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
89
Favori
470.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dr sirac demir de instagramini bi inceleyin derim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdoman E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün İstanbul da Serkan Aydın'a ekim yaptırdım. süreçden memnun kaldım. sonrasında da destek veriyolar bire bir ilgileniyorlar.. TR de önde gelen ekim merkezlerinden birileridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 25 Aralık 2024; 23:17:5 >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Mart ayında yaptırdım 30k ya ön çizgi çok güzel oldu doğal ama doktor tanıdıktı 3.000 kök ekmiş tekrar gel diyor bende dedim yaptıgın ayıp falan cok dolu dolu olmadı malesef ama eskiye nazaran müthiş tabiki o yüzden kimseye önerip hakka girmek istemem 2. Ekım düsünuyorum orası guzel ekerse paylasırım.

ekecekler kök sayısının teyidini mutlaka alsın. Memlekette kim kimi koparırsa vallahi

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Az kök ekimi mi yapmış onu mu eleştiriyorsunuz, hususi eksik mi yaptı? Ön bçlgenin bedore after fotosu var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır düşünüyordum ama şimdi biraz daha ciddi düşünmeye başladım. Yaş 36 oldu.

Burada merak ettiğim şey mevcut saçların dökülmesi devam mı edecek? Böyle olursa ileride tekrar mı ekim gerekecek yani?

• O değilde neden ben bu başlığı otomobil genel bölümünde görüyorum?

• Ankara için nereleri tavsiye edersiniz? Özellikle tecrübe eden arkadaşlardan cevap bekliyorum.

• 1 ay oldu ekim yaptıralı. Kafaya koyduysanız ektirin yoksa benim gibi sürekli ertelersiniz. Fotoğraflarımı da paylaşayım buradan.

02.12.2024 tarihinde Estepera'da Safir Fue ile 4000 greft ekildi.

Ekim öncesi:

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

EKİM Sonrası 1. Gün:

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

1. Ay:

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Çok güzel olmuş umarım memnun kalırsınız.

• Vay be şu konuyu görünce bir maziye gittim.. ben de ektirdim 3 seneyi geçti çok memnunum ektirecek herkese önerim bir an önce ektirin. Bir süre sonra saç ektirdiğinizi bile unutuyorsunuz tabi sonucunuz güzel olursa

• nextmaster kullanıcısına yanıt

Nerede yaptırdınız ? Memnun musunuz 3 sene geçmiş dökülme oldu mu ? Bir vitamin ya da ilaç bir şey kullandınız mı?

• alikizan A kullanıcısına yanıt

benim saç ektirdiğim yerdeki uzman yurtdışına gitti hocam ben o yüzden yönlendirme yapmıyorum sonuca gelince ben çok memnunum ilaç ve vitamin kullandım kısa süreliğine ama şimdi bir şey kullanmıyorum :) niyetin varsa araştır yaptır iyi saç ekim merkezleri var este favor diye bir yerde yaptırdı iş yerinden arkadaş çok memnun kaldı asmed diye bir yer var yine duyduğum orası da iyi baya iyi yerler var yani

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt

Valla üstüne para alanları da gördük. Benim gördüğüm örnekler Mesut Çevik ve Enis Kirazoğlu. Sponsorlukla saç ekimi yaptırıp bunlarla ilgili videolar çekmişlerdi. Buna rağmen aradan şimdiki videolara bakınca sonucun fecaat olduğunu görüyorum, ki bu adamlara ekim operasyonlarında ekstra özen gösterildiğine eminim.

Benim bir arkadaşımın abisi Eskişehir'de bir özel hastanede ekim yaptırdı. Zaman içinde ekilen saçların kalıcılığı açısından gördüğüm en iyi örnek kendisiydi.

• akenatons kullanıcısına yanıt

Mesut Çevik'in fecaat değil gayet başarılı. Adam 10 yaş gençleşti. Ektireli kaç yıl oldu hiç dökülmedi.

• "Saç ekimi için Taksim Estetik ve Saç Ekimi Merkezi'ni tercih ettim ve sonuçlardan son derece memnunum! Başlangıçta biraz tedirgindim, ancak uzman ekip hem profesyonel hem de çok ilgiliydi. Süreç boyunca her aşamada detaylı bilgi verildi, bu da beni oldukça rahatlatmıştı. Uygulama sonrası takip süreci de harikaydı; her şey çok özenli bir şekilde yönetildi. Şu an doğal ve sağlıklı saçlara sahip oldum, kendimi daha özgüvenli hissediyorum. Gerçekten tavsiye edebileceğim bir yer!"

• "Taksim Estetik ve Saç Ekimi Merkezi'nde saç ekimi yaptırdım ve sonuçlar harika! Başlangıçta sürecin nasıl işleyeceği konusunda endişelerim vardı, ancak profesyonel ekip her adımda beni bilgilendirerek tüm süreci çok daha güvenli ve rahat bir hale getirdi. Uygulama sırasında hiç acı hissetmedim ve her şey çok hijyenik bir ortamda gerçekleştirildi. Saçlarımın doğal görünümü beni gerçekten şaşırttı, çok başarılı bir sonuç aldım. Eğer saç ekimi düşünüyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim!"

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.