Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
89
Favori
469.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

yanlardan ve enseden alindi. kendilerince olabildigince homojen almaya calisiyorlar fakat gunun sonunda her turlu bir yerlerden daha cok almak zorunda kaliyorlar....

• Exciter03 kullanıcısına yanıt

O ilacı kullanmayın. Erkekliğinizden olursunuz dalga kalkmaz ya da spermde sıvılaşma olur. 1 yıla yakın süre kullandım sonuç 0 zaten bırakınca eski haline geri dönüyor saçlar. Onun yerine xpecia ya da kerozan tablet kullanın. Saç ekim sonuçları forumunda devamlı önerip duruyorlar ama boş bir öneri. Yani hayatınız boyunca bir ilaca bağımlı hale gelmeniz gerekiyor saçlarınız iyi olsun diye. Adamlar reçete de belirtmiş bırakınca eski haline geri dönüyor doğru bit yöntem değil. Tek çözüm Ekim gerekirse bir kaç ekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 22 Ekim 2024; 12:35:59 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

36 yaşımdan sonra sperm sayımın azalması, cinsel isteksizlik konuları aşırı önem arz etmiyor benim için. Kaldı ki hiçbirimiz brazzers'taki kel adam değiliz, yaş ilerledikçe skor işleri azalıyor zaten. Ha gol kralı forvet arkadaşlar proscar sonrası sorun yaşarlar onlar kesinlikle farklı yöntem bulsunlar. Ben sadece çocuk yapmayı düşündüğüm süreçte azaltmayı düşünüyorum. Önerdiğin xpecia tablet içinde saw palmetto var onun yan etkileri de proscardan farklı değil:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exciter03 -- 29 Ekim 2024; 14:10:26 >

Dozaj az o yüzden o hapı önerdim. Ayrıca diğer biotin ve çinko var içinde. Fin kullanınca bıraktığında etkisi hemen geçmiyor en az 1 yıl sürdüğü söyleniyor. Yaşın daha genç 50 yaşında değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 29 Ekim 2024; 15:29:28 >

baldır kası yaparka hala zinde kalabilirsin. tabi 20 yaş gibi olmaz ama yani öyle hafta bir vs hiç değil.

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt

genetik olan birşeyi genetik müdehale dışında değiştiremezsiniz. yada kesip atarsınız.

lakin saç dökülmesinin farklı nedenleri var.

kilo alma mesela. aşırı kilo alımında vücutta testesteron oranı değişebiliyor ve saçların dibinde olan testesteron yapısal farka gidip bu sefer saç döken kıvama dönebiliyor. bu durumda saç ekimi ve kilo kaybı şart

kilo alımı sonrası vucüdun diğer bölgelerinde kıl kökleri de büyüdüğü için vücutta keratin yeterince üretilemiyor ve öncelik uzuvlarda dağılıyor. böylece saçlara yeterince vitamin gidemediğinde dökülme oluyor. bende olduğu gibiç ön kenarlarda seyrelmeler başladı. ama ilginç şekilde ayak ve kol kıllarıl çoğaldı. mesela elimin üstünde uzuk kıllar yoktu ama korona dönemi aşırı kilo alınca elimin üstü mesela kıllandı. bu durumda saç köklerine yeterince besin gidemedi ve önler seylerdi ve diğer bölgelerde de saç kayıplarım oldu. bir nevi yaşlılık saçlarımda hızlandı.

çözüm: kilo kaybı ve saç ekimi.

ama genetik birisi kel ise malesef yapılacak birşey yok.

• Emphairde fiyatlar ne durumda?

• Vay ve yıllar önce ben de takip ederdim bu konuyu. Yıllar geçtikçe iyice kel kaldık :)
    2 hafta önce ben de ektirdim. Müsait olunca fotoları yüklerim buraya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmir manisa bölgesinde bu işi layığıyla yapan var mı? Yanda ille şıraya git denen neresi var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız ektirdiniz mi? Kaça mal oldu son durumunuz nedir?

• TUĞRUL 37 kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam. Burası istanbulda mı? Ve son durumunuz nedir genel olarak memnuniyetiniz vs?

• Desaster D kullanıcısına yanıt
    1 sene geçmiş hıcam genel durumunuz nedir? Memnun musunuz?

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    İyi günler, evet İstanbul'da.
    Son duruma gelirsek,benim yaş 40 gençlerde sonuç daha iyi oluyor,bende idare eder durumda.
    Bana göre ekilen yerde sıkıntı yok,benim saçlarım ince ve azda şekerim yüksek,o sebeple tam istediğim gibi olmadı.
    Sigara içmek de başarı oranını düşüyor.Bende bırakamadım.
    Bunlar sizde yoksa başarı oranı yüksek olur.

• saçın altı boş olunca insan ister istemez üstüne yöneliyor.

• TUĞRUL 37 kullanıcısına yanıt
    Benim yaş 38. Sigara içki yok. Kronik bildiğim bir hastalığım yok sadece eklemsel şeyler de yıllar yaptırcaz dedik yaptırmadıkça daha da döküldü. Şimdi hem korku hemde maliyetler korkutuyor. Benim düşündüğüm bi yer cardı 3000 euro civarı isteyince mesafeli kaldım. Araştırıyorum artık

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Birde böyle konuya dalıyor işte.

Şuan 50 bin civarlarında diye biliyorum.

3 bin euro diyen yer neresi. Turistler geliyor euroyu vuruyor masaya. Tabi haliyle klinikler Türkün yüzüne bakmıyor.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    İzmirde Sibel ulusan ama fiyatlar değişmiş sanırım. 1500-2500-4000 euroluk paketler oluşturmuşlar.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.