Şimdi Ara

Saç ektirdim... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında düşünmüyordum, aileden biri ektircekti, aynaya baktım değişiklik yapmanın zamanı gelmiş sanırım dedim gittim ektirdim. Bi mutluluk hasıl oldu duramadım paylaşayım dedim. Arkada bi boşluk var onada ektırcem. Saçınızın kıymetini bilin her türlü stili şekil yapın uzatın :) sonra fırsat bulamayabilirsiniz....
  • Tarak Girmez
    Kıvırcık
    Düz
    Kabarık
    Uzun Ense (1990)
    Favori/Faul
    Balıksırtı
    Asker Traşı (son 15 yıl)

42 yılda başımdaki saçların yaptığı yolculuk. Babam erkek berberiydi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Aslında düşünmüyordum, aileden biri ektircekti, aynaya baktım değişiklik yapmanın zamanı gelmiş sanırım dedim gittim ektirdim. Bi mutluluk hasıl oldu duramadım paylaşayım dedim. Arkada bi boşluk var onada ektırcem. Saçınızın kıymetini bilin her türlü stili şekil yapın uzatın :) sonra fırsat bulamayabilirsiniz....

Öncesi ve sonrası için fotoğraf isteyebilir miyiz?
  • Şimdi daha yeni ektirdim 6 gün oldu öle duruyorlar kabuk bağladı hem saç alınan yer hemde ekılen yer. Az uzayınca foto koyarım tabi. Ektırmeden önce ön üst ve arkada saç yoktu bende dıpdızlak yani...
  • Yakında Endonezya'dan getiriyoruz saç çıkartan son teknoloji ürünümüzü.
  • İlerleyen yaşlarda kel kalırsam eğer, k.çımdan aldırıp kafama saç ektirmek istiyorum. Bedri Baykam gibi bir tarz sahibi olurum bu vesileyle. Konu açılmışken sorayım burada dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Hayırlı olsun, yöntem fuv mu fut mu? verdiğiniz rakam draft mı yoksa kök sayısı mı? Bir de ücret alabilirsek. Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

İlerleyen yaşlarda kel kalırsam eğer, k.çımdan aldırıp kafama saç ektirmek istiyorum. Bedri Baykam gibi bir tarz sahibi olurum bu vesileyle. Konu açılmışken sorayım burada dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Böyle birşey mümkün değil. Kıl kökü vucudun neresinden alınırsa alınsın ekilen bölgenin karakteristiğine bürünüyor. Lakin kıl kökünün kuvvetli olması amacıyla kafanızın arkasındaki saçlar yetersiz geldiği durumlarda ilk önerilen bölge boyun bölgesindeki sakal köklerinizdir. Hatta kökleri saçtan daha kuvvetlidir.
  • Fue ile yaptırdım 6 8 saat arası sürdü. 2bin kök (graft) yani yaklaşık 5bin saç teli yapıyor 2500 ytl ye ektirdim. Benim ki biraz daha fazlaydı 2300 kök. 2500 kökü de 3bin ytl ye ekiyorlar ankarada fbestetik dr ferruh bingül, dr mehmet bey ve ekibi bayanlar. Sonucu bilmiyorum tabi 6 ay sonra çıkmaya başlayacak tam olarak. Sonra yine arkadaki boş alanı düşünüyorum ektirmeyi. Sabırlı olmak lazım. Fut çok önerilmiyor zaten hastalarda çok tercih etmiyor sonuç olarak arka bölgeden bir deri kesilip alınıyor dikiliyor. 1 kök yada greft te 1,2,3, nadirende 4 saç teli olabiliyor.Tek telli kökleri ön saç çizgisine zikzaklı çoklularıda onun arkasına ekiyorlar......
  • Fue ile yaptırdım 6 8 saat arası sürdü. 2bin kök (graft) yani yaklaşık 5bin saç teli yapıyor 2500 ytl ye ektirdim. Benim ki biraz daha fazlaydı 2300 kök. 2500 kökü de 3bin ytl ye ekiyorlar ankarada fbestetik dr ferruh bingül, dr mehmet bey ve ekibi bayanlar. Sonucu bilmiyorum tabi 6 ay sonra çıkmaya başlayacak tam olarak. Sonra yine arkadaki boş alanı düşünüyorum ektirmeyi. Sabırlı olmak lazım. Fut çok önerilmiyor zaten hastalarda çok tercih etmiyor sonuç olarak arka bölgeden bir deri kesilip alınıyor dikiliyor. 1 kök yada greft te 1,2,3, nadirende 4 saç teli olabiliyor.Tek telli kökleri ön saç çizgisine zikzaklı çoklularıda onun arkasına ekiyorlar......
  • bende düşünüyorum.
    bu işlemi yaparken anestezi oluyor mu? kafaya iğne mi yapıyorlar?
    iğneden biraz tırsarımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

:) 2000 kök yaklaşık 5bin saç teli ediyor 2500 ytl.
    Ya siz arkadaşlar ne zaman çalıştınızda 15 yaşında araba aldınız üstüne yorum yapıyorsunuz kaç sene sürdünüzde oda ilginç ben daha yazmam arabayla ilgili birşey burada sanırım....

2000 olduğuna emin misiniz.
    ya 1500 ise
  • Anestezi yok. İğneyle yapılıyor bölgesel uyuşturma işi. Benim gittiğim yerde etkisi daha kısa süren iğneler yapıldı. Sanırım uyuşturma amaçlı 20 25 tane iğne vuruldu. Bazı yerlerde bunu spreyle yapıyorlarmış yada tek iğneyle??? Bunun dışında hocam yine saç kökü alınan yerde kökleri rahat almak için deri altına serum gibi birşey daha enjekte ediliyor o iğnesiz şırıngayla, bide sanırım kanamayı kesen küçük iğnelerde aralarda vuruluyor nispeten daha küçük iğneleri var. ilk baştaki uyuşturma iğnelerini hissediyorsunuz yakıcı bir sıvı o azda yanma hissi yapıyor onun dışındakileri pek hissetmiyorsunuz. Katlanılabiliyor konsantre olunca. Doğrusu iğneler nedense benı guldurdu acı eşiğim yukarıda galiba. Birde eliniz üzerinde rahat sakınleştırıcı vermek için bir damar sondası var ayrıca bir iğnede sonradan ağrı kesıcı olarak kalcadan vuruluyor. Evet iğneyle ilgili sıkıntısı olanlar oluyormuş ama sorun etmeyin insan isteyince yaptırıyor sanırım.

• Hocam sayabiliyorsunuz alınan kökleri. Yuvarlak kaplara koyuyorlar o konuda sıkıntı olmuyor. Genelde ekilenlerin yuzde 95 i tutuyormuş erkeklerde. Ekimi yapan bayan hepsi tutuyor aslında çoğunlukla yinede biz bazen kan damarıyla bağlanamayanlar olur vede ölurler diye yada kökleri zedelenmiş olanlar ölebilir diye yüzde 95 diyoruz demişti.
  • Kazasız belasız kullanının hayırlı olsun.0 mı aldınız 2. el mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Yakında Endonezya'dan getiriyoruz saç çıkartan son teknoloji ürünümüzü.

nano mu bor mu?
  • başınızda paralansın
  • Yeni bir şampuan çıkmış diyorlar..

• Saç ektirmek için en uygun zaman 6 ay önceydi. Diğer en uygun zaman ise bugün

Hayırlı olsun. Orman gibi olurlar inşallah sizin fidanlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.