Şimdi Ara

Saç ektirdim... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendin için çok iyi yapmışsın arkadaşım. Bir 5 yaş gençleşeceğine eminim.
    Ancak hanım senin neden gençleşmek istediğini biliyor muydu
  • Evli değilim
  • Evliyim ve hanım pek yanaşmıyor benim 5 yaş gençleşmeme. Sanırım böyle kel göbekli halimle yeterince çekici buluyor
    Bende de yaş itibariyle karın bölgesindeki şişkinlik artarken baş kısmındaki açıklık iyice belirginleşiyor.
    18'imden beri kelliği dert etmezken şimdi kiloyla birlikte vücudumun epey deforme olduğunu kendime de yabancılaştığını farkediyorum.
    Sağolsun ünv öğrencisi stajyerim babası gibi davranınca farketmemek zaten mümkün değil:)
  • :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Evliyim ve hanım pek yanaşmıyor benim 5 yaş gençleşmeme. Sanırım böyle kel göbekli halimle yeterince çekici buluyor

hocam o rekabet yaratmamak içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Evliyim ve hanım pek yanaşmıyor benim 5 yaş gençleşmeme. Sanırım böyle kel göbekli halimle yeterince çekici buluyor

hocam o rekabet yaratmamak içindir

Ayen öyle de evde olmamışken neden işyerinde baba olayım

• ben en çok şunu merak ediyorum

şimdi bugün sabah kalktınız kelsiniz etrafınızdaki herkes sizi kel olarak biliyor ve alışmışlar

siz bir gün gidip saç ektiriyorsunuz kafanızdaki değişikliği herkez fark ediyor ve bu çok dikkat çekiyor haliyle millet size alışmış kel olarak

siz bi geliyorsunuz aa o da ne kafanızda saç var ben böyle bişeyi yani bana milletin o şekilde bakmasını kaldıramam

bu evreyi atlatamam.

neyse inş. istediğiniz görüntüye ulaşmışsıznızdır
  • Evliyim, elinden öper 2 de çocuğum var.
    Çok şükür çok mutluyum. Buraya kadar
    geldim, inşallah daha ilerisini de görmek
    nasip olur. Sigara içmiyorum, belki de
    en çok buna seviniyorum, hiç içmedim.

Allah herkese gönlüne göre versin.

quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Evli değilim
  • Turhan ekilen saçlar uzamıyor hemen. Çok az gözüküyorlr ilk başta 1 ay sonra ekilenler dökülüyor bir dinlenme suresinden sonra 3 cu ayda yavaş yavaş çıkmaya başlıyorlar dolayısıyla alışır herkesin gözü....... Kafamın şekli güzel olsaydı yaptırmazdım büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Tarak Girmez
    Kıvırcık
    Düz
    Kabarık
    Uzun Ense (1990)
    Favori/Faul
    Balıksırtı
    Asker Traşı (son 15 yıl)

42 yılda başımdaki saçların yaptığı yolculuk. Babam erkek berberiydi ...

Subay Traşı

Babam pilottu. 50 senedir gram şaşmadı.
  • süperdi
  • Adana erkeğine sökmez bu saç, kıl, epilasyon, depilasyon... Saç ektirmeye değil, saç söktürmeye ihtiyaç var (hem de acilen, nedir dostlar bunun TEK ve GERÇEK ÇÖZÜMÜ, öyle 1 ay sonra bir daha gel, 2 ay sonra bir uğra, 3 ay sonra bir uygulama daha falan değil, TEK ve GERÇEK ÇÖZÜM, anında tak fişi, bitir işi hesabı, bir daha kıl, saç, tüy, post yok... NEDİR???)

Naçizâne karşı komşum sabah balkonda keyif yapıyordu... eee, burası Adana!

Saç ektirdim...
  • o nasıl komşuymuş oyle.aile var kardeşim.edepli,üstünde birşeyle otursana.
  • Taner hocam, fotoğraf o kadar bizden ki ayıplamak gelmiyor kimsenin içinden sanırım

Bizim binanın giriş katında da 3 kişi oturuyor bunlar gibi. Salon perdeleri açık oluyor ve binaya uzaktan gelirken içerde kıllı,şortlu, 2'si atletli ve biri de çıplak şeklinde dolaştılarını görebiliyorsun.. Yakalarsam bende bir iki fotoğraf koymak isterim aslında

Du bakim bu afişe etme yöntemi fena olmamış sanki, o fotoğrafı birkaç nüsha bastırıp apartmanlarında kapı diplerine bıraksan ya da girişte duvara yapıştırsan güzel olabilir sanki Ama resimleri çatıya çıkıp çek ki kimin çektiği anlaşılmasın

• hayırlı olsun
    keşke mat siyah folyo kaplaysaydınız
    hem beyenmezseniz söktürürdünüz hemde orijinali bozmazdınız.
    ileride sıkıntı çıkmazdı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 15 Eylül 2010; 2:24:32 >
  • 3 ayı geçmiş durumda köklerden, yeni fiziksel duruştan, psikolojiden velhasıl öncesi ile sonrası arasındaki gelişimden bir haber var mı? 3 ay sonrası itibarıyla görüşünüzü alalım. Zira sırada bekleyen çok kişi var.
  • Bende Merak Ettim Saç varmı Saç......

Bu arada Mesaj SAyım 61 olmuş Yaşasın Trabzon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperenkara -- 16 Eylül 2010; 15:12:05 >
  • enforacle
    Hocam selamlar...
    Saç ektirmeyi düşünüyorum fakat internet forum sitelerinden bayağı bir araştırma yaptım bu işi kaliteli yapan kişileri bulursan menmun kalacağın bir görüntü ortaya çıkar diyorlar fakat 1 senedir araştırmalarım sonucu kararsız kaldım
    Sizden isteğim öncesi sonrası resimleriniz varsa birde şu anki düşünceleriniz hakkında bilği almak teşekkür ederim.
    slckarsln@gmail.com
  • enforacle
    Hocam selamlar...
    Saç ektirmeyi düşünüyorum fakat internet forum sitelerinden bayağı bir araştırma yaptım bu işi kaliteli yapan kişileri bulursan menmun kalacağın bir görüntü ortaya çıkar diyorlar fakat 1 senedir araştırmalarım sonucu kararsız kaldım
    Sizden isteğim öncesi sonrası resimleriniz varsa birde şu anki düşünceleriniz hakkında bilği almak teşekkür ederim.
    slckarsln@gmail.com
  • enforacle
    Hocam selamlar...
    slckarsln@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.