Şimdi Ara

Saç Gülü Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet686282

quote:

Orijinalden alıntı: cutestbOy

quote:

quote:

quote:

ya bu bendede vardı ama artık belli olmuyor nasıl düzeldiğini pek anlayamadım ama sürekli tarardım ben orayı.

keşke benmkide seninki gibi olsa saçıma bakan herkes orayı belirtiyor neden öyle diyo soruyolar

Çok iyi biliyorum onu benimde öyleydi diyorum ya. Hatta bana inekmi yaladı diyolardı saçını kestir o saç gülünün olduğu yeri sürekli öne doğru tara. Düzeleceğini düşünüyorum öyle.

bilmiyorum senin saç dibinden saçın nasıl çıkıyo ama benımkı normal tarafla gülün olduğu yerin saç çıkma biçimleri değişik normal olan aşşağı doğru çıkıyor gül tarafı havaya doğru çıkıyor öne tarayarak saçın çıkma şeklini değiştirebiliceğimi sanmıyorum :( sen ne yaptında düzeldi? bence senin hep düzgündüde sana öyle geliyor :D

Ne düz olması ya herkes bana saçını inekmi yaladı derdi geriye doğru yatıyodu hatta benimki düzelmiyodu bir türlü. Ama sonra düzeldi işte böyle yatım ben. Sen istiyosan bir kuaföre danış.

hep öne yatırarakmı düzelttin? peki ne kadar zamanını aldı bu çünkü ben full öne yatırarak gezemem ve yaşını sormamda bi sıkıntı varmı kaç yaşında düzeldi ve doğuştanmıydı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya bu bendede vardı ama artık belli olmuyor nasıl düzeldiğini pek anlayamadım ama sürekli tarardım ben orayı.

keşke benmkide seninki gibi olsa saçıma bakan herkes orayı belirtiyor neden öyle diyo soruyolar

Çok iyi biliyorum onu benimde öyleydi diyorum ya. Hatta bana inekmi yaladı diyolardı saçını kestir o saç gülünün olduğu yeri sürekli öne doğru tara. Düzeleceğini düşünüyorum öyle.

bilmiyorum senin saç dibinden saçın nasıl çıkıyo ama benımkı normal tarafla gülün olduğu yerin saç çıkma biçimleri değişik normal olan aşşağı doğru çıkıyor gül tarafı havaya doğru çıkıyor öne tarayarak saçın çıkma şeklini değiştirebiliceğimi sanmıyorum :( sen ne yaptında düzeldi? bence senin hep düzgündüde sana öyle geliyor :D

Ne düz olması ya herkes bana saçını inekmi yaladı derdi geriye doğru yatıyodu hatta benimki düzelmiyodu bir türlü. Ama sonra düzeldi işte böyle yatım ben. Sen istiyosan bir kuaföre danış.

hep öne yatırarakmı düzelttin? peki ne kadar zamanını aldı bu çünkü ben full öne yatırarak gezemem ve yaşını sormamda bi sıkıntı varmı kaç yaşında düzeldi ve doğuştanmıydı?

Evet doğuştandı. Yaşım 17. Ne kadar zamanımı aldığını ben anlayamadım pek ya. Ama bi ara moralimi çok bozmuştu banyoda 1.5-2 saat kalıp bununla uğraşıyodum çıktığımda tekrar bozulmasın diye. Ama tahminimce 1 yılını alır rahat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet doğuştandı. Yaşım 17. Ne kadar zamanımı aldığını ben anlayamadım pek ya. Ama bi ara moralimi çok bozmuştu banyoda 1.5-2 saat kalıp bununla uğraşıyodum çıktığımda tekrar bozulmasın diye. Ama tahminimce 1 yılını alır rahat.

aynen benımde tam o dönemlerim moralimi bozuyor 2 saat aynanın karşısında uğraşıyorum deliler gibi 1yılmı 1yıl boyunca önemi yatırıcam şimdi

• aynı sorun bendede var saçlarım çok güzel ama malesef hem sol tarafta hem sağ tarafta var :D ben napim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangeci

aynı sorun bendede var saçlarım çok güzel ama malesef hem sol tarafta hem sağ tarafta var :D ben napim

oo hocam seninki daha kötüymüş nasıl bi şekil veriyosunki hep 3 numaramı geziyorsun?
  • valla hocam saçları kaldırıyorum öyle böyle ama tabi kötü gözüksede ugraşınca öyle böyle topluyorum bide üstüne saçlar seyrek :D
  • Bendede vardı uzattım geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

Bendede vardı uzattım geçti

bu imkansız gibi bişey annemdede var saçları omzunu geçiyor ama hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bu saç gülü tam olarak ne oluyor ?

özkan diye bir yönetici ilk defa görüyorum
  • quote:

valla hocam saçları kaldırıyorum öyle böyle ama tabi kötü gözüksede ugraşınca öyle böyle topluyorum bide üstüne saçlar seyrek :D

hadi ya şimdi seninki daha kötüdür sadece bi tarafa tarıyamıyosundur sağ tarafı sola sol tarafı sağa :( halime şükretmeliyim vallahi
  • usta sana taktik vereyim o döner hani sağ taraftardaysa sağa yatmıyor ya şampuan sür sonra yatır sonra bak bakalım nasıl yatmıyormus :D ben az geçtir saçın o kısmını smdi sampuanı sürüm o bölgeye indiriyorum döner yokmus gibi oluyor :D
  • quote:

usta sana taktik vereyim o döner hani sağ taraftardaysa sağa yatmıyor ya şampuan sür sonra yatır sonra bak bakalım nasıl yatmıyormus :D ben az geçtir saçın o kısmını smdi sampuanı sürüm o bölgeye indiriyorum döner yokmus gibi oluyor :D

saçı hafif ıslattım şampuanı hafif sürdüm sağa doğru yatırdım fön makinasıyla fön çektim yattı ama normal taraf hafif alta doğru esniyor gül tarafı inek yalamış gibi kalkık yani sola yatırırsam daha iyi sağol yinede :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutestbOy -- 3 Mart 2013; 16:28:25 >
  • yana yatır.azda olsa geçiyor

Saç Gülü Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

yana yatır.azda olsa geçiyor

Saç Gülü Sorunu

terse yatırırsam daha çirkin oluyor :D
  • up up
  • benim ön de iki taraftada bi çözümü olmalı bunun ya yok mu bilen :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bu saç gülü tam olarak ne oluyor ?

saçın her zaman şu kırmızı yeri resimdeki gibi duruyo :D
     Saç Gülü Sorunu

bendede var bunun gibi ama ben kusur olarak görmüyorum bence o kadarda sorun edilecek birşey değil

• Bende de vardı,saç uzatınca falan kötü duruyordu,şekil vermek zaten çile,dedim yeter anasını satim,1 yıldır 3 numara geziyorum,kafa da bombeli yani yumurta gibi olunca iyi gidiyor sakalla
  • arkadaşlar bende de doğuştan herkeste olanıda sayarsak 3 tane var ama sorun etmiyorum. 2 tane ön tarafta yanyana duruyor. ama en önde saçlar dik olduğu için uzatınca güller sıkıntı olmuyor. zaten saçımın önünün dik olması o iki gülün sayesinde. bi gün berbere gittim kalfa olarak yeni gelmiş dükkana. oturdum koltuğa. sordu nasıl olsun saçlar. dedim abi benim önler biraz tuhaftır. o yüzden biraz daha uzun olacak diğer taraflara göre. ne derler ona dedim. güldür o dedi. normalde 1 tane burda çıkar diye gösterdi. ama sende öndede çıkmış dedi. biraz da moral vermek için sanırım. böyle daha iyi millet önleri dikmek için uğraşır seninkiler doğuştan dik dedi. hiç sıkıntı etmeyin bence o güller sizin (bizim) özelliğimizdir. herkeste 1 tane iken bizde 1 den fazla. sanırım peygamber efendimizde de varmış. alim birisinden öyle duymuştum. sakalında. belki de ona bu yüzden güllerin efendisi diyorlardır. lord of the rings. buradaki ring kelimesini yüzük olarak değil de halka gibi düşünürsek kendinizi halkaların efendisi olarak görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.