Şimdi Ara

Saç Gülü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler saçımın önünde sağ tarafında saç gülü var ve düzelmiyor saçı sola taramak zorunda kalıyorum önünü kaldırmasam bi cins kaldırsam bi cins sağa tarasam bi cins eğer bilmiyenler varsa link burda yardımcı olabilicek biri varmı?
     Saç Gülü Sorunu

burda resim ters oldugu için sol üstte

Saç Gülü Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutestbOy -- 3 Mart 2013; 18:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Bende de var.Hayır bir çözümü yok böyle yaşayacağız.

hadi ya mutlaka bi çaresi olmalı ya kazıtsak felan?
  • başka yardımcı olabilicek?!
  • Arkadaşımda var ona yakışıyor hatta bendede olmasını istemiştim.
  • Bendede var ben yan taraflarinida kaldiriyorum sanatcilar bile oyle yapiyor takma kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 28 Şubat 2013; 18:07:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Bendede var ben yan taraflarinida kaldiriyorum sanatcilar bile oyle yapiyor takma kafana

benimkiler belli bi zaman uzadıktan sonra öne doğru düşüyor ama kısayken öyle bi sıkıntı yok sendede öylemi? mesela şuan bu uzunlukdayken wax sürmezsem hop öne doğru yatıyor normal taraf :D garip bişey neyse teşekkürler yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutestbOy

quote:

Bendede var ben yan taraflarinida kaldiriyorum sanatcilar bile oyle yapiyor takma kafana

benimkiler belli bi zaman uzadıktan sonra öne doğru düşüyor ama kısayken öyle bi sıkıntı yok sendede öylemi? mesela şuan bu uzunlukdayken wax sürmezsem hop öne doğru yatıyor normal taraf :D garip bişey neyse teşekkürler yinede

Ayni sorunu bende yasiyorum uzadigi zaman onleri makasla ucundan kisaltiyorum

• quote:

quote:

quote:

Ayni sorunu bende yasiyorum uzadigi zaman onleri makasla ucundan kisaltiyorum

mantıklı sağol kardeşim

• Nasil yani fon makinesiyle sekle girmiyor mu

• Bu saç gülü tam olarak ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bu saç gülü tam olarak ne oluyor ?

Saçın kalkık oluyor inmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Nasil yani fon makinesiyle sekle girmiyor mu

şekil verebiliyorsun ama sağdaysa sola hafif kaldırarak tarıyabiliyorsun soldaysa sağa başka şekil veremezsin o gülün olduğu yerde zaten seyrek yani oranın dipleri gözüküyor diğer taraflar normal biraz değişik
  • aynı sorun bende de var. bi ara baya araştırdım çözümü yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bu saç gülü tam olarak ne oluyor ?

saçın her zaman şu kırmızı yeri resimdeki gibi duruyo :D
     Saç Gülü Sorunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Bende de var.Hayır bir çözümü yok böyle yaşayacağız.

hadi ya mutlaka bi çaresi olmalı ya kazıtsak felan?

Yok denedim ben,olmuyor maalesef
  • ya bu bendede vardı ama artık belli olmuyor nasıl düzeldiğini pek anlayamadım ama sürekli tarardım ben orayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet686282

ya bu bendede vardı ama artık belli olmuyor nasıl düzeldiğini pek anlayamadım ama sürekli tarardım ben orayı.

keşke benmkide seninki gibi olsa saçıma bakan herkes orayı belirtiyor neden öyle diyo soruyolar
  • quote:

quote:

ya bu bendede vardı ama artık belli olmuyor nasıl düzeldiğini pek anlayamadım ama sürekli tarardım ben orayı.

keşke benmkide seninki gibi olsa saçıma bakan herkes orayı belirtiyor neden öyle diyo soruyolar

Çok iyi biliyorum onu benimde öyleydi diyorum ya. Hatta bana inekmi yaladı diyolardı saçını kestir o saç gülünün olduğu yeri sürekli öne doğru tara. Düzeleceğini düşünüyorum öyle.

• quote:

quote:

quote:

Çok iyi biliyorum onu benimde öyleydi diyorum ya. Hatta bana inekmi yaladı diyolardı saçını kestir o saç gülünün olduğu yeri sürekli öne doğru tara. Düzeleceğini düşünüyorum öyle.

bilmiyorum senin saç dibinden saçın nasıl çıkıyo ama benımkı normal tarafla gülün olduğu yerin saç çıkma biçimleri değişik normal olan aşşağı doğru çıkıyor gül tarafı havaya doğru çıkıyor öne tarayarak saçın çıkma şeklini değiştirebiliceğimi sanmıyorum :( sen ne yaptında düzeldi? bence senin hep düzgündüde sana öyle geliyor :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyorum senin saç dibinden saçın nasıl çıkıyo ama benımkı normal tarafla gülün olduğu yerin saç çıkma biçimleri değişik normal olan aşşağı doğru çıkıyor gül tarafı havaya doğru çıkıyor öne tarayarak saçın çıkma şeklini değiştirebiliceğimi sanmıyorum :( sen ne yaptında düzeldi? bence senin hep düzgündüde sana öyle geliyor :D

Ne düz olması ya herkes bana saçını inekmi yaladı derdi geriye doğru yatıyodu hatta benimki düzelmiyodu bir türlü. Ama sonra düzeldi işte böyle yatım ben. Sen istiyosan bir kuaföre danış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.