Şimdi Ara

SAÇ İÇİN PRP TEDAVİSİ HAKKINDA ( YAPTIRDIM ! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
236.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlaç ne kullandınız? Bende kullandım, sonuç aldım. Siz ne kullandınız ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercintemirtas

İlaç ne kullandınız? Bende kullandım, sonuç aldım. Siz ne kullandınız ki?

Valla kardeş isim yazılacaksa forum üzün veriyor ise.. bilmiyorum bu durumu ama ilac olarak proscar propecia finasderid revigen tablet shemin medobiotin.losyon olarak dnc grubu,rogaine rogaine foam(köpük),minoxdil reviogen,
    Kremolarak tretin krem,azelaic asit toz, sampaun prozeic konazol,ketarol bioxcin
    Daha bir çok adını hatırlayamadığım türkiyede suanda dahi bulunmayan ürün kullandım…tam 7 yıl....:)
    y
  • fizmat46 F kullanıcısına yanıt
    Anladım :) Yani bunların arasında shen min olmasaydı mutlaka onu kullan diyecektim, şampuan olarakta vichy energy ve ducray anaphase kullanmanı önerecektim. İnternettede uygun fiyatlara var, ne kadarda önermesemde ..
    7 yıl ciddi bir süreç ama, süreç içerisinde bu tarz ürünler umarım sağlığına zarra vermemiştir, özellikle de karaciğerine..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladım :) Yani bunların arasında shen min olmasaydı mutlaka onu kullan diyecektim, şampuan olarakta vichy energy ve ducray anaphase kullanmanı önerecektim. İnternettede uygun fiyatlara var, ne kadarda önermesemde ..
    7 yıl ciddi bir süreç ama, süreç içerisinde bu tarz ürünler umarım sağlığına zarra vermemiştir, özellikle de karaciğerine..

yok cok şükür karciger saglam.....sacın kalıtsal olarak dökülülüyor ise... kullandıgım ürünler ve senin dedigin ürünler...gecici etkisi oluyor....ama..bir müddet sonra vucut onlara alıştığı için...eskisinden de cook dökülüyor...hani son durak filmleri varya onun gibi yani..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizmat46

quote:

yok cok şükür karciger saglam.....sacın kalıtsal olarak dökülülüyor ise... kullandıgım ürünler ve senin dedigin ürünler...gecici etkisi oluyor....ama..bir müddet sonra vucut onlara alıştığı için...eskisinden de cook dökülüyor...hani son durak filmleri varya onun gibi yani..:))

Hocam saç ektirmeyi denediniz mi ? Erkek tipi dökülmenin tek çözümü o diyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

quote:

Hocam saç ektirmeyi denediniz mi ? Erkek tipi dökülmenin tek çözümü o diyorlar ?

protez sac kullanıyorum kardes...sac ektirmeyi cok pahalı bulup yanasmamıstım...ama protez sac içinde yıllık en az 1500-2000tl yi gözden cıkarmayan sakın yaptırmasın...

O bahsettıklerını kullandıgında etki görmek için zaten prp ye gerek yok. Tek başlarına da kullanılabılıyorlar. Yani doktor prp sonrası ilaç olarak bunları kullanman gerekiyor diyorsa bi o doktora hiç güvenmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl yani. Ben 6 aydır filan Rogaine kullanıyorum. Ilerıde bırakırsam daha mı çok dökülecek. Bi kişisel deneyiminden mi kaynaklandı yoksa araştırmaların sonucu mu öğrendin?

• masterberkant M kullanıcısına yanıt
    erkek tipi sac dökülmesi ise evet kardes...bırakırsan dökülmeyi geciktermelerinle beraber daha cok dökülür.....ben yaklasık 3yıl kullandım ...hatta %15minoxdil olanı var idi onuda kullandım
  • bize ortalama kaça patlayacak bu işlem? ortalama fiyat?

ayrıcana etkisi öyle 5-6 ayda falan geçer mi yoksa uzun yıllar mı? kısa zamanda geçecekse eğer etkisi ozaman yaptırmanın ne anlamı var?
  • quote:

erkek tipi sac dökülmesi ise evet kardes...bırakırsan dökülmeyi geciktermelerinle beraber daha cok dökülür.....ben yaklasık 3yıl kullandım ...hatta %15minoxdil olanı var idi onuda kullandım

haydaa tam bır umut yesermıstı bır daha hersey mahvoldu
    pekı omurboyu kullanmanın bır dezavantajı var mı acaba?
    bır de daha once de sormustum bu senın bıreysel deneyımın mı yoksa arastırdıgında da baska kaynaklarda bu bılgıye ulastın mıö demek ıstedıgım bıreysel bır durum mu yoksa herkeste dogacak bır sonuc mu?
    bır de yuzde onbes olan sahte olabılırç yuzde 5 den fazlası zaten zararlı dıye bılıyorum ben yanetkıler vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterberkant

quote:

haydaa tam bır umut yesermıstı bır daha hersey mahvoldu
    pekı omurboyu kullanmanın bır dezavantajı var mı acaba?
    bır de daha once de sormustum bu senın bıreysel deneyımın mı yoksa arastırdıgında da baska kaynaklarda bu bılgıye ulastın mıö demek ıstedıgım bıreysel bır durum mu yoksa herkeste dogacak bır sonuc mu?
    bır de yuzde onbes olan sahte olabılırç yuzde 5 den fazlası zaten zararlı dıye bılıyorum ben yanetkıler vs

valla yasın genc ise kullan ne kdar geciktirirsen o kadar iyidir..
    genelede öyledir bıraktıktan sonra dökülür...zaten kullanma talimatlarında yazar.bu..
    yok benim ki sahte degillerdi.....

Dostum yeni yöntem prp den 80kat daha etkili olgu söyleniyor grp bazılarında pes diyor. Bu yöntem prp gibi ama ayrı bir işlemden daha geçiriyorlar araştır istersen

• Arkadaşlar prp mezoterapi eğitimi olan bir doktor olarak size bazı bilgiler vermek isterim.

Öncelikle saç dökülmesi erkek tipi ise tıpkı yaşlanma gibi durduramayız belki ama önüne geçebiliriz basklılayabiliriz. Böylece o dönemi en az kayıpla atlatmak ve 40 yaşında örneğin 100 olan saç sayınızı 200 yapabiliriz.

Andorejen hormonların sebep olduğu bu tip dökülme yine de kaderimiz değil tabi.

Bu noktada yorumları okuyunca prp iyi ya da değil gibi yazılanlara da bakınca yöntemin derinliğini, kişi faktörünü, kaç yıldır saç dökülmesi yaşadığını, hangi prp tüpü kullanıldığı ya da mezoterapi yöntemi ile ne zaman ne aralıklarla kombine edildiği es geçilmiş. Haliyle biri iyi sonuç alırken diğeri kötü demiş.

Şimdi prp işlemi herkes araştırmıştır. Kanı al santrifüj et trombositten yoğun olan kısmı ayrıştır sorunlu bölgeye uygula

Bu kısımda hastanın normal trombosit değeri kaç, 1 tl şikayet laboratuvar tüpü mü özel class 2b sertifikası olan tüp mü kullanıldı santrifüj değeri herşey sonucu etkiler,.

Eğer hasta 10 yıldır dökülmesi olan kişi ile 3 yıldır dökülmesi olan kişi bir değil, strese bağlı dökülmesine eşlik ettiyse sonuç daha iyi falan filan.

Bu konuda belki burdan cevap yazamam ama sorunu olan bilgi almak isteyenlere bana mail atarsa yanıt veririm

billurcu@gmail.com

• işe yaramamasına üzeldim. bende düşünüyordum seansı 250 liraya özel bi hastanede yapıyorlarmış berberim tavsiye etmişti ama anladığım kadarıyla pek bir işe yaramıyormuş.
  • https://www.instagram.com/p/Bwtk_1iAqNV/
    bende saç prpsi yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum. instagramda çekilişe denk geldim. ücretsiz saç prpsi yapıyorlarmış çıkarsa denemiş olacağım
  • istanbuldayaşarım İ kullanıcısına yanıt
    PRP'nin etkisini tam görebilmek için 3-4 seansa tamamlamak gerekli, büyük ihtimalle tek seans ücretsiz vereceklerdir. Sonraki seanslara devam etmeyi düşünüyorsanız mutlaka ücretini önceden sorun, yoksa 1 tane ücretsizin giderini öteki seanslarda fazlasıyla çıkarmak isteyebilirler! Belki de aynı ücrete başka yerde zaten 4 seansı çıkarıyor olacaksınız. Dikkate alınız.
  • AÇILIN UZMAN KONUŞUYOR!!!
    Herkese merhaba. Ben de sizler gibi internetten bu işi araştırarak prp ve mezoterapi yaptırdım. Bu konudaki çakallıkları sahtekarlıkları sonuçları ve bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde yazıyorum;

saçlarımda yaklaşık 3-4 senedir gözle görülen dökülme üzerine acaba durdurabilir miyim düşüncesiyle araştırmalara başladım. Bu konuda birkaçı sektörün en ünlüleri olmak üzere 6-7 farklı doktora (saç ekimci, cildiyeci) 10'a yakın da bu işlemi uygulayan merkeze gittim. Ayrıca yabancı kaynaklardan, yurtdışındaki tıp forumlarından da detaylıca konuyu araştırdım.

Öncelikle şunu söyleyeyim internette buna benzer forumlarda bu işi şişirenlerin büyük çoğunluğu prp ve mezo yapan merkezlerin internet pazarlamacıları veya seo cuları. Bakıyosunuz adam yok bende harika sonuç verdi dökülmem durdu falan diye coşkulu coşkulu yazmış; sonunda da yaptırdığı yeri yazmış. Bunlara kesinlikle inanmayın. Bazıları da var ben yaptırıcam, sonuçları yazıcam demiş bişiy yazmamış, yada 1 kere yaptırmış sıkılmış bırakmış buna benzer şeyler..

PRP ve Mezoterapi sadece Türkiye'de değil farklı ülkelerde de uygulanan bir yöntem. Bu doğru. Yabancı forumlarda bu konuda ortaya atılmış tezler olsa da kesinlikle hiç bir kaynak saç tedavisinde (gerek dökülmeyi durdurma gerekse onarma) ispatlanmış bir etkiden bahsetmiyor.

bu konuda osman müftüoğlu'da aynı şeyi yazmış;

En ciddi bulduğum birkaç kaynakta bu tarz uygulamaların sadece hormonları baskılayarak dökülmeyi birkaç yıl geciktirebileceği ihtimali üzerinde uzlaşılmış olduğunu gördüm.

Bu alanda uzman birçok doktora gittiğimi söylemiştim. Bazı doktorlar ısrarla hastaların çok memnun kaldığını, sürekli uyguladıklarını, gözle görülür etkiler aldıklarını söyleseler de özellikle devlet hastanesinin doktorları bu tarz yöntemlerin etkili olmadığını belirttiler.

Tabi forumlara bakanlarda şöyle bir his oluşuyor; yaa bunda etki etmemiştir belki ama bende edebilir. En azından deneyeceğim herşeyi denedim derim. Bak faydalananlar da var.. prp ci adam çok övdü.. eğer bu iş tutmasa adamlar bu işi yaparlar mı..
    yapar canım kardeşim yapar.! yapıyorlar.

Nasıl yaptıklarını sana anlatayım;
    PRP ve mezoterapinin ne olduğunu ayrı ayrı burada anlatmıycam bu işi araştıranlar ikisinin ne olduğunu zaten biliyorlardır. Bunlar iki farklı uygulama. Bunları sadece prp sadece mezo olarak da uygulayabiliyorsun birlikte de alabiliyorsun. Ama denilen o ki bunların ikisini de birlikte uygularsan süper güç gibi bişiy oluyo o kadar iyi yani...

Ben bunların ikisini de 7 şer seans yaptırdım.

Yalnız bir şartla! Tedavi başında verilen spreyi kullanmadan. Uygulamaları yapan doktor tedavinin başında minoxil yazdı. Bu işleri çok araştırdığımdan minoxil spreyin klinik olarak ispatlanmış bir saç çıkarıcı olduğunu, fakat bıraktığında saçı inanılmaz döktüğünü bildiğim için bunu kullanmak istemediğimi belirttim. Doktor da bunu doğrulayarak bu 7 - 8 haftalık süreçte minoxil in saç çıkarıcı etkisinden faydalanacağımızı daha sonra zaten prp ve mezo ile saçlar gürleşeceğinden o dökülme etkisinin olmayacağını söyledi. Bildiğim halde açıklama o kadar kendinden emindi ki ikna oldum.
    Aradan birkaç hafta geçti saçlar da hiçbir gözle görülür farklılık yok. Doktora her gittiğimde soruyorum doktor topu taca atıyor. Olacak falan diyor. Velhasıl seanslar bitti. Ortada hiçbişiy yok. Spreyi bıraktığım için saçlarım çok daha hızlı dökülmeye başladı. Sonradan öğrendim ki birçok merkez seanslardan sonra spreyin kullanılmasına devam edilmesini söylüyor. Çünkü keramet uygulamada değil spreyde.

Bu spreyi ömür boyu kullandığınız sürece sorun yok. Saçlarınız gerçekten gürleşiyor yeni saç oluşumları başlıyor bu gerçek doğru. Ama ben ömrüm boyunca bir spreye bağlı olarak kalabilirim diyen kaç kişidir onu da bilemiyorum açıkçası..Sprey kullanımında sorun görmeyenlerin zaten prp ve mezo uygulaması yaptırmasına gerek yok. Çünkü sonucu veren prp diil sprey. Üstelik sonuçlar dünya genelinde ispatlanmış ve kabul edilmiş durumda.

Özetle PRP ve Mezoterapi uygulamaları kesinlikle işe yarayan tedaviler değil. Biraz detaylı araştırdığınızda benim gibi bazı kişilerin de bu uygulamadan herhangi bir fayda sağlayamadığını göreceksiniz. Bu tarz forumları okuyarak kendinizi ikna etmeye çalışmayın. Saç dökülmesinin maalesef bir tedavisi şuan için yok. Boşuna paranızı buralara kaptırmayın.

He illa yaptırmak istiyorum derseniz de son tavsiyem şudur;
    Bazı merkezler bu konuda o kadar iddialı ve ikna ediciler ki adamların satıştaki ısrarından "ya heralde bu kadar kendilerine güvendiklerine göre boş çıkmaz diyorsunuz;" (benim gittiğim yer de öyleydi)

Madem o kadar iddialılar sprey kullanmaksızın gözle görülür bir etki garantisi veren, aksi halde para iadesi yapacağını yazılı olarak beyan eden yer varsa buyrun yaptırın. Hatta öyle bi yer olursa bana özelden yazın birlikte gidelim :)

Kalın sağlıcakla..

• Prp yeni nesil Cgf 3 seans sonu sonuçlar. Ilk resim 1 seans öncesi son resim 3 seans sonu. Saygılar
    SAÇ İÇİN PRP TEDAVİSİ HAKKINDA ( YAPTIRDIM  ! )
    SAÇ İÇİN PRP TEDAVİSİ HAKKINDA ( YAPTIRDIM  ! )

• quote:

Orijinalden alıntı: esparanca

Prp yeni nesil Cgf 3 seans sonu sonuçlar. Ilk resim 1 seans öncesi son resim 3 seans sonu. Saygılar

Nerede yaptirdiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.