Şimdi Ara

SAÇ KESME MAKİNALARI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır saçımı kesmek için makine düşünüyodum bugün biraz araştırdım bimeksten şu model kafama yattı Philips QC5115
    philips bir de vatandan king'in bu modeli hoşuma gitti
    king
    philips 25w mış fakat king hakkında hiçbir yerde bulamadım cevap. alternatif olarak önerileriniz varsa söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist138

Uzun zamandır saçımı kesmek için makine düşünüyodum bugün biraz araştırdım bimeksten şu model kafama yattı Philips QC5115
    philips bir de vatandan king'in bu modeli hoşuma gitti
    king
    philips 25w mış fakat king hakkında hiçbir yerde bulamadım cevap. alternatif olarak önerileriniz varsa söyleyin.

Yıllar önce ben de saç kesme makinası almıştım. Üstleri ve yanları kesiyorsunuz fakat arkayı kesmek çok büyük sorun. Yardım edecek birisi varsa alın yoksa almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinbonun var ve çok uygun fiyata eğer kesmeyi bilmiyorsan ve denemek istiyorsan bu ürünü al hem fiyatı çok uygun denemiş olursn çok pahalı birsey alıp da elinde kalacagına bence uygun fiyata olanı dene
    http://www.urunmania.com/SINBO-SAC-KESME-MAKINESI-SHC-4339,PR-110203.html
  • hiç kafamda olmayan braun cruzer 6 head&beard aldım arkadaşlar yine de sağolun. biraz sonra saç için deniyeceğim bakalım nasıl
  • makine 6,2 w ama hiç takılmadı saçımda. bıçaklarını yağlamak lazım çünkü sürtünmeden ısınıyor. sakalı 1mmden alıyor saçları 20 den geriye 2mm 2mm gelip 10mm'ye kadar alıyor yani 20,18,16,14... sakal tarağını kısa saçlarda da kullanabiliyoruz. ortadaki küçük düzeltici ileri itilerek kullanılıyor. kendi özel şarj aletiyle geliyor 1 saatte şarj tamamlanıyor ve kablolu olarak da kullanılıyor. 40dk kablosuz kullanım imkanı var. en önemli özelliği de suyla temizleyebilme. bıçaların arasına küçük kıllar kalıyor su ile yıkayınca gidiyor. şarj azalınca kırmızı led yanıp sönüyor. çalışırken ve şarj olurken yeşil led yanıp sönüyor. kalemlik gibi bir naylon kumaş çanta çıkıyor içinden ama biraz dar. saç için mükemmel sakal şekillendirme için de mükemmel fakat 0 sakal alınmıyor. dün akşam saat 7de vatandan 96 liraya aldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/braun-cruzer-6-beard-cruzer-6-beard-&-head-sac-sakal-sekillendirici/productdetails.aspx?I_ID=58842

özet:şiddetle tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist138 -- 18 Kasım 2012; 13:15:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist138

makine 6,2 w ama hiç takılmadı saçımda. bıçaklarını yağlamak lazım çünkü sürtünmeden ısınıyor. sakalı 1mmden alıyor saçları 20 den geriye 2mm 2mm gelip 10mm'ye kadar alıyor yani 20,18,16,14... sakal tarağını kısa saçlarda da kullanabiliyoruz. ortadaki küçük düzeltici ileri itilerek kullanılıyor. kendi özel şarj aletiyle geliyor 1 saatte şarj tamamlanıyor ve kablolu olarak da kullanılıyor. 40dk kablosuz kullanım imkanı var. en önemli özelliği de suyla temizleyebilme. bıçaların arasına küçük kıllar kalıyor su ile yıkayınca gidiyor. şarj azalınca kırmızı led yanıp sönüyor. çalışırken ve şarj olurken yeşil led yanıp sönüyor. kalemlik gibi bir naylon kumaş çanta çıkıyor içinden ama biraz dar. saç için mükemmel sakal şekillendirme için de mükemmel fakat 0 sakal alınmıyor. dün akşam saat 7de vatandan 96 liraya aldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/braun-cruzer-6-beard-cruzer-6-beard-&-head-sac-sakal-sekillendirici/productdetails.aspx?I_ID=58842

özet:şiddetle tavsiye edilir

Vatandan pahalıya almışssın keske biraz daha arasttıraydn akakçe.com'dan en düşük fiyata bakabilirdn 77 liraya bile var.. ama almıssın artık bi dahakine iyice araştır bence güle güle kullan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.