Şimdi Ara

saç mezoterapisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar saç mezoterapisi yaptıran var mı?gerçekten işe yarıyor mu ya bu saçlar yüzünden kafayı yicem valla.senelerdir dökülüyo artık hiçbir şampuanın spreyin fayda etmediginin yaşayan örnegiyim diyebilirm size.

ama saç mezoterapisi diye bişey varmıs.işe yarıyor mu bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok makbule geçer

• Sac mezoterapisini ben denicektim saclarim cok dokulmuyor ve gozle gorulur seyrek degil normal ama bana oyle geliyor belkide ailedekilerin dokuk oldugu icin sac mezoterapisinin yaninda sana ilac kullanmani istiyorlar adida propesiaydi galiba bu erkeklik hormonlarini kisitlayan bir ilac yan etkileri cok fazla yanlis hatirlamiyorsam prostatta kullanilan eger kullanirsan saclarin dokulmez hatta zayiflayan teller daha fazla kalinlasir ama cok yan etkileri var belki hayatinda bazi seyleri degistirir yorumlara bakarsan anlarsin ilac eger o ilaci alicaksan mezoterapiye gerek yok yani bence mezoterapi tek basina ise yaramiyor cogu kisi oyle diyor en etkili yontem suan minoxidil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rico34 -- 16 Mayıs 2012; 23:55:59 >
  • biliyorum o kadar cok ilaç kullandım ki o ilacıda okudum ineternette ama kullanmadım kullanmamda zaten o yorumlardan sora :D saç sevdasına başka şeylerdende olmayalım tabiki :D 2-3 senedir minoksidil kullanıyorum ilk zamanlrda biraz farketti ama su an hiç bi etkisi yok gibi geliyo bana açıkcası yine düzenli olarak her gün kullanıyorum ama bilmiyorum ne kadar faydalı.saclarım baya seyreldi ve halada dökülüyor.

mezoterapi hakkındada hersey baska bişey sölüyo doktorlardan bile faydalı olur daha gencsin diyen var.bosuna paran gider diyende var napıcamı bilemedim
  • Sac lazeri diye bir sey var o daha etkili gibi bir arastirma yap istersen ravage 670
  • cok saol bi bakıym
  • saçlarım çok güçsüz ve dökülüyor mezoterapi nasıl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.