Şimdi Ara

Saç spreyi mi yoksa wax mı daha zararlı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taft iyidir fakat sıktığın gibi yaklaşık 2-3 sn içinde sertleşir yani şekil veremezsin ancak fönle verdiğin şekli korursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik koklere ulasmiyor birseyde olmaz sprey daha iyi bence tarayinca direkt cikiyor wax sabahlari cok ugrastiriyor benim gibi kisitli zamaniniz varsa sprey en iyisi

"Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik"

Schwarzkopf'un ürünü dimi hocam bu? Ben saçın önlerini hafiften dikmek istiyorum.Yani saç 8 cm ise, tamamen dik kalsın.Basit bir işlem aslında.Yapabilir miyim sadece bununla? Şöyle birşey olsa yeter.http://1.bp.blogspot.com/-AyXtRa7W910/TjQIsr7QcwI/AAAAAAAADHE/CcPdE3Gnt-o/s640/Brad+Pitt+01.jpg
    @A.S.A.P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 3 Mart 2014; 19:17:02 >

• Evet Schwarzkopf'un ürünü sıktığın gibi saç kalır diyebilirim bu yüzden önce fön ile gerekli şekli vermelisin spreyi sıktıktan sonra şekil vermek çok zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Evet Schwarzkopf'un ürünü sıktığın gibi saç kalır diyebilirim bu yüzden önce fön ile gerekli şekli vermelisin spreyi sıktıktan sonra şekil vermek çok zor oluyor.

Dostum kullandığın ürünün linkini atar mısın?
  • waxı uclara surersen bisey olmaz onemli olan koklere ulasıp ulasmadıgı ama sunuda ekliyeyim geninizde varsa sen sacına zırnıkta degdirmesen yine dokulur ama kimiside var memoli gibi surer joleyi ama tek bir tel dokulmez şans iste
  • zabazingo0 kullanıcısına yanıt
     Saç spreyi mi yoksa wax mı daha zararlı?
  • Vala ben bir süre wax kullandım ama bir süre sonra nem ve rüzgardan dolayı saçınız bozuluyor yapış yapış oluyorsun. Artık evden çıkmadan önce fön ile şekil verip sprey sıkıyorum bütün gün bozulmadan tutuyor saçımı. Ama eve gelince yıkıyorum bırakırsanız saçlar dökülmeye başlıyor saçlarınız kuruyor. Birde siyah renkli gliss şampuan kullanıyorum mis gibi oluyor saçlar Benim kullandığım ürüm bu tavsiye ederim.http://www.farmasaglik.com/urun/taft-mega-guclu-sac-spreyi-250-ml.aspx

• evet düğünlerde filan kullanırım.kızla buluşurken de kullanırım
  • wax a devam

sprey daha zararlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.