Şimdi Ara

Saç spreyi mi yoksa wax mı daha zararlı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wax kullandım ama saç sağlığı nedeni ile bıraktım ve şekil vermek için saç spreyi kullanmak istiyorum.waxa göre daha mı zararlı?bir de fönle beraber nasıl kullanılır

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Spreyi ve Wax: Zararlılık Karşılaştırması

Saçları şekillendirmek için kullanılan saç spreyi ve wax, saç sağlığı üzerinde farklı şekillerde etkiler gösterebilir. Her iki ürünün de zararları ve faydaları bulunmaktadır.

Saç Spreyi

• Saç spreyleri, saçları sabitlemek için kullanılan polimerler içerir.
    • Aşırı kullanım saç tellerini kurutabilir ve kırabilir.
    • İçerdiği alkol, saç derisini tahriş edebilir ve kaşıntıya neden olabilir.
    • Bazı saç spreyleri, saç pudrası gibi talk pudrası içerebilir. Saç pudrası zararlı mı sorusunun cevabı, solunduğunda akciğerlere zarar verebilmesi nedeniyle evettir.

Wax

• Wax, saçları şekillendirmek için kullanılan yağ bazlı bir üründür.
    • Uzun süreli kullanım saç köklerini tıkayabilir ve saç dökülmesine yol açabilir.
    • Bazı waxlar alkol içerebilir, bu da saç derisini tahriş edebilir.

Hangisi Daha Zararlıdır?

Hem saç spreyi hem de wax, aşırı kullanımda saçlara zarar verebilir. Saç spreyi daha kurutucu olabilirken, wax saç köklerini tıkayabilir.

Saç Sağlığınızı Koruma İpuçları

• Ürünleri talimatlara uygun şekilde kullanın.
    • Aşırı kullanmaktan kaçının.
    • Saçlarınızı düzenli olarak yıkayın ve saç kremi kullanın.
    • Saçınızı ısıyla şekillendirmeden önce ısı koruyucu sprey kullanın.
    • Doğa dostu ve içerdiği maddeleri bildiğiniz ürünleri seçmeye çalışın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sprey daha zararli ve daha kullanissiz waxida soyle kullan fon makinesiyle sekil ver az wax sur sonra tekran fonle sekil ver en son yine wax sur tamamdir bu arada wax daha ekonomik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside kel yapar
  • ben de öyle yapıyordum ama bıraktım.banyodan banyoya sadece fönlüyorum ama şekil tutmuyor.şekil vermek istiyorum.özellikle rampa saç stili için
  • Uzun süre saçında kaldığında ikisi de zararlı. 5-6 saat kaldıktan sonra yıkanmalı. Daha uzun kaldığında saç dökülmelerine neden olur. Ama spray saç köklerine ulaştığı için waxdan daha zararlıdır. Saçı güçsüzleştirir.
  • üff sanane be slk .s kullanıcısına yanıt
    fonden sonra nasil durdugunun ss sini atabilirsen

• gerek yok hocam ya.ben artık wax ve saç spreyi kullanmıycam.sadece küçük bir fön yeterli olur diye düşünüyorum.sırf bir saç stili için saçlarımdan mı olayım?çok gereksiz bir hareket olur.bırak rampa saç da olmasın.yana taramam bile yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ff sanane be slk .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor Gang -- 3 Mart 2014; 6:55:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En ustune süreceksin diplere ulasmayacak Sprey tavsiye etmem. Ama illabkullanacaksan kalitelisini kullan

• Arkadaşlar ben 3. sınıftan beri yani 13 senedir jöle, wax, sprey gibi çeşitli şeyler kullandım ne bir dökülme ne de saç sağlığımda bir şey oldu. Eğer saçınız dökülecekse er geç dökülür jölenin vb. hiç bir zararını görmedim. Çoğunlukla genlerinizde dökülme yoksa benim gibi hiç bir sıkıntınız olmaz.
  • Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik koklere ulasmiyor birseyde olmaz sprey daha iyi bence tarayinca direkt cikiyor wax sabahlari cok ugrastiriyor benim gibi kisitli zamaniniz varsa sprey en iyisi

• komik olmaya çalışmış ergen arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik koklere ulasmiyor birseyde olmaz sprey daha iyi bence tarayinca direkt cikiyor wax sabahlari cok ugrastiriyor benim gibi kisitli zamaniniz varsa sprey en iyisi

Önerebileceğin sprey var mı? Schwarzkopf iyiydi mesela.Onun saç spreyi var mıdır? Birde sprey nasıl bir etki bırakıyor saç üzerinde? Sıktıktan sonra yapışık falan mı oluyor?
  • arkadaşa sormuşsun ama ben önerebilirim syoss un kullanıyorum gayet güzel saç dökülmeside kaliteyle alakalı hoby nin vardı banyoda fena dökülüyordu syoss aldım daha da azaldı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

arkadaşa sormuşsun ama ben önerebilirim syoss un kullanıyorum gayet güzel saç dökülmeside kaliteyle alakalı hoby nin vardı banyoda fena dökülüyordu syoss aldım daha da azaldı tavsiye ederim.

Saolasın bakıcam bi.Ne kadardan başlıyor fiyatları? Her yerden bulabilir miyim?
  • 1 yıldır haftada neredeyse 4 gün sprey sıkıyorum herhangi bir şey olmadı saçımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik koklere ulasmiyor birseyde olmaz sprey daha iyi bence tarayinca direkt cikiyor wax sabahlari cok ugrastiriyor benim gibi kisitli zamaniniz varsa sprey en iyisi

Önerebileceğin sprey var mı? Schwarzkopf iyiydi mesela.Onun saç spreyi var mıdır? Birde sprey nasıl bir etki bırakıyor saç üzerinde? Sıktıktan sonra yapışık falan mı oluyor?

Şuan morfose kullanıyorum mor renkli olandan saçta elleyince yapışık olduğunu anlıyorsun fakat dışarıdan belli olmuyor birde kokusu çok güzel önceden elma kokulu vardı bi yerden sonra duman gibi kokuyordu
  • quote:

"Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik"

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

quote:

"Spreyi 30 cm uzaklikta yukaridan sik"

O yorumu yazarken okuldaydım mobilden 'i' leri 'ı' yapmak çok zor oluyor bende direkt yazıyorum

• ikiside zararlıdır şahsen kullanmıyorum ama eğer düzgün bi görünüm istiyosan;
    fön, wax ve spreyi birlikte kullanman gerekli.. çok özel bi gün olur yaparsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.