Şimdi Ara

Ücretli sevgililik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu olayı hayata geçirme niyetim var sadece mesajlaşıp arada bir buluşma şeklinde olacak olay. Kişiler isterse ileriside olur tabi. Çok sıkıldım sevgili aramaktan yalnızlıktan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Jigolo tarzi birseymi hocam bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım hocam kendini mi satacaksınız şindi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tinderın lokasyona dayalı halı gibi. Aynı şehirde yaşayanlar bir araç üzerinden konuşup anlaşacaklar. İsteği atan taraf ücreti verecek tabi. Sonra isterlerse sevgili oluyorlar

• Bir kız benimle konuşmak isterse tabi neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7143B012D

Yok hocam tinderın lokasyona dayalı halı gibi. Aynı şehirde yaşayanlar bir araç üzerinden konuşup anlaşacaklar. İsteği atan taraf ücreti verecek tabi. Sonra isterlerse sevgili oluyorlar
    Simdi velev ki biz ayni sehirdeyiz ee bulusalim dedim
    Simdi ben sana ustune bide para mi vercem sen geleceksin diye
    Anlamadim yani ciddi soruyorum

Mesala konuşmaya başladın sen konuşmayı isteyen tarafsin kız kabuk etmek zorunda çünkü para kazanacak bir süre yazışırsın ikna edersen buluşursun olursa ücretsiz zaten sevgilin olur olmazsa da siradakine yönelirsin.

• Eskortluk lan işte bir de sevgili diye masumlaştırıyorsunuz.

• quote:

Ne halısı hocam?
  • Eskortlukta amaç son noktaya ulaşmak bunda konuşmaya bahane bulamadığın veya nasıl fırsat yakalarım dediğin birine teklif ediyorsun çünkü para verdiğin için özgüvenin olacak karşı tarafta okundu atıp birakamayacak belki konuştukca seveceksiniz bir birinizi

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Isparta

• quote:

Mesala konuşmaya başladın sen konuşmayı isteyen tarafsin kız kabuk etmek zorunda çünkü para kazanacak bir süre yazışırsın ikna edersen buluşursun olursa ücretsiz zaten sevgilin olur olmazsa da siradakine yönelirsin.
    Ya hocam sen bosver bu tinderi falan seninle ortak fake taxi isine girelim
    Ne dersin bu teklifime?

Taksi çok maliyetli ya kızı bulacak para kalmaz

• quote:

Eskortlukta amaç son noktaya ulaşmak bunda konuşmaya bahane bulamadığın veya nasıl fırsat yakalarım dediğin birine teklif ediyorsun çünkü para verdiğin için özgüvenin olacak karşı tarafta okundu atıp birakamayacak belki konuştukca seveceksiniz bir birinizi
    son noktaya ulasmak amac degılse niye yazısırsın kı paran bosuna gıdecek mal .ona verecegın parayla noktaya ulasacagın seye para ver daha iyi.
    hadi diyelim chat mate i buldun paralı. maddi seyler seni nasil keyiflendirir ki bu hayatta
  • Çocuğum ne anlatıyorsun sen git bir 31 patlat rahatla burda yazmadan öncede abazalik senin olmayan beynini de kuflendirmis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.