Şimdi Ara

Sac yaglanmasi (yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saclarimi yikiyorum ertesi gun buram buram yag oluyor yagli sactan nefret ediyorum.

Onerileri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok oynama saçınla,eğer elinle sürekli düzeltmeye falan çalışıyorsan çabuk yağlanır ona dikkat et,ayrıca şampuanını değiştir yağlı saçlar için olan kaliteli şampuanları kullan ve şampuanını değiştirme 1 tanesinde sabit kal sürekli değiştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

çok oynama saçınla,eğer elinle sürekli düzeltmeye falan çalışıyorsan çabuk yağlanır ona dikkat et,ayrıca şampuanını değiştir yağlı saçlar için olan kaliteli şampuanları kullan ve şampuanını değiştirme 1 tanesinde sabit kal sürekli değiştirme
    Bendede aynı sorun vardı Clear Men kullanmaya basladıktan sonra azalma gösterdi 2-3 gün dayanıyor ama genel olarak sacını hep yıkamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Bendede aynı sorun vardı Clear Men kullanmaya basladıktan sonra azalma gösterdi 2-3 gün dayanıyor ama genel olarak sacını hep yıkamalısın

Hocam clear man ben de denedim ama bir sure sonra sacta dokulmeye yapiyor birakmak zorunda kaldim sende yipranma ve dokulme olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirciler -- 14 Mayıs 2014; 17:44:44 >
  • Keşke yağlı saçım olsa. Saçım dükkanların önünü süpürmek için kullanılan semsert faraşlardan daha sert
  • Kardeş çözümü yok. Yıllardır denemediğim sabun şampuan kalmadı. Yeri geldi 100 ml şampuana 200 lira verdiğimi hatırlıyorum, yağlarla yaşayacağız, ha geçici çözüm hergün duş almak ama şampuanı gün aşırı kullanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

Kardeş çözümü yok. Yıllardır denemediğim sabun şampuan kalmadı. Yeri geldi 100 ml şampuana 200 lira verdiğimi hatırlıyorum, yağlarla yaşayacağız, ha geçici çözüm hergün duş almak ama şampuanı gün aşırı kullanmak.
    hergün saçımı yıkıyorum mecburen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guneslik sarkmasi cozumu
    5 yıl önce açıldı
    Kil donmesi ameliyati sonrasi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

hergün saçımı yıkıyorum mecburen

Alıntıları Göster
    Elidor kuru şampuan çıkarmış.Sıkıyorsun spreyle alıyormuş yağı.Dene bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Elidor kuru şampuan çıkarmış.Sıkıyorsun spreyle alıyormuş yağı.Dene bir.

Alıntıları Göster
    benimde eskiden hergün yağlanırdı. her gün yıkayarak üstesinden geldim bu sorunun. haftasonları yıkamıyorum bazen 3 güne kadar gidiyo yağlanmadan ama ben rahatsız oluyorum artık her gün yıkamazsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

benimde eskiden hergün yağlanırdı. her gün yıkayarak üstesinden geldim bu sorunun. haftasonları yıkamıyorum bazen 3 güne kadar gidiyo yağlanmadan ama ben rahatsız oluyorum artık her gün yıkamazsam

Sık yıkarsan sık yağlanır, sende ters etki yapmış

• birakin yaglansin iste.saci besler daha guclu tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

Alıntıları Göster
    Hocam saçını elinle sürekli düzeltiyor v.s ise bu durum baş gösteriyor.Diğer durum kepek var ise kepek sorununu çöz ki şöyle bir durum var saçın yağlanması bir bakıma iyi saçın kendi yağı saçı en iyi besleyen şeydir.2 günde bir duş al duş alamasan bile en azından bir saçını yıka her gün yıkarsan yağ dengesini bozar ve saçlarında dökülmeler başlar ama her gün 1 kere şampuanlarsan olur 2 günde bir yaparsan her yaptığında 2kere şampuanla saçlarını sakın 2 den fazla şampuan sürme hocam birde şampuanı direk saçına dökme önce eline dök sonra ellerini biraz ovuştur sonra saçına sür.Yine olmuyorsa bir doktora git.

Ekleme : Şöyle yapsan daha kesin çözüm hocam silikon(dimethicone ) içermeyen şampuan kullan mesela DFN garlı ve sebamed i öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgns12 -- 14 Mayıs 2014; 18:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Hocam clear man ben de denedim ama bir sure sonra sacta dokulmeye yapiyor birakmak zorunda kaldim sende yipranma ve dokulme olmuyor mu?

3 aydır kullanıyorum bi sorun olmadı

Hem kepek hemde yaglanma sorunum vardı dısarı cıkınca cok sıkıntı cekıyordum ama gecti

Sacların hassas olabılır ona uygun sampuanlar var onlardan alırsan daha rahat edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuFuu5 -- 14 Mayıs 2014; 18:52:36 >

• saçını em
  • quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

saçını em

az komigini yap yine gulucem knk.

bu arada diger arkadaslarin onerileri icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

saçını em
    Günde iki sefer saçımı yıkadığımı bilirim. Çok yağlı saç dökülmeye elverişlidir. Şimdi yıkayacak saç bulmakta zorlanıyorum. Saçını yağlandığı için yıkadıkça saç kendini yağlandırmaya başlar ve bir süre sonra artık onunla baş edemezsin. Saçını mümkün olduğunca kısa kestir hatta kazıttır ve dolayısıyla saçını hergün yıkamak zorunda kalmazsın. Yaz boyunca kısa tut ve her gün yıkama. Sonunda saçının daha uzun süre yağsız kaldığını görürsün. (Denedim biliyorum)
  • O sorun bende de var. Ve hergun kafamı yıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHoblivion

quote:

saçını em

em
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

quote:

Orijinalden alıntı: xHoblivion

quote:

saçını em

em

Alıntıları Göster
    Benim saçlarımda oldukça yağlı, 1 gün yıkamasam ertesi gün saçlarım dökülüyordu.
    Bu şampuanı kullanıyorum, ne dökülme kaldı ne de yağlanma. Kesinlikle tavsiye ederim, fiyatı da indirimli.

http://www.sanalpazar.com/Prozinc-3-Al-2-Ode-Mor-Set-Yagli-Saclar-Icin-Sampuan__isp8385268

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Benim saçlarımda oldukça yağlı, 1 gün yıkamasam ertesi gün saçlarım dökülüyordu.
    Bu şampuanı kullanıyorum, ne dökülme kaldı ne de yağlanma. Kesinlikle tavsiye ederim, fiyatı da indirimli.

http://www.sanalpazar.com/Prozinc-3-Al-2-Ode-Mor-Set-Yagli-Saclar-Icin-Sampuan__isp8385268

Alıntıları Göster
    clear naneli kullanıyom saçım 20 saat idare ediyor saç uzun olunca çok berbat duruyor yağlı saç kestircem zaten çok terletiyor xd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.