Şimdi Ara

Sac yaglanmasi (yardim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ŞAMPUAN MANPUAN KULLANMAYIN .HEPSİ KİMYASAL.

Şampuan kullanırken şu yaşımda kafamda saç kalmadı:Sanki kemoterapi görüyordum.Elimi her attığımda saç saç saç.Her türlü şampuanı denedim HER TÜRLÜ.Azalmadı.SİZE yeşil sabun alın diyorum .Ama fabrika üretimi değil.Hani şu ev yapımı satılanlardan varya.KESİNLİKE onu öneriyorum.

Doğrudur.Sabun kullanınca saçınız üstünde toprak varmış gibi oluyor ilk başlarda ama uzun süre kullanınca saçlarınız ipek gibi olacak.Çabuk kirlenecekler orası ayrı.Ama kafanıza kimyasal sürmeyeceksiniz.

Az saç dökülmesi konusu açmadım buraya .Çok stresli bir durum.Kimsenin o duruma düşmesini istemem.Ben uyarımı yapıyorum.Gerisi size kalmış.ŞAMPUAN KULLANMAYIN.FABRİKA YAPIMI OLMAYAN , EV YAPIMI OLAN ve hemen hemen her yerde satılan yeşil sabunlardan kullanın.Ben öyle kurtardım saçlarımı.İyi günler ..

Bir daha hiçbir güç kafama şampuan dökemez.Kolumu keserim dökmemek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: xHoblivion

Saclarimi yikiyorum ertesi gun buram buram yag oluyor yagli sactan nefret ediyorum.

Onerileri bekliyorum.

Her gün saç yıkıyorsun öyle değil mi? Bırak saçlarını bi 4-5 güne yakın yıkama çok yağlanacak ama yıkama. Ardından bir gün ara ile yıkmaya başla örneğin pazar gecesi yıkadın sonra alı gecesi yıkayacaksın. Ayrıca şampuanlarda çok yağlandırıyor saçı saçını bir kez şampuanla iki kez değil bazen pek köpürmüyor saça tamamen yayamıyorsun ama yeterli oluyor. Birde elinle sürekli saçını elliyorsan oda kısa sürede yağlanmasını sağlar. Bu yazdığım üç şeyi uygula saçın yağlanırsa bunlara rağmen gel buraya yaz bana. Benim saçlarım inanilmaz yağlanırdı bu şekilde ciddi oranda azaldı yağlanma.

• yastığın elyafsa değiştir yün yastık kullan
  • Saçlarını kısalt yada ellerinşe fazla elleme elinin yagı saçına geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.