Şimdi Ara

SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
22
Favori
27.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Evet oldukça küçük bir kutusu var ama çok şeker duruyor

Okul bitiyor zaten az kullanırım uzun süre götürür beni ama bunların ömrü ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi karar ver öyle al,verim alamayacağın bi ürüne boş yere para verme

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Okul bitiyor zaten az kullanırım uzun süre götürür beni ama bunların ömrü ne kadar ?

Arkadasa ceyregı bıtmıs sekılde vermıstım gecen sene Agustos ayında adam hala kullanıyor bıtmedı
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    toni&guy in 9 aydi sanirim hdfleri cabuk bitirdigim icin bakmamistim ama genelde 6-9 ay arasi olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

quote:

Arkadasa ceyregı bıtmıs sekılde vermıstım gecen sene Agustos ayında adam hala kullanıyor bıtmedı

Bereketliymiş hocam

• hanz de fuko claymation satan var mı acaba?
  • galatakontu kullanıcısına yanıt
    osis session finish kullanıyorum tutuculuğu iyi ancak saçınla tekrar oynarsan beyaz beyaz kepek gibi oluyor.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam anlattığın için peki ne kadar karbonat kullanıyorsun yıkarken var mı onun bi ayarı
  • kurt551 K kullanıcısına yanıt
    saça göre kesinlikle değişiyor mesela saçına göre ayarlamayıp çok koyarsan çok kuru yapıyor saçları eğer az koyarsanda yağlı aynı şey elma sirkesi içinde geçerli
    o zaman kullana kullana ayarı yapıcaz hocam bi deniyim bakalım
  • kurt551 K kullanıcısına yanıt
    biraz dikkatli ol ama ilk hafta canini cok sikar eger evde degilsen hic bulasma ben bir bucuk iki aydir evde oldugum icin denedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    o zaman biraz daha sonra deneyim bu aralar pek evde değilim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Hocam osis mess up ve thrill arasında ne fark var ? @deepfear7

Biri ultra mat diğeri parlağa yakın

Bu şekli yapmak için hangisini önerirsin ?
    Gönlüm mess up dan yana çünkü mat doku daha çok hoşuma gidiyor. Ayrıca saçım kalın telli kolay şekil alır ve şeklini korur yanı tutuculuk benim için fazla önemli değil.
     SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ

Bunun gibi ışte

• Arkadaşlar by vilain Alıp kullanan var mi hangi çeşidi daha iyidir ? Kullananların yorumlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dosturu

Arkadaşlar by vilain Alıp kullanan var mi hangi çeşidi daha iyidir ? Kullananların yorumlarını bekliyorum.

Byvilain yerine osis al daha iyi mat istiyorsan messup parlak flexwax

• Dostum cevap için teşekkürler benim için önemli olan parlaklığı çok iyi olması Lazım
    Örnek : Burak özçivit ne kullanıyordur mesela Saçı Islak gibi çok parlak duruyor sadece wax mi kullanıyordur yoksa + başka ürünler de var midir kullandığı ?

• quote:

Dostum cevap için teşekkürler benim için önemli olan parlaklığı çok iyi olması Lazım
    Örnek : Burak özçivit ne kullanıyordur mesela Saçı Islak gibi çok parlak duruyor sadece wax mi kullanıyordur yoksa + başka ürünler de var midir kullandığı ?

Ne kadar çok ürün kullanırsan o kadar çok saça ağırlık yüklersin, tek ürün kullanmak yeterki olacaktır.Parlak istiyorsan thrill, doğal istiyorsan flexwax.

• quote:

Dostum cevap için teşekkürler benim için önemli olan parlaklığı çok iyi olması Lazım

davines verebilir istediğini ek olarak spreyle sabitlemen gerekebilir.
  • arkadaşlar dalgalı şekilsiz kuru saçlarım var beyazlar da çoğalmaya başladı dik dik çıkıyorlar kellik problemim yok her ay düzenli olarak kuaföre giderim gitmezsem cok kötü görünüyor saçlarım bakım seti olarak şampuan vs olarak ne tavsiye edersiniz ?
  • Arkadaşlar extreme tutuş ve mat finish olarak hangi wax'ı ya da clay'i önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.