Şimdi Ara

SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
22
Favori
27.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dikkat etmemişim modeline cidden farklı model yazıyormuş kafa gidik benim :D sen daha önce bu tigiyi kullandın mı şuan memnun kaldığın tutuşu felan güzel tavsiye edebileceğin marka var mı tigi ye alternatif olarak ve kafama şey çok takılıyor yazın malum wax kullanınca saça zarar vermemek için yıkamak gerekiyor her gün diye biliyorum yazın dert değil de kışın her gün kafayı yıkamak tuhaf değil mi ?
  • Kullandıklarim Arasında en sağlam tutuşlu tigiydi. Ben köpük sprey wax hepsini kullanıyorum. Saça biraz zarar verdik tabi böyle olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galatakontu

Kullandıklarim Arasında en sağlam tutuşlu tigiydi. Ben köpük sprey wax hepsini kullanıyorum. Saça biraz zarar verdik tabi böyle olunca

hımm olmadı bende mavi su var argan yağlı saçı besleyen saça şekil vermeyi kolaylaştıran fakat hiç tutuş mutuş işe yaramıyor yazları kışları işimi görüyordu az da olsa o zaman yarın bir bakıyım mavi su kullanıyım önce saçı kurutup ardından wax ile şekil vermeyi deniyim bari saça zarar verirken mavi su da beslemiş olur dengeler bir kaç gün daha kullanıcam bunu memnun kalmazsam tigi alırım büyük ihtimalle fakat benim saçların önlerini daha da uzatmam lazım istediğim saç stilini yapabilmek için o kadar kuaföre önler kalsın dedim olduğu gibi bırakılmaz uçlarını almazsak kötü durur demişti yanları ve arkayı kısalttırınca saç uzatmak için ablamın önceden kullandığı bir ürün vardı onu sürmeye başlıyım şimdiden önlere tam istediğim model şu dakika 8.40 ile 9.10 arası daha net gözüküyor saçları adamınhttps://www.youtube.com/watch?v=bLOJoXakdGU

• Dünya'da sürekli en iyi saç waxları arasında gösterilen Tigi matte seperation için kampanya varmış.
    63 lira olan fiyatı 39 liraya düşmüş.
    Ben bir tane sipariş ettim. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın.

http://sachane.com/tigi-bed-head-for-men-matte-separation-sert-tutuslu-wax-75gr.html

Not: Hangi waxı saçınıza sürerseniz sürün,verdiğiniz şeklin saçınızda uzunca bir süre kalmasını istiyorsanız yüksek tutuşlu bir spreyle sabitlemeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 18 Haziran 2015; 21:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

Dünya'da sürekli en iyi saç waxları arasında gösterilen Tigi matte seperation için kampanya varmış.

http://sachane.com/tigi-bed-head-for-men-matte-separation-sert-tutuslu-wax-75gr.html

Not: Hangi waxı saçınıza sürerseniz sürün,verdiğiniz şeklin saçınızda uzunca bir süre kalmasını istiyorsanız yüksek tutuşlu bir spreyle sabitlemeniz lazım.

Sachane sürekli eskiyen ürünlerine indirim yapıyor, elindeki stokların bitmesi için.Kozmoya çok az stok yapıp satıyor, artık kozmoyadan alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Dünya'da sürekli en iyi saç waxları arasında gösterilen Tigi matte seperation için kampanya varmış.

Sachane sürekli eskiyen ürünlerine indirim yapıyor, elindeki stokların bitmesi için.Kozmoya çok az stok yapıp satıyor, artık kozmoyadan alıcam.

Fiyatına bakıp almalısın :)
    Tigi için 39 lira iyi fiyat.
    Matte Seperation,Türkiye'de bulabileceğin en iyi wax'lardandır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Fiyatına bakıp almalısın :)
    Tigi için 39 lira iyi fiyat.
    Matte Seperation,Türkiye'de bulabileceğin en iyi wax'lardandır.

Ben kullandım zaten ince telli saçıma uymadığı için başka birine verdim.

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Kokisu gul ve baska bir cicek gibi gelmisti biraz fazla surmek gerekiyordu u runu ama kalin telliler icin gayet iyi bir urun yalniz siyah kutuysa o uretimde yok kremsi bir sekilde yenilendi.

• Acaba sachaneden herhangi bir bilgi alan birisi var mı çünkü hdf ürünü kullanmak istiyorum fakat yurt dışı gümrük sıkıntısı olabiliyor yada hdf nin kendi sitesinden alanlar tek ürün şeklinde mi alıyor acaba gümrük sorunu çıkmaması için
  • Zouguippo kullanıcısına yanıt
    Amazondan bak derim varsa ordan al

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Kokisu gul ve baska bir cicek gibi gelmisti biraz fazla surmek gerekiyordu u runu ama kalin telliler icin gayet iyi bir urun yalniz siyah kutuysa o uretimde yok kremsi bir sekilde yenilendi.

Siyah kutulu ürün...
    Dediğiniz gibi ellerinde kalan son siyah kutulu ürünleri biraz ucuzdan tüketmeye çalışıyorlar.
  • Zouguippo kullanıcısına yanıt
    HDF'nin TR'den haberi yok olsa hemen bir satis agi olustururlar.

• Kutunun üzerine kargo dahil fiyat yazılıyorsa almamız imkansız gibi birşey çünkü 70$ dan sonrası gümrüğe takılıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouguippo

Kutunun üzerine kargo dahil fiyat yazılıyorsa almamız imkansız gibi birşey çünkü 70$ dan sonrası gümrüğe takılıyor diye biliyorum

Kargo dahil tek urun 34-36 dolar diye hatirliyorum

• yeni tigi sachanede bulmadim amazon dışında nerde var

• xmashxxx X kullanıcısına yanıt
    Kozmoya

• buldum sağolun

• Kozmoyadan şampuan ile mess up aldım, ürünleri çok yeni

• ben sepete ekledim yanında extra bir ürün gerektirirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmashxxx

ben sepete ekledim yanında extra bir ürün gerektirirmi ?

Soru sormak istediğiniz kişiyi alıntılayın, kime ne sorduğunuz belli olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.