Şimdi Ara

Saça neyle şekil verirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde ince hocam saç spreyi nasıl memnun musun hocam? Bende kısa seviyorum aslında kısa saça nasıl şekil veriyorsun yukarıya mı dikiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionn06

Yok hocam çok uzun sevmem zaten normal uzunlukta olsa yeter aslında kısa saçı seviyorum daha rahat ediyorum ama bilmiyorum deneyeceğim saç spreyi önerirmisiniz?

Şuana kadar kullandığım en iyi saç spreyi. Fiyatı da 8-10 lira civarı.

Saça neyle şekil verirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 12 Temmuz 2015; 19:12:54 >

• quote:

Yok hocam çok uzun sevmem zaten normal uzunlukta olsa yeter aslında kısa saçı seviyorum daha rahat ediyorum ama bilmiyorum deneyeceğim saç spreyi önerirmisiniz?

Benim saç şekil itibariyle çok iyi ve çok hoşuma gitmesine rağmen çok yağlı olduğu için uzun bırakmıyorum. Genelde saç kurutma makinesiyle şekil veriyorum. Herhangi bişey kullandığımda dökülmeye başlıyor o yüzden sprey wax tarzı şeyleri özel günlerde kullanırım sadece.
    Ama f/p ürünü olarak morfose saç spreyi var onu önerebilirim. Hem waxtan daha çabuk kuruyor, hemde kullanım dozunuza göre parlak veya doğal gösterebiliyorsunuz saçı.
    Bir siyahı birde turuncu olanı var bu spreyin. Saçınız kalınsa siyahı kullanabilirsiniz problem yok. Ama ince telli bi saçınız varsa turuncuyu öneririm. Siyahı çok daha sert yaptığı için ince telli saçı kirabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leame kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim saçta çabuk yağlandığı için uzatmak istemiyorum benim saçta ince telli dediğininiz turuncu morfose spreyi deneyeceğim. Kısa saç modelini nasıl kestiriyorsunuz berberde bir adı varmı bende iyi bir kısa saç modeli arıyorum? Ve kısa saça nasıl şekil veriyorsunuz biraz anlatır mısınız?

Saç kurutma makinesiyle nasıl yapıyorsunuz hocam tarak yardımıylamı biraz açıklar mısınız? Ön tarafınamı şekil veriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

En fazla önünü dikiyordur başka ne yapabilir :))

cok kaldırmıyorum genelde sola yatırıyorum üstler uzun diye
  •  Saça neyle şekil verirsiniz?

• uzatma saç dökülmesini hızlandırırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

saç kurutma makinesi yetiyor ama saçları döküyor ya kısa saçta fena oluyor bende

Kısa saçmı tercih ediyorsunuz hocam fön makinesiyle kısa saça nasıl şekil veriyorsunuz?

hayır kısa değil üstler yanlardan az uzun işte o şekil biraz önleri kaldırıyorum geri kalanını da yatırıyorum şunun gibi

Saça neyle şekil verirsiniz?

• Anladım peki 3-4-5 numara saça nasıl şekil verebilirim en iyi? Saçımın düz seyrek ince telli olduğunuda belirteyim.
  • EresboSS kullanıcısına yanıt
    Bunuda deneyeceğim hocam peki bunu nasıl kullanmamız lazım hiç saç spreyi kullanmadım ne kadar sıkıcaz ve nasıl sıkmamız lazım şekil vermek için?
  • quote:

Anladım peki 3-4-5 numara saça nasıl şekil verebilirim en iyi? Saçımın düz seyrek ince telli olduğunuda belirteyim.

3 numaraya nasıl şekil vercen en fazla bere takıp yatırırsın
  • Aklıma Ah Mary Vah Mary filmi geldi.

• 25 30 cm kizlardan bakimli saclarim vartopluyorum ya da tel takiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kullanmalıyım şekil vermek için ne kadar sıkmalıyım bir yönteminiz varmı saçı yıkayıp kuruttuktan sonra sıkacağız öyle değilmi?
  • neyse 3'ü boşverde 4-5-6-7 cm saça işte ne tür şekiller verebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpionn06 -- 12 Temmuz 2015; 20:17:09 >
  • Jöle biryantin wax vs. Bunlara nazaran saç spreyi dahamı zararsız? Birde kısa saçta kullanımı hakkında bilgi istiyorum kısa dediysem 5-6-7-8 cm saçta?

• quote:

Aynen hocam benim saçta çabuk yağlandığı için uzatmak istemiyorum benim saçta ince telli dediğininiz turuncu morfose spreyi deneyeceğim. Kısa saç modelini nasıl kestiriyorsunuz berberde bir adı varmı bende iyi bir kısa saç modeli arıyorum? Ve kısa saça nasıl şekil veriyorsunuz biraz anlatır mısınız?

Saç kurutma makinesiyle nasıl yapıyorsunuz hocam tarak yardımıylamı biraz açıklar mısınız? Ön tarafınamı şekil veriyorsunuz?

Saç modelinin bi adı yok. Benim babam berber olduğu için yurtdışına çıkınca bayağı bir sıkıntısını çektim berberlerin. Gittiğiniz berber eğer iyi bi berberse üç aşağı beş yukarı hangi modelin yüzünüze gideceğini bilir. Vücut tipinizle kafa şekliniz az çok kendini belli eder. Mesela her kafa şekline şu an benim saçım uymaz. Benim kafa şeklim yuvarlağa yakın. Bence erkekte oval yüz şekli en iyi olandır. Bu herkese göre değişebilir ama ben aynaya bakınca kendimi en çok yüzüm oval olduğu zaman beğeniyorum. Bunu yapması içinde iyi bi berber lazım. Yuvarlak yüz çok kolay bi şekilde oval şekle donusturulebilir. Ve bence daha erkeksi oluyor.
    İkinci bir husus yan profil. Mesela benim kafam zaten yuvarlak ama yan profilden bakınca kafası arkadan düz olan arkadaşlarda vardır. Bence kısa saç olunca tüm karizmayi bozuyor düz kafa yapısı. Ben her ne kadar kafam yuvarlak olsa da hafif bi bombe bırakmasını söylüyorum berberime. Yan profil çok iyi duruyor kafa yuvarlak gozukunce.
    Tabi şunu söyleyeyim bunlar benim fikirlerim. Yani benim berberime gelipte arkadan kafam düz gozuksun diyeni de gördüm. Kişisel tercih meselesi. Ben gerek çevremden gerek kız arkadaşımdan aldığım tepkilere göre doğru yolda olduğumu düşünüyorum
    Yaşınız ve sakal durumunuzu bilmiyorum ama sakal yüzü ovallestirme, kemikli gösterme ve erkeksi olmakta büyük etken. ( bu bizim konumuz değil ama yine da aklınızda bulunsun :))
    Bir diğer konu saça şekil verme. Ben genelde üst tarafı yanlara göre daha uzun bırakıyorum. Klasik tabirle yanlardan al üstten kalsın
    Tabi berbere kabaran yerleri gösterdikten sonra ara makasla alıyor böylece daha iyi duruyor.
    Üst kısmı havaya dikmiyorum. Sadece saç kurutma makinesi ve ufak bi tarakla kabartiyorum ki o beğendiğim oval görüntü oluşsun. Ön tarafı da yana sola doğru yatırdım mı işlem tamam.
    Saç spreyleri konusunda babam berber olduğu için hassastır. Genelde kullanmami istemez. Bende özel günler haricinde kullanmam zaten. Mesela size önerdiğim spreyi iki üç haftada bitiren var. Benimkini benle kuzenim kullanmamiza rağmen yedi sekiz ay oldu halen bitmedi
    Ama benim saçım hafif dalgalı olduğundan ve ince telli olmadığından için çok gerek kalmıyor sprey veya wax a.
    Ancak saçınız ince telli ise maalesef tek çare sprey ve wax. Sadece kullanırken çok miktarda kullanmamaya ve günlük yıkamaya dikkat edin yeter.
    Ayrıca google da yüz tiplerine uygun olarak saç ve sakal modelleri diye aratirsaniz muhakkak kendinize uygun bir model bulabilirsiniz.
    Veya berberinizi değiştirip iyi bi berbere giderek kendinize en uygun saç stilini yapmasını söyleyebilirsiniz. ( biraz tehlikeli bir iş, kendinizi berberinize bırakıyorsunuz. Ama ben berberimi üçüncü denememde buldum )
    Dediğim gibi yüz şeklinize en uygun modeli bulun. Başkasının tavsiyesi kendi yüz şekli içindir, size uymayabilir. O yüzden birinden tavsiye alırkende iki kez düşünün

• osis wax mat gum osis sprey

• Fon çektikten sonra sprey sık

• quote:

Bunuda deneyeceğim hocam peki bunu nasıl kullanmamız lazım hiç saç spreyi kullanmadım ne kadar sıkıcaz ve nasıl sıkmamız lazım şekil vermek için?

Duştan çıkınca önce biraz kurut saçları sonra elinle veya tarakla şekil ver. En son aşırıya kaçmadan az az sık. Zaten esktra güçlü olduğu için çabucak şekil alır saçın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 12 Temmuz 2015; 22:57:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.