Şimdi Ara

Saça neyle şekil verirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkürler hocam eline yüreğine sağlık çabuk yağlanıyor benim saçlar birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EresboSS kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam benim saç düz ve yumuşakta ve hep öne soğru şekil alması zor spreyi sıktıktan sonra elle şekil verebilir miyim yoksa sıktıktan sonra bir daha ellenmemeli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionn06

Anladım hocam benim saç düz ve yumuşakta ve hep öne soğru şekil alması zor spreyi sıktıktan sonra elle şekil verebilir miyim yoksa sıktıktan sonra bir daha ellenmemeli mi?

Az az sıkarsan şekil vermeye devam edebilirsin ama dikkat et spreyliyken bozulduğu zaman yeniden yıkamak gerekiyor.
  • EresboSS kullanıcısına yanıt
    Sizce en makulu spreymi jöle, bryantin, wax ws. Dahamı zararlıdır?

• quote:

Sizce en makulu spreymi jöle, bryantin, wax ws. Dahamı zararlıdır?

Hepsinin zararı var biri birinden daha az zararlı diyemem. Ama ben spreye alıştığımdan onu kullanıyordum, bu ara gerçi birşey sıkmıyorum artık saç alıştı kendi şekil alıyor.
  • Ben sadece elimle yana atıyorum.

• benim saçlar 2 sene önceye kadar çok iyidi ince telli ama seyrek değildi ve dalgalıydı,osisin köpüğünü almıştım hafif uzatmıştım köpükleyince ıslak görüntü oluyordu vallahi çok ekmeğini yedim bayağı bayağı iyi oluyordu

şimdi seyreldi jöle,köpük tarzı şeyler sürünce saç telleri birbirini yapışıyor ve resmen kafamın keli çıkıyor ortaya haliyle artık bişey süremiyorum sadece sprey sıkıyor sprey kabarık tutuyor saçları seyrekliği pek belli olmuyor

sık saçlı olanlar kıymetini bilin valla bir ara çok kafaya takmıştım
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Benimde seyrek düz ve ince tellide ondan korkuyorum hocam fazla değil arada sırada sprey kullansam zararı olurmu?

Deriye gelmedikçe zararı olmaz diyolar ama bilemiyorum?

• quote:

Benimde seyrek düz ve ince tellide ondan korkuyorum hocam fazla değil arada sırada sprey kullansam zararı olurmu?

Deriye gelmedikçe zararı olmaz diyolar ama bilemiyorum?

Saça sıktığın veya sürdüğün herşeyin elbet bi zararı var. Az veya çok ama var sonuçta. Sen sadece bu zararı nasıl en aza indirgerim diye düşün. Mesela spreylerin üzerinde yazan gibi kullanmalisin. Uzaktan ve diplere sıkmadan. Bunun gibi örneklerle zararı en aza indirebilirsin.
    Ayrıca yağ sadece sacinda ise konazol isimli bir şampuan var. Eczacına ya da aile hekimine danisarak bunu alabilirsin. Benim yağ vücut geneli olduğu için çok etki etmedi. Ama eğer yağlanma sadece saçlarda oluyorsa etkili pediatrik bi şampuan. 1 aylık kullanımda gözle görülür farklar elde ediyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Saç kurutma makinesi

• Leame kullanıcısına yanıt
    Saçlar alın ve burunda var yağlanma başka yerde yok deneyim dediğiniz şampuanı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.