Şimdi Ara

Saçı 3 numaraya vurdurma deneyimleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana hiç yakışmıyor zaten şuanki saçlarımı çok seviyorum ama babamın saçlarıma garezi var heralde biraz uzayınca laf yapmaya başlıyor bi anlaşma yaptık yılda 1 kere kesiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Hiç vurdurmadim

ilkin olmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçım bayâ uzundu. Foruma konu açtım, taktik verin diye. 3'e vurdur diyenler oldu, bende 3'ü istediğim gibi sanıyordum.

Berbere gittim 3'e vur dedim... Şok oldum

EDİT:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80268815&p=1#80268815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 26 Aralık 2015; 18:36:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Kafa yapın yuvarlak ise iyi durur kardeşim.. Ben kestirirken yaz başlangıcıydı berber keserken içim gitti sonradan alıştım tüm yaz öylw gezdim şimdi tekrar cesaret edemiyorum.. Ama inanılmaz rahat bir şey

Hocam kulak hafif kepçe fena durur mu

Çok kepçeyse yapma ama hafif bir şey ise önemli değil hemde rahat edersin. Yap gitsin uzuyor zaten
  • saçlarım uzundu babam k.rtlere dönmüşsün dedi zoruma gitti 3 numara yaptım troll vs değil yaşanmış olaydır
  • hep öyle zaten beni saçım ayda 1 kesiyorum nerdeyse.eğer ki kafanın arkası düz değil ve kafan çok büyük değilse,kulakların kepçe değilse bide aşırı zayıf değilsen herkese yakışır.ama söyle kafanın kenarlarını 0 la düzeltmesin berber sadece makinenin 3 numara tarağıyla kessin yeter.
  • yazın saçlarım boyun hizasına geliyordu 1 1 ay önce 3 numaraya vurdurttum aşırı rahat ama bundan sonra 3-4 sene hiç kestirmiyicem :/

• 22 yildir ayni hic degismedi hep kisa uzun sac yakismiyo haci bana, kivircik oluyo onuda ben sevmiyom halil sezai gibi aynisi hatta

• Vurdurmadım ama vurdurana saygı duyarım.

• quote:

quote:

quote:

Kafa yapın yuvarlak ise iyi durur kardeşim.. Ben kestirirken yaz başlangıcıydı berber keserken içim gitti sonradan alıştım tüm yaz öylw gezdim şimdi tekrar cesaret edemiyorum.. Ama inanılmaz rahat bir şey

Hocam kulak hafif kepçe fena durur mu

Çok kepçeyse yapma ama hafif bir şey ise önemli değil hemde rahat edersin. Yap gitsin uzuyor zaten

Az var hocam zaten sac kısa değilken belli olmuyo yakıssın yakısmasın zaten kestirecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

hep öyle zaten beni saçım ayda 1 kesiyorum nerdeyse.eğer ki kafanın arkası düz değil ve kafan çok büyük değilse,kulakların kepçe değilse bide aşırı zayıf değilsen herkese yakışır.ama söyle kafanın kenarlarını 0 la düzeltmesin berber sadece makinenin 3 numara tarağıyla kessin yeter.

Arka duz degil,kafa büyük,kilom normal,kulaklar az kepçe,kaşlar kalın ne diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 26 Aralık 2015; 20:00:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

hep öyle zaten beni saçım ayda 1 kesiyorum nerdeyse.eğer ki kafanın arkası düz değil ve kafan çok büyük değilse,kulakların kepçe değilse bide aşırı zayıf değilsen herkese yakışır.ama söyle kafanın kenarlarını 0 la düzeltmesin berber sadece makinenin 3 numara tarağıyla kessin yeter.

Arka duz degil,kafa büyük,kilom normal,kulaklar az kepçe,kaşlar kalın ne diyorsun

sen bilirsin sömestr da dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky Vomero

quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Hiç vurdurmadim

ilkin olmak isterim

Seni hınzır

• tprhpa kullanıcısına yanıt
    Evdeyken camları kapatmiyor musun? Orda kış yok galiba

• Konum var bulan atsın üşendim yada facebookumda var profilde o da

• 3-4 yıldır 2-3 ayda bir 3e vurdururum. Kirli sakalla iyi gidiyor. Ayrıca yıkaması da çok kolay.

• Kış ayında yapma bence kafan üşür sonra.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.