Şimdi Ara

Saçı 3 numaraya vurdurma deneyimleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dusunuyorum bunu beyler kime yakışır bu saç bi heves yuzunden maymuna dönmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç vurdurmadim

• kış geldi zaten, yakışmazsa bere takarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Hiç vurdurmadim
    Yaklaşık 15 yıldır düzenli olarak 3-4 ayda bir 3 numara veya 4 numara yaparım saçlarımı.İnsanlar,özellikle de kızlar bana yakıştığını söylerler hep.Biraz uzatınca kesmemi isterler saçlarımı vs.Yakışıp yakışmama hakkında bir kriter yok deneyip görmen lazım.Ama şöyle bir şey var göz alışkanlığıyla ilgili.İnsanlar sana nasıl alışkınsa o halinden vazgeçince genelde farklı ve değişik geliyor.Mesela uzun saçlıyken kısa saça geçince,kısa saçı uzatınca,bıyık bırakınca,bıyıkları kesince.Yani işin özü zaman,babanın bıyıkları kestiği an vardır bilir misin ? Onun gibi bir şey bu,ilk önce yadırgıyosun kim bu adam diyosun sonra alışıyorsun işte.Uzun süredir uzun saçlıysan veya hiç denemediysen bu tarz bir durum olacak.
  • bana yakışıyo

• Ağustostan beri 2 numaraya vuruyorum omzuma geliyordu saçlar Allahtan kısa da yakışıyo uzun da Her türlü kestiriyorum

• Kulakları kepçe olanlar yapmasın.Ama saçları güçlendirmek için birebir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babam zorla 3e vurdururdu eskiden bende alıştım hep 3e vururum. Bikaç arkadaş sana uzun saç yakışıyor diyor ama uzun saçla biraz bebe duruyom(uzun saçı olanlar alınmasın). Birde ben uzun süre banyo yaparım kesilmiş saçla banyom daha kısa sürüyor. Bere kapşon takmak falan daha rahat oluyor. Bence çok fazla avantajı var yakışıp yakışmamasını geçerseniz.
  • Vurduruyorum.

3 numaraya

• İlk başlarda bu tip ne lan dicekler. Ama iyidir ya 3'e vurdurmak bende düşünüyorum

• Valla yıllardır hep uzun saçlıydım. Yana tarardım falan o da çok yakışırdı.

Ta ki geçen senenin yazına kadar. Hep terletirdi 2 günde bir yıkamak zorunda kalırdır fönü vs üşeniyordum. 3'e vurdurdum ve çok rahatladım efso birşey.

Denemeden anlamazsın benim surat oval olmasına rağmen herkes beğendi diyebilirim. Yüzüm gözüm açıldı

Sabah kalkınca saçı tarama derdi yok düzeltme derdi yok

Rahatlık

Neyse

Böyle yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

kış geldi zaten, yakışmazsa bere takarsın.

Yaklaşık 4 saat önce bu düşünceyle kestim bereye gerek kalmadı
  • 12 yaşıma kadar babam sagolsun 3 e vurdurdum.Aslında aşırı rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

kış geldi zaten, yakışmazsa bere takarsın.

Ben de oyle dusunuyorum full bereyle gezecem zaten

Kulaklar hafif kepçe umarım cok fena durmaz

• Hayatımda yapıp da pişman olduğum şeyler arasında ilk 3 e girer herkes güzel olmuş diyor ama benim içime hiç sinmedi aynaya her baktığımda istemsizce gülüyordum

• Kafa yapın yuvarlak ise iyi durur kardeşim.. Ben kestirirken yaz başlangıcıydı berber keserken içim gitti sonradan alıştım tüm yaz öylw gezdim şimdi tekrar cesaret edemiyorum.. Ama inanılmaz rahat bir şey

• Benim pek tarzım yok. Hep 4 numara kestiririm ve 4-5 ay uzatırım. Saçlarım düz ve yumuşak olduğu için yakışıyor ama kısa saç çok rahat

• Yakışana güzel oluyor kısa saç. Lisede yapmışligim var bi süre

• 4-5 sene kadar uzun saçla gezdim. uzun saç dediğim kuyruk sokumuna bir karış falan. şimdi her hafta 1'e vuruyorum. tek sıkıntı evdeyken camları hiç kapatmadığım için kafam üşüyor bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Kafa yapın yuvarlak ise iyi durur kardeşim.. Ben kestirirken yaz başlangıcıydı berber keserken içim gitti sonradan alıştım tüm yaz öylw gezdim şimdi tekrar cesaret edemiyorum.. Ama inanılmaz rahat bir şey

Hocam kulak hafif kepçe fena durur mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.