Şimdi Ara

Saçı asla ve asla 3 numaraya vurdurmayın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
59.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Kendine yakışmıyor diye herkese yakışmayacağı anlamına gelmiyor ey fani. Kısa saç (bana) göre en iyisi. Şahsen YOURMOVE yıllardır kısa kestiriyor.

Dil bilgisini neden yok ettin ey fani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLnino

quote:

Kendine yakışmıyor diye herkese yakışmayacağı anlamına gelmiyor ey fani. Kısa saç (bana) göre en iyisi. Şahsen YOURMOVE yıllardır kısa kestiriyor.

Neyden bahsediyorsun ey fani?

• quote:

quote:

quote:

Aynı cümlede kendinden hem birinci şahıs hem de üçüncü şahıs olarak bahsetmişsin.

Şahsen YOURMOVE ne demek

• Deli miyim ne işim olur 3 numara ile? Ben genelde 1 bazen de hiç başlık taktırmadan sıfıra vurduruyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı cümlede kendinden hem birinci şahıs hem de üçüncü şahıs olarak bahsetmişsin.

Şahsen YOURMOVE ne demek

Haklısın kıymetli dostum. YOURMOVE yorgun, idare et.

Senin seçimin demek.

• yakışana yakışıyor 3 numaraya vurunca arkadaşlar baya yakışmış diyordu amma :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Şu Çağatay örneğini bırakin.saçın çok kotuyse 3 numara yapinca saçtan kurtuluyosun o zaman yakışır diger türlü kimseye avantaj sağlamaz

Bu mu iyi şimdi

Saçı asla ve asla 3 numaraya vurdurmayın!!!

Bu mu

Saçı asla ve asla 3 numaraya vurdurmayın!!!

Kızlar kısa diyor isterseniz test edin

• Konforu verip cazibeyi almak dünyanın en aptalca ticaretidir. Ramazan'da 3e vurduracağım saat başı ıslatacağım kafamı kızların canı cehenneme

• Kimse "merhaba ben 3 numara" dememiş. Liselilerin sınav haftası falan herhalde.

• Ben birkaç hafta önce saçımı 3 numaraya vurdum. Çünkü dökülüyordu, bunaltıyordu bir de dalgalı saç olduğu için zor şekil alıyordu. Neredeyse tüm çevrem 3 numara yakışmış dedi. Ben de kendime 3 numarayı yakıştırıyorum. Kişiden kişiye değişir yani bu arada çevrenin asker esprilerine karşı hazırlıklı ol

• Ağalar yaza giriyoruz, "yazın ben karı kıza yavşamam, o taraklarda bezim olmaz" diyen varsa vursun 3'e. Hem kafan rahat, püfür.püfür esiyor; hem de saçınla uğraşmak gibi bir derdin olmuyor. Yazın saçlar çabuk terliyor, kirleniyor; sıkıntı oluyor. Akıllı adamın işidir 3'e vurmak.

Ama 3'e vurmak için kafanın yamuk olmaması şart. Yamuksa hiç vurmayın valla, değil karı kız, öz anne babanız bile bakmıyor yüzünüze. Kendimden biliyorum.

• 3 numara saç rahatlığı hiçbir şeyde yoktur. Sabah kalk nereye gidersen git :)

• 3 aydir saclari, 3e vurduruyorum sorulari alayim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahatlık vs görüntü ama dengeyi sağlamak lazım. görüntü çok bozulunca rahatlık da gidiyor çünkü.
  • Ben bu hataya bir defa forumdakiler yüzünden düştüm. Saçımı kestireceğim zaman bir konu açmıştım ve öneri istemiştim. Herkes anlaşmış gibi üç numarayı önermişti.
    Üç numarayı bilmiyorum tabi, istediğim gibi bir şey sandım. Sonrası hüsran.

3 numara pişmanlıktır
  • Valla ben 3 numara yaptım geçen cumartesi. Mutluyum.
  • Konudaki matematik kör etti beni. Oranları o şekil yazmayın, lütfen.

• O kadar umrumda değil ki 3 numaraya vurunca kızlar ne der ne demez, sosyal hayatım etkilenir mı? Açıkçası 0 a vurduğum da daha çok sosyal hayatım oldu.

Bende ters tepti herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü kötü gözüktüğüm için sorun yok
  • Beyler bnm kafam biraz büyük yuvarlak bi kafa yapım yok hafif düz gibi nasil bi saç stili önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.