Şimdi Ara

SAÇI DÖKÜLEN VARMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1

Bu sıralar saçlarım dökülüyo ya.Kime sorsam jöleyi az kullan diyo.Eczaneyede gittim ama kesin bişe öneremiyorlar.Bilgisi olanlar ne yapabilirim bi el atında kel olmayalım.

yumurta sarısı halis zeytinyağı ve sarımsağı iyice ez kafana sür yarım saat bekle sıcaksuyla yıka 2 ay yap bunu benimkide 2 ay kadar döküldu bunu babaannem söyledi ve yüzde 90 azaldı dökülme şimdi günde 10 15 tel dökülüyor
    not: zeytinyağı rafine edilmemiş olacak

abi sakın yapma sarımsak kokusundan kendinden tiksinirsin
    en iyi çözüm bi cildiye uzmanına gidip kan vererek hormon ölçümü yaptırmak
    erkeklerde en çok çinko eksikliğinden dolayı saç dökülmesi yaşanıyor buda en çok yoğurtta var ye bol bol
    hormonal düzensizlikler varsa tedavisi var
    benim tavsiyem vichy markasının saç ampullerinden alman 24 ampul ve şampuan 110 milyon ben aldım dökülme durdu ve saçlarım canlandı tavsiye ederim

• evet annem kullanır vichy dercos ampullerini faydası var dökülmeyi durdurur ve cansız köklerden saç çıkmaya başlar. ama tedaviden sonra o çıkan saçlar gene zayıflar dökülür. yani sonuçta dökülmeye dur diyebilicek bi ürün.
    vichy - dercos (kadın ve erkek için farklı) fiyat 110 ytl gibi bşi.
  • olmazmı
    daha 15 yaşındaym ama şaçlar şimdiden başladı
    herkes babamda da war diye onu bahane gösterio
    ama ben inanmıyorum
    20 yaşını anca çıkarırsın dioalr
    mutlaka başka bi nedeni olmalı
  • Arkadaşlar takmayın kafanıza 5 sene içinde size GARANTİ VERİYORUM kellik tarih olacak.Çok önemli bi çalışma yürütülüyo şu sıralar deme di demeyin.Kök hücre ile saçsızlık bitecek.Hem de çok pahalı olmayacak.
  • benimde dökülüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: RawRide

evet annem kullanır vichy dercos ampullerini faydası var dökülmeyi durdurur ve cansız köklerden saç çıkmaya başlar. ama tedaviden sonra o çıkan saçlar gene zayıflar dökülür. yani sonuçta dökülmeye dur diyebilicek bi ürün.
    vichy - dercos (kadın ve erkek için farklı) fiyat 110 ytl gibi bşi.

Bende ondan almayı düşünüyordum acaba bu ilac aylık mı kullanılıyor yoksa 6 ayda bir mi?bir yerde duymuştum ama tam hatırlamıyorum bilen varmı?
  • jöleyle filan alakası yok sanırım bende 4-5 sene kullandım jöle ama 2 senedir hiç sürmedim ama inanılmaz derecede dökülüyor saçım

ilaç filan da hikaye hiçbiri işe yaramıyor annanem sarımsak zeytinyağı filan sürün dedi (yukarıda arkadasta söylemiş)
    Tek yol eski toprakları dinlemek
    yaş 19 saç kalmadı
  • En temizi ısırgan otu şampuanı(tresan) kullanman. Bide saçını yıkamadan önce köklere badem yağı sürersen çok daha etkili olur . Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
  • 200 gram şampuana 1 ampul bepanten 10 mg çam terebentin istersen 5-10 damla badem yağı kat...

çok ciddi bir problem yoksa işe yarayacak göreceksin...

yine de en iyisi önce doktora görünmek...
  • Tafsiyeleriniz için teşekkürler.
  • stresten uzak dur tatil yap düzenli sex hayatı geçir

• ve her masturbasyonda vücudumuzun çinko miktarının 1/3 ini kaybediyoruz.. bilgilerinize sunulur..
    solgarın çinko hapları var tavsiye ederim. masturbasyondan sonra atın birer adet bünyeye

quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1

Bu sıralar saçlarım dökülüyo ya.Kime sorsam jöleyi az kullan diyo.Eczaneyede gittim ama kesin bişe öneremiyorlar.Bilgisi olanlar ne yapabilirim bi el atında kel olmayalım.

yumurta sarısı halis zeytinyağı ve sarımsağı iyice ez kafana sür yarım saat bekle sıcaksuyla yıka 2 ay yap bunu benimkide 2 ay kadar döküldu bunu babaannem söyledi ve yüzde 90 azaldı dökülme şimdi günde 10 15 tel dökülüyor
    not: zeytinyağı rafine edilmemiş olacak

abi sakın yapma sarımsak kokusundan kendinden tiksinirsin
    en iyi çözüm bi cildiye uzmanına gidip kan vererek hormon ölçümü yaptırmak
    erkeklerde en çok çinko eksikliğinden dolayı saç dökülmesi yaşanıyor buda en çok yoğurtta var ye bol bol
    hormonal düzensizlikler varsa tedavisi var
    benim tavsiyem vichy markasının saç ampullerinden alman 24 ampul ve şampuan 110 milyon ben aldım dökülme durdu ve saçlarım canlandı tavsiye ederim

• Normalde dökülmüyordu ve bu son zamanlarda dökülmeye başladı ise bu sadece mevsimsel bir dökülmedir ama zaten biz hiç farketmesek bile günde 100-150 tel saçımız dökülür ve zamanla yerine yenileri gelir. Aşırı bi dökğülme varsa bir cilt doktoruna görünmek gerekir öncelikle
  • dökulmuyor çünkü hafta bir kere zetiyagı halis olmalaı
    yumurtanın sarısı sonra eczden bemıks evıgen bepantthene
    al sür 2 saat bekle sonra yıka unutma
  • benim yaş 20. saçlarım 18 yaşımda dökülmeye başladı. 2 yıl boyunca her haltı denedim. benim baba kel, dede kel, dayı kel....kel oğlu kel olucak. ama son 5 - 6 aydır propecia adlı ilacı kullanıyorum. adamlara helal olsun harbi 3. ayın sonunda saçlarımın dökülmesi durdu. artık saçlarım dökülsün diyinceye kadar kullanıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

jöleyle filan alakası yok sanırım bende 4-5 sene kullandım jöle ama 2 senedir hiç sürmedim ama inanılmaz derecede dökülüyor saçım

ilaç filan da hikaye hiçbiri işe yaramıyor annanem sarımsak zeytinyağı filan sürün dedi (yukarıda arkadasta söylemiş)
    Tek yol eski toprakları dinlemek
    yaş 19 saç kalmadı

Bizim hesap işi ne oldu....
  • saç dökülmesine %90 çözüm 101a sülüsyon

sülüsyonu tedarik etmekteyiz

sipariş etmek isteyenler pm atabilir
  • kardeş "kılda keramet olsaydı dötte bitmezdi"..
    ben kalıtım sonucunda kelliğe muhtaç olmuş biri olarak olmayan saçımla dalga geçen herkeze bunu söylerim..
    artı olarak
    (bkz:yul brynner)
  • kardeş yardım etmek isterdim ama yaşım 14
    teyzeminoğlunun saçı dökülüyodu
    gülmeyin ama kafası oyuk gibi açılmıştı
    1-2 hafta soğan bastırdılar
    gerçekten işe yaradı tekrar gürleşti ...
  • Valla benimde dökülüyo yaş 23 kelliğimi ilan etmeme 1-2 sene kaldı. 6 hafta boyunca Vichy - dercos kullandım ve şuanda 4 aylığına nadasa bıraktım saçları. Şimdilik bi faydasını görmedim önümüzdeki aylar ne gösterir bilemem.
    Ayrıca Propecia ilacı hakkında ; saçlar yukarı pipi aşağı şeklinde kehanetler dolaşıyo amman dikkat.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.