Bu sıralar saçlarım dökülüyo ya.Kime sorsam jöleyi az kullan diyo.Eczaneyede gittim ama kesin bişe öneremiyorlar.Bilgisi olanlar ne yapabilirim bi el atında kel olmayalım.
yumurta sarısı halis zeytinyağı ve sarımsağı iyice ez kafana sür yarım saat bekle sıcaksuyla yıka 2 ay yap bunu benimkide 2 ay kadar döküldu bunu babaannem söyledi ve yüzde 90 azaldı dökülme şimdi günde 10 15 tel dökülüyor not: zeytinyağı rafine edilmemiş olacak
abi sakın yapma sarımsak kokusundan kendinden tiksinirsin en iyi çözüm bi cildiye uzmanına gidip kan vererek hormon ölçümü yaptırmak erkeklerde en çok çinko eksikliğinden dolayı saç dökülmesi yaşanıyor buda en çok yoğurtta var ye bol bol hormonal düzensizlikler varsa tedavisi var benim tavsiyem vichy markasının saç ampullerinden alman 24 ampul ve şampuan 110 milyon ben aldım dökülme durdu ve saçlarım canlandı tavsiye ederim
evet annem kullanır vichy dercos ampullerini faydası var dökülmeyi durdurur ve cansız köklerden saç çıkmaya başlar. ama tedaviden sonra o çıkan saçlar gene zayıflar dökülür. yani sonuçta dökülmeye dur diyebilicek bi ürün. vichy - dercos (kadın ve erkek için farklı) fiyat 110 ytl gibi bşi.
olmazmı daha 15 yaşındaym ama şaçlar şimdiden başladı herkes babamda da war diye onu bahane gösterio ama ben inanmıyorum 20 yaşını anca çıkarırsın dioalr mutlaka başka bi nedeni olmalı
Arkadaşlar takmayın kafanıza 5 sene içinde size GARANTİ VERİYORUM kellik tarih olacak.Çok önemli bi çalışma yürütülüyo şu sıralar deme di demeyin.Kök hücre ile saçsızlık bitecek.Hem de çok pahalı olmayacak.
benimde dökülüyor
quote:
Orjinalden alıntı: RawRide
evet annem kullanır vichy dercos ampullerini faydası var dökülmeyi durdurur ve cansız köklerden saç çıkmaya başlar. ama tedaviden sonra o çıkan saçlar gene zayıflar dökülür. yani sonuçta dökülmeye dur diyebilicek bi ürün. vichy - dercos (kadın ve erkek için farklı) fiyat 110 ytl gibi bşi.
Bende ondan almayı düşünüyordum acaba bu ilac aylık mı kullanılıyor yoksa 6 ayda bir mi?bir yerde duymuştum ama tam hatırlamıyorum bilen varmı?
jöleyle filan alakası yok sanırım bende 4-5 sene kullandım jöle ama 2 senedir hiç sürmedim ama inanılmaz derecede dökülüyor saçım
ilaç filan da hikaye hiçbiri işe yaramıyor annanem sarımsak zeytinyağı filan sürün dedi (yukarıda arkadasta söylemiş) Tek yol eski toprakları dinlemek yaş 19 saç kalmadı
En temizi ısırgan otu şampuanı(tresan) kullanman. Bide saçını yıkamadan önce köklere badem yağı sürersen çok daha etkili olur . Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
200 gram şampuana 1 ampul bepanten 10 mg çam terebentin istersen 5-10 damla badem yağı kat...
çok ciddi bir problem yoksa işe yarayacak göreceksin...
yine de en iyisi önce doktora görünmek...
Tafsiyeleriniz için teşekkürler.
stresten uzak dur tatil yap düzenli sex hayatı geçir
ve her masturbasyonda vücudumuzun çinko miktarının 1/3 ini kaybediyoruz.. bilgilerinize sunulur.. solgarın çinko hapları var tavsiye ederim. masturbasyondan sonra atın birer adet bünyeye
quote:
Orjinalden alıntı: sanchalf
quote:
Orjinalden alıntı: tomasino
quote:
Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1
Bu sıralar saçlarım dökülüyo ya.Kime sorsam jöleyi az kullan diyo.Eczaneyede gittim ama kesin bişe öneremiyorlar.Bilgisi olanlar ne yapabilirim bi el atında kel olmayalım.
yumurta sarısı halis zeytinyağı ve sarımsağı iyice ez kafana sür yarım saat bekle sıcaksuyla yıka 2 ay yap bunu benimkide 2 ay kadar döküldu bunu babaannem söyledi ve yüzde 90 azaldı dökülme şimdi günde 10 15 tel dökülüyor not: zeytinyağı rafine edilmemiş olacak
abi sakın yapma sarımsak kokusundan kendinden tiksinirsin en iyi çözüm bi cildiye uzmanına gidip kan vererek hormon ölçümü yaptırmak erkeklerde en çok çinko eksikliğinden dolayı saç dökülmesi yaşanıyor buda en çok yoğurtta var ye bol bol hormonal düzensizlikler varsa tedavisi var benim tavsiyem vichy markasının saç ampullerinden alman 24 ampul ve şampuan 110 milyon ben aldım dökülme durdu ve saçlarım canlandı tavsiye ederim
Normalde dökülmüyordu ve bu son zamanlarda dökülmeye başladı ise bu sadece mevsimsel bir dökülmedir ama zaten biz hiç farketmesek bile günde 100-150 tel saçımız dökülür ve zamanla yerine yenileri gelir. Aşırı bi dökğülme varsa bir cilt doktoruna görünmek gerekir öncelikle
dökulmuyor çünkü hafta bir kere zetiyagı halis olmalaı yumurtanın sarısı sonra eczden bemıks evıgen bepantthene al sür 2 saat bekle sonra yıka unutma
benim yaş 20. saçlarım 18 yaşımda dökülmeye başladı. 2 yıl boyunca her haltı denedim. benim baba kel, dede kel, dayı kel....kel oğlu kel olucak. ama son 5 - 6 aydır propecia adlı ilacı kullanıyorum. adamlara helal olsun harbi 3. ayın sonunda saçlarımın dökülmesi durdu. artık saçlarım dökülsün diyinceye kadar kullanıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
jöleyle filan alakası yok sanırım bende 4-5 sene kullandım jöle ama 2 senedir hiç sürmedim ama inanılmaz derecede dökülüyor saçım
ilaç filan da hikaye hiçbiri işe yaramıyor annanem sarımsak zeytinyağı filan sürün dedi (yukarıda arkadasta söylemiş) Tek yol eski toprakları dinlemek yaş 19 saç kalmadı
Bizim hesap işi ne oldu....
saç dökülmesine %90 çözüm 101a sülüsyon
sülüsyonu tedarik etmekteyiz
sipariş etmek isteyenler pm atabilir
kardeş "kılda keramet olsaydı dötte bitmezdi".. ben kalıtım sonucunda kelliğe muhtaç olmuş biri olarak olmayan saçımla dalga geçen herkeze bunu söylerim.. artı olarak (bkz:yul brynner)
kardeş yardım etmek isterdim ama yaşım 14 teyzeminoğlunun saçı dökülüyodu gülmeyin ama kafası oyuk gibi açılmıştı 1-2 hafta soğan bastırdılar gerçekten işe yaradı tekrar gürleşti ...
Valla benimde dökülüyo yaş 23 kelliğimi ilan etmeme 1-2 sene kaldı. 6 hafta boyunca Vichy - dercos kullandım ve şuanda 4 aylığına nadasa bıraktım saçları. Şimdilik bi faydasını görmedim önümüzdeki aylar ne gösterir bilemem. Ayrıca Propecia ilacı hakkında ; saçlar yukarı pipi aşağı şeklinde kehanetler dolaşıyo amman dikkat.