Şimdi Ara

SAÇI DÖKÜLEN VARMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bence saç dökülmesinin jöleyle falan ilgisi biraz da olsa var gibi ben mesela 3-4 ay öncesine kadar jöle kullanırdım farkedilir derecede dökülürdü şimdi ise dax kullanıyorum dökülme azaldı ayrıca şekilde jöleden daha iii veriyo...
    tabiki birazda cinsel hormonlarla ilgili.. yanii uçkurlara sahip olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

selamlar

bence saç dökülmesinin jöleyle falan ilgisi biraz da olsa var gibi ben mesela 3-4 ay öncesine kadar jöle kullanırdım farkedilir derecede dökülürdü şimdi ise dax kullanıyorum dökülme azaldı ayrıca şekilde jöleden daha iii veriyo...
    tabiki birazda cinsel hormonlarla ilgili.. yanii uçkurlara sahip olun

gençibram DAX nedir yaw..bizde ondsan kullanalım eğer şekil veriyorsa ve saçları taş gibi yapmıyorsa???

• arkdaslar en saglam sac ekim yeri neresi ne kadar a malolur bu islem bilginiz varmi bu konuda
  • en uygun satış, MURATGUNER eczanesinde(http://www.muratguner.com/index3 ).
    Bioxcin şampuan kepeğe ve dökülmeye faydalı tüy çıkarıyor kökler... şampuan 21,84ytl tek çekim kartla ve kargo 50ytl ye bedava! muratguner77@hotmail.com den msn dan Ece Hanımla görüşün , sizi üner bey tavsiye etti, deyin kendisi size yardımcı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punchuner -- 12 Mayıs 2007; 10:25:45 >

• Yaa dökülme yokta yaşım 17 saçımda beyaz teller var baya bi var. beyazliyor saçlarım nedeni nedir acaba bi çaresi varmıdır??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.