Şimdi Ara

saçım fazlamı dökülüyo sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3 yil once lise bittikten sonra sacimda seyrelme olmaya basladi eski yogunlugunu kaybetti sacim yani..

sonra ole kaldi gibi ama su anda sanki hala dokulmeye devam ediyo gibi geliyo bana.

her gun kafami yıkarım sacım yaglı ve ince telli yani sabah yıkıyım sonra yatıp kalkiyim yag direk ole bi sac.

her yıkmadan sonra kuruturum sacımı belirli bi sekilde kalsin diye ( sprey jole gibi seyler surmemek icin ) o sırada lavaboya 25 40 sac arasi gunune gore degisiyo gerci 1 - 2 dustugude oluyo ama bazen 40 tane falan sayiyorum yani..

su an takinti yapmis durumda diilim sac var baya kafamda ama gittikce seyrelirmi kellige kadar bu sac ??? yani sizce bioxin tuplerinden falan alip kullanmalimiyim yada baska onericeginiz bisey varsa ???

• Öyle bir yazmışsınki,ha senin saçın ha benim saşım arasında milim fark yok.
    Benimkiler yaklkaşık 5 yıldır dökülüyor hemde iyi dökülüyor.Bakım filan yapıyor arasıra zeytinyağ bademdir zart zurt,düzensiz olarakta bioxin kullanıyorum.Durmuyor dökülmesi ancak işte 5 senedirde bu adam keldir diyen çıkmadı çok şükür.Ama kel kalıcam sadece zaman aralığını uzun tutuyorum.Anlıyacak olduğun seninkide benim saça benziyor uzun sürer dökülmesi gibi duruyor.Yani o kafanın ''0'' denilen yani tam kelliği yaşaman uzun sürer.Aslında varya bu daha kötü.Çünkü hergün değişik bir saç stili ile geziyorum.Öyle aman aman güzel şekilde değil ha.Aslında iğreç şekiller bile diyebilirim.Saçım full dökülmüş olsaydı giderdim yapıştırmalı peruklar var alırdım ondan bi tane bukadarda uğraşmazdım.Saçıma kullandığım zıkkımların maaliyetleri hemen hemen saç ektirme maaliyetine yakınlaşmaya başladı.Zaten artık yeter dedim,gidecem ektirecem.başka türlü olmuyacak.

• doktora görün vitamineksikliginden olabilir. cilt bakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Öyle bir yazmışsınki,ha senin saçın ha benim saşım arasında milim fark yok.
    Benimkiler yaklkaşık 5 yıldır dökülüyor hemde iyi dökülüyor.Bakım filan yapıyor arasıra zeytinyağ bademdir zart zurt,düzensiz olarakta bioxin kullanıyorum.Durmuyor dökülmesi ancak işte 5 senedirde bu adam keldir diyen çıkmadı çok şükür.Ama kel kalıcam sadece zaman aralığını uzun tutuyorum.Anlıyacak olduğun seninkide benim saça benziyor uzun sürer dökülmesi gibi duruyor.Yani o kafanın ''0'' denilen yani tam kelliği yaşaman uzun sürer.Aslında varya bu daha kötü.Çünkü hergün değişik bir saç stili ile geziyorum.Öyle aman aman güzel şekilde değil ha.Aslında iğreç şekiller bile diyebilirim.Saçım full dökülmüş olsaydı giderdim yapıştırmalı peruklar var alırdım ondan bi tane bukadarda uğraşmazdım.Saçıma kullandığım zıkkımların maaliyetleri hemen hemen saç ektirme maaliyetine yakınlaşmaya başladı.Zaten artık yeter dedim,gidecem ektirecem.başka türlü olmuyacak.

Saçına ne sürersen sür sonucu değiştiremezsin.Pahalı şampuanlar saçı kurtarmaz.18 yaşında beri saçlarım zayıflıyor geçen yıl dökülme iyice belli oldu.5 yıldır kullanmadığım şampuan kalmadı sonuç değişmedi.Saçım çok yağlanıyor şampuanlar saçtaki yağı zor temizliyor eskiden bu kadar vıcık vıcık yağlanmazdı.Demir ve b vitaminleri bulunan hap kullanıyorum jöle sürmem dökülme devam ediyor çözümü yok.Saçı dökülüpte o mucize şampuanlardan kullanıp saçı çıkan birine denk gelmedim para tuzağı hepsi.

• Baba tarafında kel olan varmı. Baban deden vs

benim 18-19 lu yaşlarda dökümleye başladı
  • http://www.lazerdermatoloji.com/dermatoloji_uzmani_dermatolog.html

http://www.haber1.com/haber/20070816/Istenmeyen-tuyler-icin-Medlite-Lazer.php

saç dökülmesinin kesin bir ilacı olsaydı heralde linklerdeki dermatologlar kendilerine uygularlardı. Beslenmeye dikkat etmek, stresten, tozlu kirli ortamlardan uzak durmak, saçı uygun sıcaklıktaki suyla yıkamak (mesela soğuk suyla yıkamak benim saçlarımı daha çok döküyor.) gibi önlemlerle dökülmeyi geciktirmeye çalışılabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Baba tarafında kel olan varmı. Baban deden vs

benim 18-19 lu yaşlarda dökümleye başladı

babamın saçı 53 yaşında vefat ettiginde at kuyruguydu kelle fln alakasızdı..

annemin saçı cok fazla ama cok ince telli..

bioxin sampuan aldim artik hep bunu kullanicam yani 3 - 5 - 10 ay diil kullanabildigim surece kullanıcam , pahalı bişey diil zaten 25küsür YTL.. fazla takıntıda yapmak istemiyorum aslen cok kasarsam bu sefer takıntıdan daha fazla dökülcek eminim..

bu arada bioxinin yaglı saçlar için olanından aldım 3 kere yıkamama ragmen şu ana kadar yağı ciddi şekilde azalttıgını söliyebilirim ama kullanmayı bırakınca geri gelir tabi yag kaçınılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çokmu seyrek?
    3 yıl önce açıldı
    Bu sakallar daha gürleşirmi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e git doktora yaww
  • ben biryerde okumuştum herkesin saçları günde 60-70 tane dökülüyomuş tabi doğrumu değilmi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: btrlp92

ben biryerde okumuştum herkesin saçları günde 60-70 tane dökülüyomuş tabi doğrumu değilmi bilmiyorum

Evet dökülür.Ama dökülen saçın yerine yenisinin gelmesi lazım.Saçı dökülen insanlarda geri gelmediği için kellik sorunu oluşuyor.Eğer genetikse yapacak pek bişey yok.
    Yapacağımız tek şey beklemek.Bekleyip iyi bir tedavi ile dökülen saçları yeniden çıkarmak.Tabi bu kaç sene sonra mümkün olur bilemeyiz

• Evet Bu Sorunun Çözümü Kaç Sene Sonra Çıkar Kim BiLir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.