Şimdi Ara

Saçım İçin Öneriler (Ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Daha yeni bir model yaptırdım saçıma Saçım Zor şekil Alıyor ve Sık bir saçım var.Yanları iyice makine ile aldırdım ve üst kısımları uzun bıraktırdım. İlk gün kuaförün yaptığı güzel oldu ertesi gün saçımı yıkadım ve saç pert zor şekil aldığından.
    Ne Önerirsiniz ? köpük ? wax ? dondurucu ? Önerdiklerinizi nasıl uygulamam gerekir ?

Bu adamın ki gibi Kestirdim (John Cooper)( Skillet grubunda )

Vee benim saçlar Aradan zaman geçince uzayıp kestirince tam oturur diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetihh05 -- 20 Temmuz 2014; 0:43:30 >

• yine bir berber kazığı vakası. sokaktaki on kişiden beşinin sahip olduğu saç modelini kesmiş(benim 3 yıl önceki saç modelim).

maalesef berberler hiç sonrasını düşünemiyor, o modeli evde yapmak kolay değil. fön makinası(saç kurutma yetmez), wax, sprey ve uygun bir saç fırçası olmadan berberin yaptığı modeli yapamazsın.

fön makinası:80tl
    wax: 25-35 tl
    sprey: 12-20tl
    fırça:10tl

böyle bir bütçe lazım.
  • fön makinası , fırça var abicim. Bana saçı sağlam tutacak malzemeler lazım. wax , sprey ne önerirsin. Saçın sık ve zor şekil alıyor . @neilblack. senin dediğin reus a ozenenler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetihh05 -- 19 Temmuz 2014; 22:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetihh05 F kullanıcısına yanıt
    Dunyada bu kadar bos adam var oldugunu bilmiyordum git kurutarak sekil ver sonra cik disari git hem wax hem sprey saclarin fazla dayanmaz bunlara

• . Wax in kaç tane çeşidi var . spreyin kaç tane çeşidi var. çok yardımcı oldun. (!) Burada öneri istedim. Yardımcı olmiycaksan ne diye cevap yazıyorsun. Zorlami yazdiriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetihh05 -- 20 Temmuz 2014; 0:46:36 >
  • Islak wax al ben morfose markasinı kullaniyorum oneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Saç stilim ssli
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.