Şimdi Ara

Saçım kalkmıyor!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
16.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben evde fön çektikten 5 dk sonra saçım geri düşüyor nedenini bilmiyorum saç türüyle alakalı olsa gerek, Egos sprey ve waxım var ikiside 3 numara.
    Ben sprey kullanmadan sadece wax ile saç kaldırmak istiyorum önerileriniz varmı, varsa ne alayım ? Saçımın kalkık durması için sprey sıkmam gerekiyor şuanki waxda görmüyor. maddi konuda sıkıntı olmaz istediğiniz fiyata ürün önerebilirsiniz.

Saçımın kalkmama sebebinide söylerseniz cevabınızda çok memnun olurum

Teşekkürler.

• :D valla benimkide inmiyor deli oluyorum kaldırmayı hiç sevmem indirmeye çalışıyorum inmiyor kirpi gibi oluyor
  • Saçının yapısını söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumuşak ve düz.
  • Büyük ihtimal ince telli saçların.Saçını yıkadıktan sonra kuruturken hafif nemliylen şekil verip saç spreyiyle sabitleyebilirsin.
    Hatta ben bazen kurutma makinası saçlarımı havaya kaldırırken sprey sıkıyorum o şekilde sabitliyor.
  • Saçım ince telli evet fakat dediğinizi denedim :) hafif ıslak saça sprey sıktım saç çok kötü oldu tekrar yıkamak zorunda kaldım sprey çok ağır geliyo saça, saça şekli veriyorum spreyi sıkınca düşüyor hemen spreyim kötü büyük ihtimal.
  • Saçınızı yıkadığınız şeyde önemli aslında, bıttım sabunu diye bişey var ince telli saçları kalınlaştırdığını saçı sertleştirdiği için kolay şekil verebildiğini falan duymuştum denemeyi düşünüyorum bende.Normal sabunlada yıkayınca zaten saçı sertleştirdiği için biraz daha kolay oluyor şekil vermek.

Sade olarak wax bence asla yeterli olmayacaktır, en azından waxla şekil verebilirsen sprey sıkman gerekecek.Hele bu forumda sık önerilen osis mess up'a hiç bulaşma ince telli bi saçı tutmuyor hiç.Saçlarınızın uzunluğu ve vermek istediğiniz model nedir? Benim mesela yanları kısa üstleri uzun bir saç modelim var ust kısım burnumun ucuna gelebilecek şekilde uzun.O saçı tam olarak kaldırmanın pek yolu yok ince telli olduğu için zaten kaldırsanda ufak bi rüzgarda harekette gidecektir.Bende kurutma makinasıyla kuruturken elimle arkaya doğru atıyorum o şekilde kalırken saçımı spreyliyorum bitiyor.Daha dik beklentilere pek girmemek lazım çünkü banyoda o şekli versen bile hafif uzun bi saçın varsa bozulması pek muhtemel.

Şampuan olarak clear men hızlı stil kullanıyorum memnunum.Saç dökülmeyle ilgili yorumlar var ama milletin saçı normalde dökülüyor şampuandanda sanabiliyor. Ben döktüğünü farketmedim.

Sprey olarak ta morfose'un mavi şişede olanı var zor bulunuyor ama onu öneririm.Yoksa taft'ın siyahı var mor çizgili o olur.

Ama saç spreyinide dikkatli kullanman gerek fazla ve yanlış sıkarsan saçta ağırlık yapaağı için saçın yine düşecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaşlarım dökülüyor
    8 yıl önce açıldı
    Saçım Çok Seyreldi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soylediklerin icin tesekkur ederim morfose un turuncusu var her yerde eğer mavi bulamassam turuncusuda is gorurmu ayrica wax değistiriyimmi ? Az once tekrar denedim wax surup fön cektim bu sefer , acaba dururmu diye yine olmadi.

• Az önce hepsi burada ya baktim ordada siyah ve turuncu var. Taft morfose kadar iyimidir.? İstanbulda oturuyorum avm olarak morfose bulabileceğim yer varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joaseph -- 19 Nisan 2015; 17:55:21 >
  • Morfose için kuaförlere sor veya böyle ucuz kozmetik satan milyoncu yerlerde oluyor.Süpermarketlede satılan bazı waxları kullandım ama hiç memnun kalmadım, osistende memnun kalmamıştım.İlginçtir ki en çok memnun kaldığım wax bimde satılan egoist adlı waxtı ama sanıyorum o da kaldırıldı mı formülü mü değiştirildi ne aynısını bulamadım böyle sarı balmumu gibiydi.

Saçım kalkmıyor!..

Taft iyidirde, püskürtmesini pek sevmedim.Ama yani memnun kalacağını düşünüyorum yinede morfose bulamazsan çok dert etmene gerek yok.

Saçım kalkmıyor!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 19 Nisan 2015; 18:08:41 >

• Morfose turuncu yada siyah iş gorurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yihsank

Morfose turuncu yada siyah iş gorurmu ?

Turuncuyu biraz kullanmıştım net bi fikrim yok ama memnun olanı çok vardı, kullanan arkadaşlarımda vardı.En çok kullanılanı o zaten.
  • Mavi bulamassam turuncu o zaman eyw. Kardesim waxida halletcez artik.

• Güzel konu ve faydalı bilgiler

• Deniz tuzu spreyi sıkarak saçın bi nebZe daha sertleşmesini sağlayabilirsiniz

• İnce mi kalın mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.