arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce her zaman gittiğimden farklı bi kuaföre gitmiştim.saçımı kesen adam keratin bakımı yaptırman gerek tarzı bir şey dedi. tabi pahalıdır diye üstelemedim ben. istanbulda bu bakımı20-30 liraya yapabilecek yer var mı ? veya önerdiğiniz ürün var mı evde kendim yapmak için?
bu arada saçım taranmıyor neredeyse. banyodan çıkıyorum ellerim saçımın arasına girmiyor bile. saçımla oynayınca dipleri acıyor falan filan.
bunun belirtisi keratin eksikliği midir ?
50-60 liraya kadar sağlıklı şampuan önerileri de alabilirim. içinde sls dedikleri ve silikon olmayan şampuan.
Keratin şampuanı kullanmalısın.Bonacure fibre force veya loreal pro keratin refill.N11'den alabilirsin.Ayrıca yine bu serilerin saç maskesini de alabilirsin.
kerastese homme nasıl?tavsiye edenler çok ben denicem.bakalım sonuç ne olucak :)
merhabalar... evet anlattıklarınıza göre kesinlikle keratin eksikliği var. uzunda bir süre önce yazmışssınız hale bu sorununuz devam etmekte midir bilmiyorum ama benim size tavsiyem Liquid keratin setini kullanmanız olacaktır.İlk kullanımdan itibaren saçlarınız kolaylıkla taranır hale gelicektir. Ben evde kendi saçıma uyguluyorum hem saçlarım kolay taranıyor hemde saçımdaki yıpranma yok oldu diyebilirim.