Şimdi Ara

Saçımı 3e yada 4e vurdurmak istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 93lüyüm ve saçımla uğraşmaktan bıkmış durumdayım orta uzunlukda güzel oluyor ama biraz daha uzayınca kıvrılıyor felan. Saçlarımın sık olduğu söylenemez fazla seyrekde değil ama. Önümüzdeki tatilde saçımı 3e yada 4e vurdurmayı düşünüyorum daha önce hiç yapmadığım için böyle bişey yapmak istiyorum ve saçın biraz hava almasını sağlamak için. SS'ler altta yorumlarınızı alırsam daha iyi olur. Mesela kuaföre ne diyim? Direk saçımı 3numaraya vur mu demek lazım yoksa ek olarak söylücek bişeyler daha var mı? ve 3emi vurdurmalıyım yoksa 4emi?

• 3 iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [G]heTT0 -- 27 Aralık 2009; 9:54:15 >
  • Sana süper gider. 3 numaraya vurdurma bence ilk, 3le 4 numara arasında saç uzunluğu baya farkettiriyor kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [G]heTT0

3 iyi gider
    Eğer kirli sakal bırakabileceksen 3.
  • sen daha önce şarkı söledin mi hiç ? ona göre cevap vercem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caköp

sen daha önce şarkı söledin mi hiç ? ona göre cevap vercem ?

yok söylemedim

okul olduğu için sakal pek bırakamam ama tatilde kestirceğim için sorun olmaz. Bide sakallar daha tam kıl olamadı tüyle kıl arasında bişeyler. Bazı yerleride birleşmiyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [X]-R-[4]-P -- 27 Aralık 2009; 10:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

quote:

sen daha önce şarkı söledin mi hiç ? ona göre cevap vercem ?

yok söylemedim

okul olduğu için sakal pek bırakamam ama tatilde kestirceğim için sorun olmaz. Bide sakallar daha tam kıl olamadı tüyle kıl arasında bişeyler. Bazı yerleride birleşmiyor

Edit:imla

Alıntıları Göster
    up daha fazla öneri istiyorum daha fazla daha fazla

• quote:

Alıntıları Göster
    Sakal olmadan komik duruyor, ayrıcahttp://forum.donanimhaber.com/m_36645408/mpage_3/tm.htm şu konunun hemen altında olması da tuhaf bir tesadüf.

3 numaranın derdi, tasası yok, bir süre sonra alışıyorsun ve iyi gidiyor, ama dediğim gibi sakal olmasan pek hoş durmuyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kestirme böyle iyi duruyo
  • quote:

Kestirme böyle iyi duruyo

Alıntıları Göster
    saçını bilmem ama en alt resimdeki küpe hiç gitmemiş. Kız küpesi gibi duruyor Siyah ve ufak olanlarından tercih et bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

saçını bilmem ama en alt resimdeki küpe hiç gitmemiş. Kız küpesi gibi duruyor Siyah ve ufak olanlarından tercih et bence

onuda kestireyim ozaman diğer küpem derede iş üzerindeyken kaybolmuştuda

@Azap
    Saçı 3e vurdurmamdaki amaç şekil yada başkalarından özentilik değil sadece saçımı uzun zamandır kısa kestirmiyordum[çocukluktan beri] ve saçında benimde biraz ferahlamamız için(kış kış ferahlama :S) tatilde 3e vurdurmayı düşünüyorum yakışmazsa bere takarım zaten

• quote:

quote:

@Azap
    Saçı 3e vurdurmamdaki amaç şekil yada başkalarından özentilik değil sadece saçımı uzun zamandır kısa kestirmiyordum[çocukluktan beri] ve saçında benimde biraz ferahlamamız için(kış kış ferahlama :S) tatilde 3e vurdurmayı düşünüyorum yakışmazsa bere takarım zaten

Alıntıları Göster
    o burun varken zor

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

o burun varken zor

diyosun valla bütün 3e vurdurma isteğimi kaçırdın
  • quote:

o burun varken zor

Daha İyisi Varsa Koyda Yakışanı Sana Söyleyek ?
  • quote:

quote:

@Azap

1 dakika 1 dakika bunun zaten neresi özentilik olur ki? Evet ben Kıvanç Tatlıtuğ'dan gördüm,saçlarım onun rengine yakın zaten uzadıda.Bende 3 veya 4 e vurdurmak istiyorum saçlarımı.Hadi gelsin birisi özenti desin bakayım.
    Özenti kavramının bile b.kunu çıkardınız,saç bu saç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

quote:

quote:

@Azap

1 dakika 1 dakika bunun zaten neresi özentilik olur ki? Evet ben Kıvanç Tatlıtuğ'dan gördüm,saçlarım onun rengine yakın zaten uzadıda.Bende 3 veya 4 e vurdurmak istiyorum saçlarımı.Hadi gelsin birisi özenti desin bakayım.
    Özenti kavramının bile b.kunu çıkardınız,saç bu saç.

Alıntıları Göster
    direk 3 numara yaptırma bence 4 numara yaptır çünkü aralarında baya fark oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Bora -- 27 Aralık 2009; 13:19:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Bora

direk 3 numara yaptırma bence 4 numara yaptır çünkü aralarında baya fark oluyo

Alıntıları Göster
    4 yaptır bence kafa yapın güzel.Kulaklarında normal.Bende 4 yaptırdım çok rahatladım neydi o öyle her sabah kalkıp düzeltmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kale2

quote:

o burun varken zor

ok sana bi ara özel fotolarımı yollıcam hangi pozisyon yakışır bana söylersn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clanox

4 yaptır bence kafa yapın güzel.Kulaklarında normal.Bende 4 yaptırdım çok rahatladım neydi o öyle her sabah kalkıp düzeltmek.

Alıntıları Göster
    peki ya 4numara yaptırınca berbere nediyim direk abi 4numaraya vur gitsinmi diyim yoksa bunun bilmediğimiz bi püf noktası varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kale2

quote:

o burun varken zor

ok sana bi ara özel fotolarımı yollıcam hangi pozisyon yakışır bana söylersn

Alıntıları Göster
    Burunu yüzüne göre gayet normal.Hatta sevimli bile kılmış.(Gay değilim )
    Direk 4 vur dersen makinayla alır.Abi makasla 4 numara yap de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 27 Aralık 2009; 13:25:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.