Şimdi Ara

Saçımı 3e yada 4e vurdurmak istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçlarını 3 numaraya kestırırsen yuzundekı diğer ayrıntılar çok fazla ortaya çıkıyor.Yani senin burnun biraz şeyy tombik kabak gibi ortaya çıkar dırek herkes burnuna dikkat eder benden söylemesi.
  • tamamdır kararımı verdim makasla 4 numara yap dicem teşekkürler yorum yapanlara.
  • Saçların böyle güzel dokunma derim.
  • bende 3 e vurdurmak istiyorum ama kenarlar açıldı,saç dökülüyor,kötü durur diye kestiremiyorum o kadar kısa :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

peki ya 4numara yaptırınca berbere nediyim direk abi 4numaraya vur gitsinmi diyim yoksa bunun bilmediğimiz bi püf noktası varmı

Faullerin orasını falan ( şakak bölgeside ) usturayla düzeltsin , istersen önüde hafif v şeklinde yaptır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germ -- 27 Aralık 2009; 16:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

Saçımı 3e yada 4e vurdurmak istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir [SS'li]

Saçımı 3e yada 4e vurdurmak istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir [SS'li]

• favorileri o boyda birak 3 e vurdur yan taraflar 2 flnda olabilir
  • Yalnız fotolar hep soldan çekilmiş küpeyi göstermek için Bence sana 3 falan gitmez. İlerde sakalların tam çıkınca 3'e vurdurursun kirli sakalla birlikte. Şimdilik böyle kalsın. Tabi havalandırmak istersen vurdur yine de. İğrenç gözükmez herhalde.
  • oha google de airties rt205 modem arıyordum nereye geldim ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.