Şimdi Ara

Saçımı boyattım (Babam rest çekecekti ) ne yapayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .ben 19yasında minyon tipli bir gencim .üniye yeni basladım.konu ben dün saçımı boyattım .gri beyaz karışımı bişey.cok beğendim kendimce .kendimide az buçuk ykısıklı bulurum iyi oldu diye düşündüm .eve geldim annem kzılardeşim çok şaşırdı felan.neyse annem fotomu çekti pedere attı.babamda içmiş o gece.deliye dönmüş .arkadaşı igden bana msj attı çabul babam delirdi diye saçını düzelt .neyse kuzen aldı beni random sekilde .içtik oda fırca attı.eve geldim yattım direk .sabah babam sanki onun EVLADI DEĞİLMİŞİM gibi bir trip attı .malum bende asırı duygusalım ve bu dünyda en değer verdiğim kişilerden ilki belkide babamdır .belli etmem fazla ama öyle .herneyse .babamda ardahanlıdır doğu yani .amcam hiç kızmaz böle şeylere okumuş bilgili bir insandır ama babam o insanın düşüncelerini bazen bakmadan davranır .SORU :SİZCE ALISIRMI ,YANİ Bİ SAÇ İÇİN OLMAZ Kİ DİYORUM,KİŞİLİĞİM DEĞİŞMEDİ SAÇIM DEĞİŞTİ DİYORUM. ANLAMIYOR .BENİ KENDİNİN DEVAMI MI GÖRÜYOR ANLAMADIM BENLE Bİ YERE GELME DİYOR.NAPMAM LAZIM AKISINAMK BIRAKAYIM?BOYATMAM MÜMKÜN DEĞİL ÇÜNKÜ KENDİMİ EZMİŞ OLURUM Kİ BENİM ÇOCUĞUM OLSUN ANT İÇTİM HİÇ KARISMİCAM (SADECE KİŞİSEL ÖZGÜRLÜKLERİ )LÜTFEN OLUMLU ÖNERİ VERİN ÇÜNKÜ ETKİLENEN Bİ İNSANIM ARAMIZDA YAŞAYAM VARMI BÖLE Bİ DURUMU ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.