quote:Orijinalden alıntı: just_a_studentBuna yakın bir şey yapmayı deniyorum kısa hafıf sakal akar ya :/
quote:Orijinalden alıntı: eISgoodkısa hafıf sakal akar ya :/Alıntıları Göster diğerleri kel galiba :D
quote:Orijinalden alıntı: Cisim Geldidiğerleri kel galiba :DAlıntıları Göster bir şey uygulamıyorum sabah kafamı yıkayıp çıkıyorum isterim de yapmak yapamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: einsteinwashere bir şey uygulamıyorum sabah kafamı yıkayıp çıkıyorum isterim de yapmak yapamıyorum hocam öyle benim çok kötü oluyor :d
quote:Orijinalden alıntı: Cisim Geldi quote:Orijinalden alıntı: einsteinwashere bir şey uygulamıyorum sabah kafamı yıkayıp çıkıyorum isterim de yapmak yapamıyorum hocam öyle benim çok kötü oluyor :d benim de kötü oluyor mu bilmiyorum yarın saçımı tarayayım bari
quote:Orijinalden alıntı: TK14Her yer 4 numara onler cok kisa ense naturel. Favorileri de duz cizdiriyorumErkeğin makyajı sakaldır saç değil
quote:Orijinalden alıntı: -OD-Önleri sağa doğru kaldirip arkaya atıyorum bir atraksyon yok resmi yerlerde yana tarıyorumÖn tarafı sola doğru çaprazlamasına tarıyorum.Gerisine bir şey yapmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: -OD- Önleri sağa doğru kaldirip arkaya atıyorum bir atraksyon yok resmi yerlerde yana tarıyorum +1
quote:Orijinalden alıntı: Dave MustaineÖn tarafı sola doğru çaprazlamasına tarıyorum.Gerisine bir şey yapmıyorum.Alıntıları Göster Kısa subay traşı
quote:Orijinalden alıntı: PortmanKısa subay traşıAlıntıları Göster Şuan kısa, vaktim yok uğraşmaya, ama yazın güzel bi model yapıcam tekrar. Ama bu seferki cidden ilgi çekici, tarz bişey olucak.
quote:Orijinalden alıntı: -OD- Önleri sağa doğru kaldirip arkaya atıyorum bir atraksyon yok resmi yerlerde yana tarıyorum Aynen
quote:Orijinalden alıntı: Arno DorianSoldan saga yatiriyom. Sac uzadi biraz. Bide dalgali. Cok iyi duruyor. Tabi islanana kadar -D3 yada 4 numara yan tarafları 3 e üst tarafı 4 e vurunca goş gözüküyor:)
quote:Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*quote:Orijinalden alıntı: -OD- Önleri sağa doğru kaldirip arkaya atıyorum bir atraksyon yok resmi yerlerde yana tarıyorum AynenAlıntıları Göster Sabah kalktığım gibi gidiyorum. Uzun saç zaten şekil almıyor. 1-2 saate kendi kendine düzeliyor. Şekil vereceksem eğer genelde şu şekilde düzeltirim: Tabi bütün iş bir dışarı çıkıp rüzgar yemeye baktığı için genelde düzeltmem