Şimdi Ara

Saçlar Geriye Yatmıyorr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
16.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aga ben geçen böyle uzatmıştım tam arkaya yatmaya hazırdı saç 2 hafta içinde mükemmel olcaktı bi arkadaşım geldi dedi suriyelilere benzersin yapma ondan sonra kestim şu an pişmanım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 5 yıl önce bencede vardı head and shoulders kullandım. Sorun kalmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ssembler{

Bu mesaj silindi.
    Pek sayılmaz. Bir çok kişi öyle sanar. Sebepleri şunlar;
    Dökülen saçlar gözle görülür hale gelir.
    Saçı uzattıkça sana seyrelmiş gibi gelir. Ama aslında kafandaki saç teli sayısı pek değişmez. Genetik bir dökülme söz konusu değilse sirkülasyon normal şeklinde devam ederek dökülenlerin yerine yenisi çıkar. Ama kısa kalır haliyle. Uzun olanlar ise ilk uzatmaya başladığından beri dökülmeyenlerdir. Kısa saçlar uzun saçların altında sanki sana yokmuş gibi gelir. Tekrar kısa saça dönünce farkedersin aslında dökülmediğini. Ben belime gelen saçlarımı omzuma kadar kısaltınca saçlarım daha gür hissiyatı vermişti mesela. Çünkü 60 cm olan 80 bin tel saçım varsa 30 cm olan 100 bin tel saçım vardı. Bu yüzden de özellikle kıvırcık ve dalgalı saç sahipleri uzatırken saçları kabarır. Ama belli bir zaman sonra o saçlar illa ki iner çünkü kafadaki UZUN saç sayısı azalmıştır. Yenileri çıkmaya devam eder yine.
    Kısacası uzun saç kısa saçtan fazla dökülmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 17 Mayıs 2020; 23:15:21 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Günde ortalama 100 tel çok normal zaten. Duşta 200 hatta. Tokayla bağlayıp uzun süre sonra tokayı çıkarırsanız da tokada çokça saç görebilirsiniz çünkü o geçen zaman içinde doğal olarak dökülecek olan saçlar birikir, ve sana çok gelir. Yada parmaklarını saçlarında gezdirince gelen saçlar seni rahatsız edebilir. Ama bu işlemi bir süre tekrarlarsan bir zaman sonra saç gelmemeye başlayacaktır yada 1 tel anca gelecektir, çünkü ölü saçları temizlemişsindir.
    Uzunken daha fazla dökülse bile dediğim gibi yerine yenileri çıkmaya devam ediyor. Uzun saç sayısı azalıyor yani evet ama kelleşmiyorsunuz. Saçı ne kadar uzatırsan o kadar seyrek görünür. Bu saç uzatmanın doğal süreci. kafanızda 60 cm'lik saç da olur 50 cm'lik saç da 30 cm'lik saç da. Ne kadar kısaltırsanız da o kadar gür gelir size.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Dostum tamam işte diyorum ki evet dökülmüyor olabilir. Uzunken dökülenlerin yerine yenisi çıkmaya devam ediyor diyorum. Saç dökülmesinden kasıt saçların kısayken görülebilecek kadar seyrelmesi. Bu da genetiktir. Uzun saç buna yol açmaz. Kestirdiğin zaman yine uzatmadan önce nasılsa öyle olur. Sen hem uzatıp hem sıfır saç dökülmesi istiyorsun anladığımda kadarıyla. O mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

30 lu yaşlara gel , saçların dökülsün o zaman görürüm seni

Şuan şikayet ettiğin şeyi mumla arayabilirsin kel kalınca : )
    Elinde varken tam potansiyelinde kullanmaya çalışıyor işte ne şikayeti
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Rica ederim. Tekrar çıkan saçların toplandıktan sonra çıkmaları can sıkıcı olabiliyor evet. Ünlü kişilerin jilet gibi toplanmış saçlarını elde etmek ekstra efor gerektiriyor.
  • Bir soruda ben sorayım bende uzatıyorum şuan 30 cm felan oldu arka taraftaki saçlarım uzadığı için omuzlarima ensemde toplaniyor kivriliyor. Duzeltsemde yatip kalkınca yine orda birikmiş oluyor. Ne yapmam gerekiyor ayrica şu aralar saçlarım çıtır oluyo tarak takılıyor daha rahat saç icin yumusatma duzeltme için kullanacagim ürün var mi ? Saç tipim hafif dalgalı düz arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.